מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

אוכלוסייה מתוכננת

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

125 ליטר
    פילטר פנימי 600 ל"ש + פילטר חיצוני 600 ל"ש גם כן.
    תמונה:

התכנון:
    5 קרולאוס
    5 אצי כחול
    5 ראסטי, 5 סאלוסי או 5 סוקלופי אלביניו

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אקווריום יפה , אהבתי גם את החתול למעלה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אדירררר ! ממש יפה, אבל קח גם בחשבון את הדברים הבאים:

– אתה יכול לשים אנוביות בשני הצדדים או צמח חזק ומריר אחר שלא טעים לציקלידים, זה יוסיף המון מבחינת לשבור את הצבע באקווריום. אם תביא דמסונים קטנים הם ימותו על זה. גם סאלוסים.
    – 125 ליטר לאוכלוסיה שאתה מתכנן זה גם ככה צפוף, למרות שאני מתתתתת על כמות הסלעים באקווריום שלך, אם הוא 125 ליטר נטו אחי, כמות הסלעים ששמת מורידה אותו כמעט בשליש לדעתי, ויש גם את העניין של הפילטר הפנימי שגם הוא גוזל שטח מהדגים.
    על מנת להמנע ממריבות (בכל זאת, ציקלדים) ואיך שהוא לאפשר לך 15 דגים שם (יש מצב שתצטרך לדלל כשהם יגדלו) הייתי מוציא חלק מהסלעים. קשה לי לשפוט את גודל הרווחים בין כל סלע אבל זה נראה לא שמיש לציקלידים (אני מתכוון בעיקר למסלעה בצד שמאל). הם זקוקים למערות, אני לא מדבר על מערות גדולות, אבל רווחים בין הסלעים בקוטר כמו שיש באופן טבעי בסלע-צינור במרכז האקווריום תיטיב איתם יותר.
    החתול אדיר. 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מסכים לגבי הסלעים, זה צפוף מידי והם לא כל כך יוכלו להשתמש בהם.

פשוט תעשה מערות טייפה יותר גדולות עבור הדגים.
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

זה רק נראה ככה בתמונה, אולי בגלל הזוית צילום.
    במציאות זה מאוד מרווח, דג של 10 ס"מ יכול לעבור שם בסבבה, וגם לא רואים את המסלעה האחורית שהיא אפילו עוד יותר מרווחת.

הבאתי היום קורלאוס צעיר, נחכה שבועיים ונביא לו עוד 4.
    והוא ישר שוחה ונכנס בין החורים במסלעה ויוצא מהצד השני 🙂

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

נראה מצוין אחי, אני זוכר אותך מהפורומים בתפוז נדמה לי, אתה זה עם הניסיון העשיר בצמחיה לא ? 

אלף, האקווריום שלך נראה מצוין לציקלידים הם ירגישו באפריקה, באגם 
    בית, שים איזו תמונה של האקווריום צמחיה היי טק שלך   בגלריה באתר, יש לי הרגשה שהיה לך משהו יפה לאללה
    מחכה לראות אותו עם דגים
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום
    אם זה רק התמונה שמטעה אז אני מצטרף לקובלט, יצא אדיר !

אגב, אצ|י כחול ממש קשה למצוא, לפחות במרכז הארץ. הייתי שוקל שילוב של דמסוני, הם אחד הדגים היפים ביותר בציקלידים מלאווי, אם תביא קטנים לא יהיו לך בעיות של תוקפנות. צורת הגוף שלהם מיוחדת, הם עומדים במים מידי פעם ונראים כמו קליעים ובנוסף צורת השחיה שלהם שונה משאר המלאווי. הם מעדיפים את החלק התחתון של האקווריום ככה שניצול הגובה באקווריום שלך יהיה טוב. יש לי רק דברים טובים להגיד על הדג המדהים הזה. 

בכל מקרה, תחקור טוב על כל דג שאתה מכניס, אל תכניס יותר מידי מינים, 3 להקות זה מושלם והתנהגות הלהקה בולטת לעין ונעימה.
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

דווקא בחנות שמצאתי אתמול (בבאר שבע) יש המון, אבל המון אצ|י… (לבריאות).

אני באמת חושב שהדמסוני הוא יפה, אבל הפחידו אותי לגביו, אמרו לי שאם אין לי ניסיון בציקלידים פשוט אסור לי להביא אותו, כי זה דג שיכול להיות הכי סבבה בעולם, עד שיום אחד הוא מסוגל להשתגע ולהרוג לך את שאר הדגים.
    אני לא יודע אם זה נכון או הגזמה, אבל מצד שני, זה לא דג שעשוי מזהב עם יהלומים במקום עיניים, לא יקרה כלום אם נוותר עליו ונביא את האצ|י שהוא גם כן יפה.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

גלריה – 125 ליטר, בשני העיצובים השונים שהיו לו ב3 השנים האחרונות:
    https://www.fishy.co.il/gallery.asp?albumid=44

80 ליטר אקווריום לואו טק טבעי:
    https://www.fishy.co.il/gallery.asp?albumid=45

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה