מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

דג הקרב שלי לא אוכל

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בדקתי במקומות אחרים אבל לא הצלחתי למצוא תשובה מספקת.

יש לי דג קרב כחול, הוא נמצא אצלי כבר חצי שנה בערך
    אני מאכילה אותו בגרגרים של sera battagran (גרגרים אדומים בקופסא צהובה קטנה)
    כמה גרגרים קטנים פעם ביום 
    ניסיתי להאכיל אותו בתולעי דם מיובשות בתור תוסף אבל וויתרתי על זה אחרי שראיתי אותו יורק אותם כמה פעמים
    (ניסיתי גם לחתוך אותם לחתיכות קטנות יותר אבל הוא עדיין לא רצה)
    אני מחליפה לו חצי מיכל פעם בשבוע בערך, ופעם בשבועיים מרוקנת את כל המים לחלוטין ושוטפת את האקווריום והאבנים בפנים (בלי סבון כמובן!)
    האקווריום עצמו הוא 4 ליטר עגול פתוח, חוץ מאנטי כלור אני לא מוסיפה לו כלום
    אז עכשיו שסיימתי עם ההקדמות הבעיה היא כזו- הוא רוב היום לא פעיל, שככה זה היה גם קודם, אבל לפני חמישה חודשים בערך הוא גם היה בונה קן בועות במשך רוב היום
    בחודש האחרון שמתי לב שהוא הרבה פחות פעיל, הוא לא מגיב יותר כשאני באה להאכיל אותו (פעם הייתי משקשקת את הבקבוק של האוכל והוא היה שוחה מצד לצד כזה בהתרגשות)
    הוא פשוט ממשיך לצוף, וכשאני שמה לו אוכל הוא לא מגיב בכלל.
    היום באתי אליו לאקווריום להאכיל אותו – אתמול הוא לא אכל בכלל וראיתי את כל האוכל שוקע- והוא צף כרגיל באקווריום
    שכשכתי את המים לידו קצת שיתעורר, שמתי לו כמה גרגרים על פני המים וחיכיתי שיזוז אבל הוא פשוט המשיך לצוף בצד
    יכול להיות שקר לו? פניתי לחנות חיות ושאלתי על גוף חימום לאקווריום 4 ליטר, הוא אמר לי שדג קרב לא צריך מחמם (לדעתי ממש קר אצלנו בדירה) 
    מה אתם חושבים שהבעיה? הוא בכלל לא פעיל, ואני לא חושבת שראיתי אותו אוכלל בכלל בשבוע האחרון… 
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה