- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
22/05/2022 בשעה 21:19 #11920Fishy – פישימנהל בפורום
היי לכולם
בעץ הקודם שלי רשמתי שלא ראיתי את האנציסטרוס זכר כבר כמה ימים. והיום הוא סוףסוף יצא וצילמתי קצת לשמוע חוות דעת שלכם אם הוא נראה בריא ובסדרממה שהבנתי (תודה שון ) שאם יש שפם אז זה זכר , ולי יצא שקניתי אחד עם שפם ואחד (אחת) בלי .מה הסיכויים לרבייה???הזכרנקבהלא נעים לי אבל נראה לי שצילמתי אותה עושה צרכיםעוד משהו שרציתי לשאוליש לי חלזונות ב2 האקווריומים שלי..חלזונות שכנראה הגיעו עם צמחים מהחנות..לא נראה כאילו הם מתרבים בטירוף..לא הוצאתי אף אחד (עדיין)..באקווריום הצמחייה הגדול יצא לי לראות 3-4 חלזונות מדי פעם..לפעמים בצורות וצבעים שונים..השאלה שלי אם הם מזיקים למערכת ובמיוחד לצמחים??? אם כן אני אכעס ממש24/09/2022 בשעה 18:47 #132398Fishy – פישימנהל בפורוםלגבי החלזונות , אני לא מזהה את הסוג אשמח לתמונות נוספות .
לגבי האנציסטרוסים ,
100% זכר ונקבה .
לאחד יש שפם ולשני לו …
אני ממליץ שבכדי לעודד רבייה תיצור זרמים במים ותעשה הרבה החלפות מים .
אין כלכך מה להתערב ובכך הרבייה מאוד קלה ,
אני מציע שתקנה כד או שורש קטן שעליו הם יטילו את הביצים (כי ני רואה שהגוואה מוס השתלט )
24/09/2022 בשעה 18:47 #132428Fishy – פישימנהל בפורוםשון , היום, 07:14
לגבי החלזונות , אני לא מזהה את הסוג אשמח לתמונות נוספות .
לגבי האנציסטרוסים ,
100% זכר ונקבה .
לאחד יש שפם ולשני לו …
אני ממליץ שבכדי לעודד רבייה תיצור זרמים במים ותעשה הרבה החלפות מים .
אין כלכך מה להתערב ובכך הרבייה מאוד קלה ,
אני מציע שתקנה כד או שורש קטן שעליו הם יטילו את הביצים (כי ני רואה שהגוואה מוס השתלט )
תודה על התשובה
אני אנסה לצלם כשיהיו קרובים יותר.איך יוצרים זרמים במים? חליל בפילטר?עכשיו הכניסה של הפילטר מולבשת עם משפך כזה (נראה לי 'מפל' שמו)פעם בשבוע אני מחליף מים נכון לעכשיו…האמת שיש חלק גדול אחורי של הגזע שבלי הג'אווה מוס.ושם הטריטוריה שלהם בעקרון…24/09/2022 בשעה 18:47 #132432Fishy – פישימנהל בפורוםלגבי הגזע , ץשמור שלא יהיה עליו גאווה מוס ושם גם הם יטילו .
זרם במים אפשר ליצור מצינור חליל כאשר הוא נמצא מעל פני המים ואז יוצר חמצון טוב וטבעי .
אני ממליץ שתרצה לבצע את הרבייה כאשר הם יהיו בגודל מתאים אז תחליף כל 4 ימים .
מה הגודל שלהם ?
24/09/2022 בשעה 18:47 #132436Fishy – פישימנהל בפורוםשון , היום, 14:00
לגבי הגזע , ץשמור שלא יהיה עליו גאווה מוס ושם גם הם יטילו .
זרם במים אפשר ליצור מצינור חליל כאשר הוא נמצא מעל פני המים ואז יוצר חמצון טוב וטבעי .
אני ממליץ שתרצה לבצע את הרבייה כאשר הם יהיו בגודל מתאים אז תחליף כל 4 ימים .
מה הגודל שלהם ?
נו פרובלמה.
אני "מת לנסות את האופציה הזו אבל בגלל שצינור הOUT של הפילטר נתפס על האקווריום עצמו ומשם אל תוך המים , אני לא יכול להעלות אותו מעל (פני המים).בגלל זה שאלתי את דורון (עם האמריקאים) שאם זה בסדר שלא כל האקווריום מלא , וככה החליל יכול להיות מעל פני המים ולעשות מה שאנחנו רוצים שיעשה…OK תודה7 סמ..24/09/2022 בשעה 18:47 #132440Fishy – פישימנהל בפורוםבינתיים יש לך עוד זמן ,
הם די קטנים …
בערך מגודל 12 ס"מ הם יכולים להתרבות ..
24/09/2022 בשעה 18:48 #132565Fishy – פישימנהל בפורוםשון , 14:12 27 פברואר 2012
בינתיים יש לך עוד זמן ,
הם די קטנים …
בערך מגודל 12 ס"מ הם יכולים להתרבות ..
הבנתי תודה
הזכר מתקיף רוב הזמן ומבריח את הנקבה. למה זה? -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.