- הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
03/01/2016 בשעה 19:49 #33923Fishy – פישימנהל בפורום
שלום חברים,
קודם כל ווידאו לרושם ראשוני:אז האקווריום הזה כבר עתיק וכבר עבר בר מיצווה. עד לא מזמן הוא היה מאוד מוזנח ולא היה לי כוח לטפל בו.לאחרונה החלטתי לקחת את הנושא בידיים ובניתי במו ידיי את השולחן החמוד הזה כי הקודם התפרק ושולחן חדש ראיתי שלא אמצא בפחות מ800-900 וסתם איזה חרטא. אז תנו כבוד 🙂בנוגע לאקווריום – לאחר שניקיתי אותו יסודית עם מים רותחים ומלח לימון וגירדתי את כל האבנית מהזכוכיות, מילאתי אותו במים וחצץ ואפילו פינקתי בגזע עץ. הטמנתי מספר כדורים של אבני אוויר מתחת לחצץ ופינקתי באנטי-כלור.
עכשיו לשאלות האמיתיתות:הייתי אתמול בחנות דגים, וכשביקשתי עצה להתחלת סייקל, שכנעו אותי לרכוש את הstability של seachem ולהשתמש בו במספר הימים הראשונים כדי לייצר מושבת בקטריות.עכשיו משיטוטים קצרים באינטרנט גיליתי שאפשר לעשות את זה עם דגי סטארטרים כמו גופים ומולים.שאלה 1: להחזיר את הstability לחנות ולהחליף בדגים סטארטרים?שאלה 2: הבחנתי שיש למים באקווריום קצת ריח של ביוב. עכשיו אני חושש שזה נובע מכך שהדלי שהשתמשתי לטובת שטיפת החצץ היה כנראה קצת לא נקי וממנו מגיעה התופעה הזאת. מה אני עושה עם זה? 🙁שאלה 3: הבנתי שאצטרך לעשות שאיבות רפש. עכשיו הפחד שלי הוא שכל ההשקעה של להטמין את אבני האוויר מתחת לחצץ (ויש משהו כמו 10-12 כאלו) תהרס בגלל השאיבה שתזיז את החצץ. הצעות?מחכה לעזרתכם חברים 🙂 -
מאתתגובות
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.