מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

דג גופי

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שלום יש לי שתי דגית גופי אחת בהריון והיא בתא השרצה והשניה היתה לי באקווריום לבד קטן חודש וחצי לפני שלושה ימים שמתי לה  דג זכר גופי ויש לה כתם שחור של הריון אבל זה לא יכול להיות כי עבר רק שלושה ימים לא חודש?מישהו יכול להגיד לי מזה 

לא רואים כל כך בגלל המצלמה זה יותר שחור

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אפשר לנסח את השאלה בעברית ברורה מהר?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

קצת לא מובן..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הוא אומר שיש לו גופית לבד באקווריום קטן ואחרי 3 ימים שהוא הכניס אליה זכר נהייה לה הנקודה השחורה של ההריון בבטן והוא שואל עם זה מהר מידי, לפי איך שזה נראה זה ההתחלה וכל יום זה יהיה יותר שחור וגדול וכל לילה בקושי יראו את הנקודה כי כולם "יושנים".

מה שבטוח תחליף את החצץ הצבעוני לקוורץ או משהו טבעי ותנסה לקנות אקווריום גדול יותר כי זאת התעללות. אני בספק אם יש מקום לגוף חימום או פילטר חמצן…
    בפרופיל שלך כתוב 34 ליטר אבל לפי התמונה שהעלתה זה נראה כמו הדברים הקטנים האלו של 1-2 ליטר.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

כמו שדורון אמר היא בתחילת ההריון .

הגופיות תמיד בהריון בגלל הריון בתולין …..

החצץ נראה צבוע והאקווריום נראה קטן מידי .

תחליף  לקוורץ .

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

Doron , היום, 14:45

הוא אומר שיש לו גופית לבד באקווריום קטן ואחרי 3 ימים שהוא הכניס אליה זכר נהייה לה הנקודה השחורה של ההריון בבטן והוא שואל עם זה מהר מידי, לפי איך שזה נראה זה ההתחלה וכל יום זה יהיה יותר שחור וגדול וכל לילה בקושי יראו את הנקודה כי כולם "יושנים".

מה שבטוח תחליף את החצץ הצבעוני לקוורץ או משהו טבעי ותנסה לקנות אקווריום גדול יותר כי זאת התעללות. אני בספק אם יש מקום לגוף חימום או פילטר חמצן…
    בפרופיל שלך כתוב 34 ליטר אבל לפי התמונה שהעלתה זה נראה כמו הדברים הקטנים האלו של 1-2 ליטר.

תודה הדגית הזאת באקווריום קטן לבנתיים כי יש באקווריום הגדול דגיגונים 

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה