- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
22/05/2022 בשעה 21:08 #5599Fishy – פישימנהל בפורום
125 ליטר
פילטר פנימי 600 ל"ש + פילטר חיצוני 600 ל"ש גם כן.
תמונה:התכנון:
5 קרולאוס
5 אצי כחול
5 ראסטי, 5 סאלוסי או 5 סוקלופי אלביניו24/09/2022 בשעה 16:22 #67812Fishy – פישימנהל בפורוםאדירררר ! ממש יפה, אבל קח גם בחשבון את הדברים הבאים:
– אתה יכול לשים אנוביות בשני הצדדים או צמח חזק ומריר אחר שלא טעים לציקלידים, זה יוסיף המון מבחינת לשבור את הצבע באקווריום. אם תביא דמסונים קטנים הם ימותו על זה. גם סאלוסים.– 125 ליטר לאוכלוסיה שאתה מתכנן זה גם ככה צפוף, למרות שאני מתתתתת על כמות הסלעים באקווריום שלך, אם הוא 125 ליטר נטו אחי, כמות הסלעים ששמת מורידה אותו כמעט בשליש לדעתי, ויש גם את העניין של הפילטר הפנימי שגם הוא גוזל שטח מהדגים.על מנת להמנע ממריבות (בכל זאת, ציקלדים) ואיך שהוא לאפשר לך 15 דגים שם (יש מצב שתצטרך לדלל כשהם יגדלו) הייתי מוציא חלק מהסלעים. קשה לי לשפוט את גודל הרווחים בין כל סלע אבל זה נראה לא שמיש לציקלידים (אני מתכוון בעיקר למסלעה בצד שמאל). הם זקוקים למערות, אני לא מדבר על מערות גדולות, אבל רווחים בין הסלעים בקוטר כמו שיש באופן טבעי בסלע-צינור במרכז האקווריום תיטיב איתם יותר.החתול אדיר.24/09/2022 בשעה 16:22 #67814Fishy – פישימנהל בפורוםמסכים לגבי הסלעים, זה צפוף מידי והם לא כל כך יוכלו להשתמש בהם.
פשוט תעשה מערות טייפה יותר גדולות עבור הדגים.24/09/2022 בשעה 16:22 #67815Fishy – פישימנהל בפורוםזה רק נראה ככה בתמונה, אולי בגלל הזוית צילום.
במציאות זה מאוד מרווח, דג של 10 ס"מ יכול לעבור שם בסבבה, וגם לא רואים את המסלעה האחורית שהיא אפילו עוד יותר מרווחת.הבאתי היום קורלאוס צעיר, נחכה שבועיים ונביא לו עוד 4.
והוא ישר שוחה ונכנס בין החורים במסלעה ויוצא מהצד השני 🙂24/09/2022 בשעה 16:22 #67818Fishy – פישימנהל בפורום24/09/2022 בשעה 16:22 #67819Fishy – פישימנהל בפורוםאם זה רק התמונה שמטעה אז אני מצטרף לקובלט, יצא אדיר !אגב, אצ|י כחול ממש קשה למצוא, לפחות במרכז הארץ. הייתי שוקל שילוב של דמסוני, הם אחד הדגים היפים ביותר בציקלידים מלאווי, אם תביא קטנים לא יהיו לך בעיות של תוקפנות. צורת הגוף שלהם מיוחדת, הם עומדים במים מידי פעם ונראים כמו קליעים ובנוסף צורת השחיה שלהם שונה משאר המלאווי. הם מעדיפים את החלק התחתון של האקווריום ככה שניצול הגובה באקווריום שלך יהיה טוב. יש לי רק דברים טובים להגיד על הדג המדהים הזה.
בכל מקרה, תחקור טוב על כל דג שאתה מכניס, אל תכניס יותר מידי מינים, 3 להקות זה מושלם והתנהגות הלהקה בולטת לעין ונעימה.24/09/2022 בשעה 16:22 #67820Fishy – פישימנהל בפורוםדווקא בחנות שמצאתי אתמול (בבאר שבע) יש המון, אבל המון אצ|י… (לבריאות).
אני באמת חושב שהדמסוני הוא יפה, אבל הפחידו אותי לגביו, אמרו לי שאם אין לי ניסיון בציקלידים פשוט אסור לי להביא אותו, כי זה דג שיכול להיות הכי סבבה בעולם, עד שיום אחד הוא מסוגל להשתגע ולהרוג לך את שאר הדגים.
אני לא יודע אם זה נכון או הגזמה, אבל מצד שני, זה לא דג שעשוי מזהב עם יהלומים במקום עיניים, לא יקרה כלום אם נוותר עליו ונביא את האצ|י שהוא גם כן יפה.24/09/2022 בשעה 16:22 #67821Fishy – פישימנהל בפורוםגלריה – 125 ליטר, בשני העיצובים השונים שהיו לו ב3 השנים האחרונות:
https://www.fishy.co.il/gallery.asp?albumid=4480 ליטר אקווריום לואו טק טבעי:
https://www.fishy.co.il/gallery.asp?albumid=45 -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.