מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

זהו יש מחיצה תודה לאל !!!

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

היום אני וחבר עשינו  חורים בפרספקט, אז התקשרתי לחנות הראשית שלי ושאלתי את בעל החנות עם יש לא דג קרב סיאמי אדום כי כבר יש לי כחול ולפי דעתי היה יותר יפה צד אדום צד כחול , ואז המוכר אמר לי חחח מה אתה קציני אמא שלך הייתה פו קנתה לך דג  של תצוגות.  

אמרתי מה?! על תעבוד עלי   רק היא מתעבת דגי קרב אוהבת רק אוסקרים ומונו,  הוא אמר לי טוב רק שהיא תביא לך אותו תיראה, אמרתי טוב! לשנייה אני מעיף מבט לכיוון הכיור אני רואה כערה אני אומר מה זה?  אני רואה קראון טייל כחול אני אומר מה? זה אמתי חח?
     מי שהיה אצלי יבין שכול פעם שאמא שלי שומעת דג קרב היא אומרת: נוו עוד אחת לא מספיק ? לך יש כבר איזה 27 דגים כאלה!!!!! ,
    אני מסתכל אני אומר  יוו לא יאמן טוב אבל קראון טייל זה דג תצוגה ? זה סתם דג קרב ועוד 25 שקל הוא לקח עליו ? . למה כל כך הרבה כסף הוא מוכר לי ב15ש||ח, אני הולך אני אומר טוב עכשיו במקום סיאמי אדום וסיאמי כחול אני יעשה קראון טייל כחול וקראון טייל אדום. אני מנקה את האקווריום מרכיב  המחיצה מאקלם את שניים, כל אחד בצד שלו אחרי 45 דקות אני משחרר פתאום אני רואה את הכחול שוחה לעבר האדום ומתנפח ואז אני רואה קינג טייל ואני אומר: אהה!!!
     בגלל זה המחיר 25 והוא אומר דג תצוגה!שזה נכון  
    ואני רואה את אמא שלי באה הביתה אני ישר אומר תודה רבה היא אומרת אני יודעת שרצית harf moon אבל גם הוא יפה אז לקחתי אותו במקום
     3 קרדינלים  עכשיו היה לך את הכסף לחליפת טיסה לפיצס (קוניור השמש שלי) מאוד שמחתי כי פעם היה לי קינג טייל שמת מזקנה ליפני כשלושה חודשים וזה אותו דג שקיבלתי זה מאותו מגדל!  אז זה היה כיף מאוד הינה  אדום הקודם שז||ל http://www.youtube.com/watch?v=EaGECPp3KG4&feature=plcp
    והנה של החדש

קצת מבאס שהוא שהאדום מת כי ממש אהבתי אותו   
    המחיצה:

אשמח לדגובות 🙂 

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה