- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
22/05/2022 בשעה 21:09 #5645Fishy – פישימנהל בפורום
שלום , יאני מגדלת דגי מולי בלון ,וביניהם יש דג מופרע ..כל הזמן נותן ביסים לדגים האחרים בזנב .. ממה זה נובע ?
בתי שמה אותו בעונש זמן מסוים ואח"כ מחזירה חזרה, והאמת זה נשמע מצחיק אך הוא נרגע .
אני מגדלת אותם באופן חובבני , אולי בעתיד אשקיע יותר .. יש לי אגרטל (האקווריום), מאד גבוה כ- חצי מטר , הרוחב שלו בערך 15-20 ס"מ , והם דגים קטנים יש להם מקום להסתובב , לא נראה לי שצפוף להם .
בנוסף יש לי דג שאני חושבת שהוא נקבה , יש לו בטן נפוחה כבר שבועיים , איני יודעת אם זה היריון או לא , איך מבדילים בין זכר לנקבה ? ולפי הפורומים ראיתי שחייבים להפריד את הנקבה מהשאר לפני ההשרצה . איך אדע מתי היא צריכה להשריץ ? כמה זמן היא בהריון ?
אודה לתשובתכם ,
אוסי
24/09/2022 בשעה 16:22 #68053Fishy – פישימנהל בפורוםהערה .. ניסיתי לצלם אך הם זזים כל הזמן .. לא רואים טוב.
אוסי
24/09/2022 בשעה 16:22 #68054Fishy – פישימנהל בפורום24/09/2022 בשעה 16:22 #68055Fishy – פישימנהל בפורום24/09/2022 בשעה 16:22 #68057Fishy – פישימנהל בפורוםשלום os,
הדגים צריך שטח מאותן הסיבות שאנו בני האדם זקוקים לו. דמייני אותך ועוד 2 שותפות בדירה 25 מטר….גודל האקווריום שמומלץ לך לקנות תלוי בכמות הדגים הסופית שאותה את רוצה. אם את מתכוונת להשאר עם 3 המולים הקיימים ולא להוסיף דגים אקווריום בנפח 30 ליטר ומעלה יהיה מצוין. אם ברצונך לפנק את הדגים ואת עצמך אני ממליץ לך לרכוש אקווריום בנפח גדול יותר, מידות חצי מטר רוחב ומעלה (זה הרבה יותר קטן ממה שזה נשמע). היתרונות באקווריום מרווח הם הפחתת האגרסיביות של הדגים, אפשרות הוספת דגים חדשים (ממליץ לך על דגי גופי, הם זולים, יפייפים ומתרבים בקלות).במידה ותחליטי אכן לרכוש אקווריום נורמאלי עבור הדגים אשמח לעזור ולייעץ לך על מנת שתחסכי בהוצאות ותעשי קניה מושכלת.24/09/2022 בשעה 16:22 #68058Fishy – פישימנהל בפורוםהיי OS, אני מסכים עם קובלט.
השטח שיש כרגע לדגים הוא קטן מאוד וזה פוגע באיכות החיים שלהם וגם גורם להתנהגות לא אופיינית כמו שאת מתארת.
לי אישית יש אקווריום (אחד מהם) בגודל של 60 ס"מ רוחב, 30 ס"מ עומק ו30 ס"מ גובה, יש לי שם בערך 10-11 דגים ולכל אחד יש מקום בשפע.
בנוסף יש לי גם דקורציה של שורש במרכז האקווריום וגם כמה צמחים.
ההשקעה הייתה ממש לא גדולה והתוצאה יצאה ממש יפה. לפעמים כדאי להשקיע קצת בהתחלה מאשר לקנות משהו ואז לגלות שזה לא טוב או לא מספיק ואז ללכת ולקנות את מה שאת באמת צריכה.
את יכולה לראות את האקווריום בתחילתו כאן בתמונה.
אם תצטרכי עזרה גם אני אשמח לעזור…
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.