מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

התייעצות לגבי פילטר לאקווריום קטן

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שלום לכולם!
    קיבלתי ממישהו אקווריום ישן עם פילטר כמו שמופיע בתמונה. מדדתי את האקווריום והוא כ-25 ליטר (גובה-30, אורך-35, רוחב-22) הפילטר תופס לי מלא מקום באקווריום ונראה לי שהוא לא הגודל המתאים בשביל אקווריום כזה קטן.
    אני אתן קצת פרטים על מה אני מתכנן באקווריום ואז אשאל. כעיקרון כרגע יש לי באקווריום 4 גופי ו2 פלטי, יש לי גזע עץ שעליו גאווה מוס ואני מתכנן בעתיד להכניס קצת אנוביות. (אני שוקל בעתיד להפוך את זה לשרימפסיה אבל לא כקגע)
    רציתי לשאול:
    1. האם באמת הפילטר שיש ברשותי כעת גדול מדי לאקווריום?
    2. האם פילטר ספוג יותר יתאים לי לגודל כזה של אקווריום ולדגים שאותם אני רוצה לגדל בו ואם כן האם הספוג הפשוט או הפילטר של ה2 ספוגים? (כעיקרון רציתי פילטר מפל אבל הבנתי שבגלל שיש לי מכסה לאקווריום זה קצת בעייתי). 
    3. אם לא פילטר ספוג מה כן? פילטר פנימי קטן? מעלית אויר?
    3. כרגע אין לי משאבת אוויר כי הפילטר שיש לי עכשיו עוצמתי ומרעיד את פני המים. אשמח להמלצה למשאבת אוויר שתתאים לגודל האקווריום ותהיה יחסית זולה והכי חשוב שקטה.
    4. אם מישהו מכיר את הפילטר שיש ברשותי כעת אני רוצה לדעה מה הדגם וההספק שלו, לפי מה שאני מצאתי זה פילטר של אטמן בעל הספק של 800 ליטר לשעה אם מישהו יודע אחרת אשמח לתיקון. (במידה וארצה למכור אותו בעתיד).

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה