- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
03/02/2016 בשעה 18:59 #33930Fishy – פישימנהל בפורום
היי ,
יש ברשותי דג קרב זכר יחיד , (כחול ויפה , הוא אצלי כבר כמה שבועות)
ועוד 2 נקבות קרב אחת לבנה ואחת כחולה . לשניהם יש "פיטמה" לבנה בגחון שאומרת שהן מוכנות להרביה .ציוד שיש לי :
אקווריום 6 ליטר הכולל מחמם , פילטר ספוג .
אני משתמש באנטי כלור פריים סיכם.מאכיל את הדגים תולעי דם שלוש פעמיים בשבוע ובשאר הימים מזון מגורען לדגי קרב המכיל 44% חלבון.
חשוב לציין שדג הקרב ונקבות הקרב באותו אקווריום כבר כמה שבועות ואין מריבות אבל גם אין קן בועות .. אולי הן מפריעות לו ? להפריד אותם אחד מהשני ולקוות לקן בועות ? הוא לפעמים פותח זימים או סנפירים מה שזה לא יהיה ו"משוויץ" בפניהם . (בנקבה הלבנה במיוחד)יש חצץ בקרקע וסוג של מערה קטנה שהם נכנסים אליה חופשי . האם להוריד ? ולהוציא חצץ ?
בנוסף יש לי 2 נחשי קולי קטנים באקווריום כדי לייפות אותו וכדי לנקות שאריות מזון (שנמצא יעיל מאד בקרב דגי הקרב) האם להוריד אותם כי לפעמים הם מתרוצצים באקווריום ואולי הקן יתפרק , אם להוציא אותם איך להוציא ? כי הדג הזה הוא כמו נחש ואין לי רשת ואין סיכוי בעולם שאני דוחף ידיים .קראתי מאמרים בלי סוף על הרביה אבל אני אשמח לתשובות עדכניות וברורות .
אשמח שתענו לי מה לעשות צעד צעד , ובבוא העת אקנה ארטמיה נוזלית לדגיגים שאולי יצאו . (המוכרת בחנות אמרה לי שאין סיכוי שהנקבות יפתחו פיטמת רבייה ושהזכר "עקר" אבל אני לא מאמין .. חבר שלי הצליח להרבות מאותה חנות אבל אין לו זמן להסביר הוא אדם עסוק והכל קרה אצלו בספונטניות הוא רק דאג לארטמיה אפילו לא הפריד אותם ..ועוד שאלה חשובה שהוספתי עכשיו , כמה זמן לנקבות יש עד שפיטמת ההרביה נעלמת ? כי אני עדיין צריך לחכות להזמנה של הארטמיה הנוזלית ..
וגם עד שיהיה לי כסף לאקווריום 20 ליטר .. -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.