מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

אוכל לציקלידים

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שאלה בעייתית קצת אין לי מושג אם תדעו לענות לי על זה אפילו..
    ברשותי ציקליד כבר מעל שנתיים..בתקופה האחרונה (משהו כמו יותר מחודשים)הוא לא אכל בכלל וכן גם אני לא מבין על מה הוא בכלל חיי..מה לא עשיתי קניתי אוכל מיוחד לציקלידים אולי אפשר לקרוא לזה פשוט..זה מה שהמוכר הביא לי..והוא לא אכל..מרוב דאגות חתכתי לו חתיכה קטנה של חזה עוף חי ממש והבאתי לו הוא טרף את זה כמו לא יודע מה..וראיתי שהוא רעב הבאתי לו עוד כמה חתיכות ממש ממש ממש קטנות ..וגם אותם הוא אכל..מה עושים?אני צריך להיות מודאג ביגלל זה בקשר לדג יש לו משהו?או שהוא סתם לא אוהב את האוכל הזה? ..אני יודע שזה לא בסדר שנתתי לו חזה עוף חי היתי חייב לראות אם זה יעזור במשהו..
    תודה רבה למי שיכול לענות

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

איזה אוכל יש לך שהוא מסרב לאכול ? איזה ציקליד מדובר ?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

פרונטוזה…קניתי אוכל בשם פור פיש לא יודע למה נדמה לי שהם לא מוכרים החברה הזאת…
    רשום מזון יבש מלא לדגים טורפים..מזון שוקע..תמיד שזרקתי כמה גרגירים הוא התקרב בא לאכול ולא נגע..תמיד במשך הכמה חודשים האלה חשבתי שזה בעיה שהוא חולה שאין לו תאבון מה כבר לא עלה לי בראש..חתיכת חזה עוף קטנה שיגעה לו את התאבון ..?אני יכול להמשיך עם החזה עוף הזה או שמומלץ שלא?אני מפחד להפוך אותו לטורף קראתי במאמר מסוים שאם מאכילים אותם בבשר חי הם מתחילים להשתגע..אני לא רוצה שהוא יהפוך לרוצח אני עכשיו מביא ציקלידים ומוסיף אליו…

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא מכיר את החברה (ואני מכיר הרבה…), המלצה שלי, מניסיון, קנה את המזון הזה (עדיף מפישי  ):

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

עד לקניית האוכל עדיף לא להביא לו חזה עוף חתיכות קטנות נכון?וזאת לא היתה טעות מה שעשיתי שנתתי לו לאכול בשר חי?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא עשית לו נזק, פרונטזות אוהבים בשר, אבל כן – זה מזון רע למטרות האכלה קבועה שלא יספק לו כל מה שהוא צריך (ואף עלול ליצור בעיות במעיים).

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הבנתי אני ילך על ההמלצה שלך לגבי האוכל..יכול לקרות מצב שגם את זה הוא לא יאכל?

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה