- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
07/01/2010 בשעה 00:28 #68099Fishy – פישימנהל בפורום
קודם כל איזה כיף לך ! אקווריום חדש זה תמיד כיף !
כמעט כל השילובים בין סוגי הדגים הבאים יעבדו באקווריום החדש שלך:
טטרות וניאונים, דגי קשת, דגי גורמי, בארבים, משריצי חיים, מולים, בוטיות, חתולים ומנקים.
אני אישית הייתי הולך על שילוב של דגים קטנים כמו טטרות (טטרה קרדינל במיוחד, הדג זוהר!) ביחד עם דגי מרכז גדולים יותר כגון דגי גורמי, סקאלרים או דגים גדולים אחרים. השילוב של להקות מהירות של דגים קטנים עם מספר דגים גדולים ואיטיים יוצרים מחזה מעניין מאוד באקווריום.
07/01/2010 בשעה 03:13 #68105Fishy – פישימנהל בפורוםמה הציוד שקניתה עם האקווריום, איזה פילטר יש לך פנימי או חיצוני, כמה ליטר לשעה הפילטר עושה ומה הוא מכיל, וכמה זמן הרצת את האקווריום.
דגים יפים וזמינים בחנויות נאונים זוהר כחול אדום, וקרדינל זוהר כחול אדום דומה לנאון ופחות זמין בחנויות, טטרה ננה צבעו מוזהב, אם תצליח להשיג דג טטרה מערות צבע לבן הדג עיוור אין לא עניים, הדג טטרה מערות לא כל כך נפוץ בחנויות, ממליץ לך לראות בחנות את צבעי הדגים וגם מה שהמליץ לך רון ושיו צבעים חזקים ויפים ללא כתמים כדי שיה לך שילוב יפה, יש דגים שאין להם צבעים עשירים מעט צבע כמו חלק מטטרות, גידלתי דג טטרה ננה ונתתי לה אוכל טבעי מחזק צבע זנב הזכר נהפך לכתום יפה והנקבה בהיר יותר מהזכר דג יפה, אין יותר יפה מלראות באקווריום דגי להקות שהם שוחים ביחד ולא לבד מאותו סוג.
22/05/2022 בשעה 21:09 #5661Fishy – פישימנהל בפורוםהאקווריום שלי פנורמי 135 ליטר בערך רציתי לדעת איזה דגים מתאימים
אני חשבתי על מולים טטרות וגופים האם הם יסתדרו ביחד ותתנו הצעות נוספות לדגים שיכולים לחיות איתם
תודה לעוזרים
24/09/2022 בשעה 16:22 #68096Fishy – פישימנהל בפורוםבמקום מולים חשבתי על אולי 2 דגי פסוסית זברה האם יסתדרו??
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.