מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

חדשה בתחום רוצה חוות דעת ועזרה בבקשה

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

היי 🙂

אני כחודש בתחום. התחיל במתנת יומולדת יקרה שהתגלתה יותר ויותר יקרה.
    המוכר "מכר" לנו אקווריום " שלא מצריך תחזוקה כי הוא מובנה עם כל מה שצריך, רק להוסיף דגים וזהו". אז זהו שלא.
    האקווריום (57 על 68 על 30 ס"מ) מתפרש לגובה ובא עם פילטר מובנה ומד חום (תוצרת סינית כלשהיא אם זה משנה) לאחר שבוע שהאקווריום עבד על ריק (ללא דגים) ובכל יום הוספנו "שפריץ" של אנטי כלור (לפי הדרכת המוכר), לקחנו דגימת מים למוכר והוא אמר שזה "בסדר לאקווריום ללא דגים" ומכר לנו 20 דגים מסוג גופים זכרים.
    מסע התלאות התחיל יומיים לאחר מכן, שבכל יום-יומיים גילינו עוד דגיגון מוטל על הקרקע (מת..) ורדפנו אחרי המוכר (טלפונית+הגעה והוא "לא יכול כרגע ויצור איתנו קשר בהקדם" שכמובן לא קרה..) ככה בערך שבועיים וחצי עד שהבנו ש.. אכלנו אותה
    עכשיו יש לנו רוצח דגים בפעולה, עם מים עכורים מאוד, שבקרוב יהפוך לבית קברות ולאחר מכן יעבור למצב "אנדרטה (מאוד) יקרה ומעלה אבק שמעצבנת אותי מאוד". נכון? לא נכון! לא מוכנה לזה.
    אז הלכנו לחנות אחרת (רחוקה יותר – מחוץ לעירנו הקטנה) וקיבלנו הדרכה מהירה על כל מה שלא בסדר באקווריום: פילטר לא עושה את העבודה כי הוא קטן מדי לנפח, צמח ענק (מלאכותי) שתופס כשליש משטח המחיה של הדגים וכו…
    כמובן זה הוביל לעוד הוצאה (משמעותית..) ועכשיו יש פילטר חיצוני (בנוסף לפנימי המובנה), דקורציה (מלאכותית) שונה ו.. מים צלולים (לאחר כשבוע). לקחנו את המים לדגימה, והמוכר (השני כן?) הראה לנו שזה בסדר (הראשון רק אמר, ללא הוכחה.. מי ידע שצריך הוכחה?!) ורכשנו עוד דגים:
    6 מנקים – כתומים וארוכים, לא הצלחתי לזהות אותם באתר, אשמח לעזרה מכם בנושא (ראו תמונה מצורפת: "אחרי")
    6 פלטי אדום (3 זכרים ו3 נקבות, ככה לפחות זיהיתי עם הניסיון המועט שלי ובהדרכת אתר זה)
    6 פלטי כתום (כנ"ל)
    ומה שנשאר מ20 הגופים: 12 גופים
    נראה לי שאחת הפלטי האדומות בהיריון (כמה זמן נשמך ההיריון?) קראתי שעדיף ללא תא השרצה, מה אני כן יכולה לעשות לטובת החברים הקטנים החדשים שלי, ובמיוחד לטובת היולדות וצאצאיהן?
    תודה רבה  מראש
    אפי לוב פישי

תמונת הלפני:

תמונת ה"אחרי":

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה