מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

דגי קרב | כמה שאלות של מתחיל . חשוב בשבילי !

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

היי , אני חדש בפורום ובתחום גידול הדגים בכללי . 
    יש לי רגש מאד כבד לדברים מהסוג הזה ובכל הקשור לחיות אז כל משהוא לא שיגרתי אני ישר צריך הסברים .

אז קצת רקע עלי , יש ברשותי דגי קרב ( זכר אחד , 2 נקבות) בתוך אקווריום של 6 ליטר . לפני שהכנסתי אותם ביחד עשיתי בדיקה בצינצנות מי יהיה אגרסיבי ומי יהיה פאסיבי ויצא שמצאתי זכר מושלם שרק בורח מזכרים תוקפים ולא מתקיף חזרה , ו2 נקבות שזהות באישיות לזכר . ככה שאין מריבות בכלל ונראה שהם פשוט מסתדרים יופי . 

אז ממה שהבנתי אולי האקווריום שלי קטן .. אבל אחרי משכורת אולי ארכוש אחד של 20 ליטר (חשוב לציין שאני רוצה ששלושתם יגדלו ביחד . אבא של חברה שלי מגדל 10 דגי קרב זכרים ביחד באקווריום של 120 ליטר והם לא רבים והוא הסביר לי לבחור את הדג הכי פאסיבי שאני מוצא כדי למנוע ריבים) 
    יש לי מחמם 25W + פילטר ספוג בתוך האקווריום הזה (6 ליטר) כן יש מקום להכל וזה נכנס יופי . 

המים מכוונים לטמ|פ של 22 מעלות . (האם זה הטמפ הנכונה לדגים ?)
    לא השתמשתי במרכך מים ולא באנטי כלור . ( האם צריך וזה חשוב בשביל הדגים להיות יותר פעלים ?)
    יש מערה קטנה באמצע ולפעמים דג אחד מתחבא שם לכמה דקות ויוצא (זה בסדר נכון?)
    יש ברשותי אוכל מסוג "A.H.M Betta Granul Food" שנראה כמו גרגירים אדומים קטנטנים (שאני מאכיל אותם אולי רק הזכר מגיב לאוכל ואחרי כמה זמן האוכל שוקע והנקבות לא מספיקות לאכול לא מתייחסות לזה מה אני יכול לעשות בנוגע לזה ?)
    לפי סרטונים שאני רואה בגוגל הדגים האלו מאד מאד מאד פעילים והייפר כאלה ואצלי הם סוג של דואכים , הם שוחים במעגלים ממש לעיתים רחוקות ולרוב על הקרקעית בלמעלה של האקווריום בתוך המערה . (מה הבעיה איתם 🙁 )
    הוספתי חצי כף מלח גס כדי למנוע מחלות , זה בסדר ? 
    אין תאורה והחדר יחסית חשוך מ12 בצהריים יש שמש מ7 בבוקר עד 12 בצהריים בערך . 

המים קצת עכורים בגלל ששמתי מים מהמקלחת ונראה לי באותו הזמן המים היו לבנים מגעילים כאלה והפילטר לא מצליח לסנן את זה ל100% ראות . 
    אפשר לעשות ניקוי של 100% בלי לפגוע בדגים ולהלחיץ אותם ? (חד פעמי הניקוי 100% של מים) הברז שלי הרבה יותר צח . 

אשמח לתשובות לכל השאלות שמודגשות , אני מגדל מתחיל בלי רצח אופי בבקשה . 
    ואשמח לכל רעיון הצעה הערה איך לגרום להם להיות פעילים יותר , בריאים יותר ומאושרים יותר . 

טאלון , ע"ש הדג זכר שלי 

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה