- הנושא הזה ריק.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
22/05/2022 בשעה 21:19 #11924Fishy – פישימנהל בפורום
איזה דגים אני יכול לשים באק' של 40 ליטר ?
ויש לי משאבה קטנה היא מספיקה לניקיון?ויש חצץ במאה שקל כמו גרגרים קטנים כאלה שק כדאי לקנות או עדיף שלא ?וצריך חימום אליו ?וצריך משאבת איור ? כמה אני יגיע בכסף ?24/09/2022 בשעה 18:47 #132402Fishy – פישימנהל בפורוםאני אתחיל מהסוף
העניין של הכסף תלוי אך ורק באיכות ובחברה, ככל שהמחיר עולה כך גם האיכות (בדרך כלל)חימום תמיד צריך אלה אם כן אתה מתכוון לגדל דגי זהב, אם לא אז תקנה 50Wהחצץ נשמע לי יקר מאוד, תבדוק מה המשקלה של זה (אתה צריך בערל 5 קילו) ומה הסוג, לך על חצץ אלמוגיםקוורץ גרוס. הצבע לא משנהצריך משאבת אוויר.לא הבנתי מה זה משאבה קטנה, אם זה פילטר תבדוק כמה ליטרים לשעה הוא עושהלגבי הדגים אני הייתי עושה משריצי חיים+להקותצ (טטרה וכו')תבדוק באינדקס פישיאה ומנקים שם כמה חלזונותאם בא לך שם כמנות יפה של ג'וואה מוסבהצלחה וחכה לתשובות נוספות24/09/2022 בשעה 18:47 #132403Fishy – פישימנהל בפורוםאורביט , היום, 08:05
אני אתחיל מהסוף
העניין של הכסף תלוי אך ורק באיכות ובחברה, ככל שהמחיר עולה כך גם האיכות (בדרך כלל)חימום תמיד צריך אלה אם כן אתה מתכוון לגדל דגי זהב, אם לא אז תקנה 50Wהחצץ נשמע לי יקר מאוד, תבדוק מה המשקלה של זה (אתה צריך בערל 5 קילו) ומה הסוג, לך על חצץ אלמוגיםקוורץ גרוס. הצבע לא משנהצריך משאבת אוויר.לא הבנתי מה זה משאבה קטנה, אם זה פילטר תבדוק כמה ליטרים לשעה הוא עושהלגבי הדגים אני הייתי עושה משריצי חיים+להקותצ (טטרה וכו')תבדוק באינדקס פישיאה ומנקים שם כמה חלזונותאם בא לך שם כמנות יפה של ג'וואה מוסבהצלחה וחכה לתשובות נוספותחימום ומשאבת אויור זה אני קונה אבל בנוגע לחצץ יש לי אבנים של נחל כאלה אבל הם לא יפים ראיתי שק גדול כזה בחנות של אבנים קטנות כאלה אמרתי נביא לא בעיה24/09/2022 בשעה 18:47 #132409Fishy – פישימנהל בפורוםאורביט , היום, 08:05
אני אתחיל מהסוף
העניין של הכסף תלוי אך ורק באיכות ובחברה, ככל שהמחיר עולה כך גם האיכות (בדרך כלל)חימום תמיד צריך אלה אם כן אתה מתכוון לגדל דגי זהב, אם לא אז תקנה 50Wהחצץ נשמע לי יקר מאוד, תבדוק מה המשקלה של זה (אתה צריך בערל 5 קילו) ומה הסוג, לך על חצץ אלמוגיםקוורץ גרוס. הצבע לא משנהצריך משאבת אוויר.לא הבנתי מה זה משאבה קטנה, אם זה פילטר תבדוק כמה ליטרים לשעה הוא עושהלגבי הדגים אני הייתי עושה משריצי חיים+להקותצ (טטרה וכו')תבדוק באינדקס פישיאה ומנקים שם כמה חלזונותאם בא לך שם כמנות יפה של ג'וואה מוסבהצלחה וחכה לתשובות נוספותאישה משריצים ולהקות?! הוא יוכל להכניס מקסימום 10 דגים!
שיעשה שרימפסיה!
אור- הצבע ועוד איך משנה! אסור לקנות חצץ צבוע! רק טבעי!
צריך חימום, משאבת אוויר, פילטר!
24/09/2022 בשעה 18:47 #132410Fishy – פישימנהל בפורוםmaor2511 , היום, 10:06
אורביט , היום, 08:05
אני אתחיל מהסוף
העניין של הכסף תלוי אך ורק באיכות ובחברה, ככל שהמחיר עולה כך גם האיכות (בדרך כלל)חימום תמיד צריך אלה אם כן אתה מתכוון לגדל דגי זהב, אם לא אז תקנה 50Wהחצץ נשמע לי יקר מאוד, תבדוק מה המשקלה של זה (אתה צריך בערל 5 קילו) ומה הסוג, לך על חצץ אלמוגיםקוורץ גרוס. הצבע לא משנהצריך משאבת אוויר.לא הבנתי מה זה משאבה קטנה, אם זה פילטר תבדוק כמה ליטרים לשעה הוא עושהלגבי הדגים אני הייתי עושה משריצי חיים+להקותצ (טטרה וכו')תבדוק באינדקס פישיאה ומנקים שם כמה חלזונותאם בא לך שם כמנות יפה של ג'וואה מוסבהצלחה וחכה לתשובות נוספותאישה משריצים ולהקות?! הוא יוכל להכניס מקסימום 10 דגים!
שיעשה שרימפסיה!
אור- הצבע ועוד איך משנה! אסור לקנות חצץ צבוע! רק טבעי!
צריך חימום, משאבת אוויר, פילטר!
ואיך אני ידע אם הוא צבוע או טבעי ?
וכמה יעלה לי משאבת אויור וחימוםויש לי אק' 150 ליטר שיש לי בו גופים והשריצו לי מלא שם אז אני יכול לקחת את ההשרצות או לקנות שילוב של ניאו טררה ועוד כמה דגים לא ?24/09/2022 בשעה 18:47 #132413Fishy – פישימנהל בפורוםאתה יודע אם יש לו צבע חריג, כמו אדום,ירוק…
משאבה תעלה 25, וחימום, יעלה 78 בחנות.
אתה יכול לשים לההקה של 7 ניאונים ואת השרצים וזהו! יהיה יפה…
-
מאתתגובות
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.