- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
22/05/2022 בשעה 21:10 #6450
Fishy – פישי
מנהל בפורוםשבוע טוב לכולם.
כרגע באקווריום (150 ל') יש גרין טרור זכר קרוב ל15 ס"מ, צלופח אש 45 ס"מ וחמישה סילבר דולר מנוקד.
האקווריום פורה בצמחיה אמיתית. וחטאתי באחד מפלסטיק
קוורץ לבן גרוס בתחתית וסלעי בזלת בשפע.
רקע תלת מימד, אולי לא משנה כל כך.
טמ' קבועה, תאורה קבועה, פילטרים טובים וכו'….
אני לא רוצה להוסיף עוד ציקליד כי חבל.
חסר לי עובד ניקיון נאמן שיכול לעמוד בזעם של הטרוריסט שלי, או שכמובן על הדרך יש למישהו הצעה נחמדה ליצור אחר שיוכל להכנס פנימה בכיף.
אני יודע שסילבר דולר אוכלים צמחיה, אבל הנישנושים שלהם לא מפריעים לי וצמחים יש מלא.
(מישהו יכול לעזור בזיהוי הצמחים? אני לא זוכר את שמותם.)
תודות מקרב לב.
24/09/2022 בשעה 16:34 #73748Fishy – פישי
מנהל בפורוםתשתמש בפלקו נפוץ גדול
הוא יעשה עבודה מצוינתיש לך תמונות יפות מאדאתה יכול להוסיף אותם לגלריה24/09/2022 בשעה 16:34 #73749Fishy – פישי
מנהל בפורוםsagi סחטיין ! איזה אקווריום חתיךךךךךךךך
אולי תעלה תמונות שלו לגלריה בפישי ?בתצורה הנוכחית מנקה (פלקו גיבי גדול מימדים) עלול לחטוף, הדקורציה לא מאפשרת לו להסתתר מתחת לסלעים.לדעתי תיצור מערות ונקיקים או משהו שיכול להתאים למסתור עבורו.קח בחשבון שהוא עלול לא כל כך ליהיות יעיל בנקיון שלו, אלא יותר יהווה דג נוסף באקווריום.בנוסף, דגי בוטיה יכולים להתאים גם כן להוסיף צבע ושמחה לאקווריום.לא סגור ב100% על איך הצלופח יקבל אותם, חכה לתגובות נוספות (אברר עבורך עם בעל חנות בינתיים).צמחים שזיהיתי בינתיים:הכי ימין: וולסנריה – 100%הכי שמאל: אלודיאה – 90%האמצעי הוא פלסטיק לא ?24/09/2022 בשעה 16:34 #73753Fishy – פישי
מנהל בפורוםהאמצעי חי, שכתי את שמו. כמה זמן הוא באקו' שלך?
תן תמונה של הצמח מימין ששולח עלים רחבים לכיוון פני המים
24/09/2022 בשעה 16:34 #73760Fishy – פישי
מנהל בפורוםתודה רבה לכולם.
האקווריום הוא פרי של מוזה אצלי ולכן מקבל צורה חדשה פעם במ"ס חודשים.
הצמח האמצעי עם הצהוב הוא הפלסטיק היחידי באקווריום.
מה בנוגע לצמח שליד הוולנסריה, שניראה כמו נענע?
תמונות של הצמח ששולח עלים למעלה יהיה רק מחר כי כרגע שמתי בפנים פלאקו גיבי 7 ס"מ חמוד ויפה ואני מקווה שלא יהפוך לשק איגרוף שם עם הפלאשים עכשיו
.
*גיא:
הצלופח רגוע מאין כמוהו, איך דווקא הוא יכול להיות בעיה?
איך מעלים לגלריה?
24/09/2022 בשעה 16:34 #73761Fishy – פישי
מנהל בפורוםאני מצטער להגיד לך שגיא, אך פלקו בגודל פחות מהגרין טרור יחטוף. פלקו בגודל 22 ס"מ פלוס-מינוס יהיה טוב. תמיד יש יוצאי דופן אך גרין טרור במיוחד זכר תוקפני ביותר
24/09/2022 בשעה 16:34 #73762Fishy – פישי
מנהל בפורוםהנה קישור להעלאת תמונות:
https://www.fishy.co.il/gallery.asp?p=create
24/09/2022 בשעה 16:34 #73763Fishy – פישי
מנהל בפורוםFishEran , היום, 16:40
אני מצטער להגיד לך שגיא, אך פלקו בגודל פחות מהגרין טרור יחטוף. פלקו בגודל 22 ס"מ פלוס-מינוס יהיה טוב. תמיד יש יוצאי דופן אך גרין טרור במיוחד זכר תוקפני ביותר
לא בהכרח, עניין של מזל + כמה זמן הטרור באקווריום + האישיות הספציפית של הדג + מקומות מסתור + עוד קצת מזל.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.