מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

האם מותר קערה לגופי??

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

האם זה בסדר לגדל  את הגופי בקערה של 23  ס"מ ??  או 26    אלה דגי גופי

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

וגם איך  נותנים להם חלמון של ביצה קשה? (ראיתי את הסבר) , אך עדין לא הבנתי יש לי גופי  שזו פעם הראשונה שאני מגדלת וגם הנקה שלהם השריצה!!    והקערה היא בגודל של מין סיר כזה שיש אך קערה האם זה בסדר!!

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

נוני, היום, 13:05

וגם איך  נותנים להם חלמון של ביצה קשה? (ראיתי את הסבר) , אך עדין לא הבנתי יש לי גופי  שזו פעם הראשונה שאני מגדלת וגם הנקה שלהם השריצה!!    והקערה היא בגודל של מין סיר כזה שיש אך קערה האם זה בסדר!!   אני צריכה  עזרה תודה !!

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שלום נוני, אני לא ממליץ לגדל שום דג בקערה (מלבד דג קרב). 

יש לקחת טיפה חלמון ולמוסס אותו עם מים עד שנוצרת תערובת סמיכה ואז באמצעות כפית לקחת קצת ולשים לדגיגים באקווריום.
    קובלט

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ואים יש לי רק דגיגון אחד זה בסדר??.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אפשרי בתנאי ש: המים בצנצנת הם מים מהאקווריום. הטמפ| לא משתנה (הצנצנת לא בחדר עם מזגן). בחורף זה לא אפשרי כי בצנצנת בטח אין גוף חימום. את מחליפה 10% מהמים כל שבוע במים חדשים. את שמה מעט מאוד אוכל בכל פעם כדי לא לזהם את המים.

יש לך דגי שמתרבים בקלות, זה נהדר (: מה שהכי כדאי לך לעשות זה לרכוש אקווריום קטן לכל ההשרצות שקורות אצלך בבית.
    זה לא יקר ויתן לדגיגים את סיכויי ההשרדות הטובים ביותר.
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות!!

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה