מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

חוסר חמצן באקווריום?!

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 16 תגובות – 1 עד 16 (מתוך 16 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שלום לכולם! מאתמול בלילה שמתי לב שפתאום הדגי מנקה שבדרך כלל נמצאים בתחתית האקווריום כל כמה זמן(לא בתדירות גובה יש לציין) פתאום עולים במהירות למעלה לפני המים כאילו לוקחים אויר ויורדים חזרה..השאלה שלי היא מה זה אמור להיות האם זה חוסר חמצן באקווריום?? וכיצד יודעים זאת-האקווריום חדש בערך שבוע..וכל השבוע זה לא קרה..יכול להיות שפתאום החמצן יורד?? תודה לכל העוזרים..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מה נפח האקווריום אוכלוסיה וציוד ככה נוכל להסיק מסקנות יותר ברורות

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

נפח האקווריום כ120 ליטר ויש לי שם 2 ציקלידים אלקטריק  2 דגי בוטיה גורמי דגי מנקה 2 תוכי יש פילטר שאת האמת אני לא יודע של  מי ומה..(לא הכי מבין בזה) מחמם ומשאבת אויר שגם אני לא יודע איזה סוג..מקווה שתוכל לעזור לי עם הפרטים האלו..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

יש סיכוי טוב שזה מחוסר חמצן כי האקווריום שלך עמוס מאוד  אבל זה לא בטוח יכול להיות כי המשאבה חלשה אבל נראה לי שזה מהעומס. 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אז מה צריך לעשות בנידון?! דרך אגב המשאבה של החמצן היא קטנה..או זה מעיד על זה שהיא חלשה..אבל למראית עין אפשר לראות שיש מספיק בוות שהיא מוציאה..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ברק, איזה דגים מנקים אלה? פלקו? קורידורסים? זה חשוב כי הקורידורסים עושים את זה בכל אקווריום.

אם אתה לא בטוח, חפש בפישי "קורידורס" ותראה אם זה הדג שלך.
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תודה על הסבלנות..בדקתי והדגי מנקה הם פלקו יש לי 2 גדולים  ו2 קטנים גם אחד מהקטנים הללו ראיתי אותו אתמול בלילה עולה במהירות למעלה ויורד חזרה..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אתם חושבים שבגל שיש הרבה  דגים זה גם חלק מהעניין?? אני יגיד לכם את כל המפרט..אז ככה: 2 תוכים 2 ציקלידים אלקטריק 2 בוטיות ליצן 2 פלקו קטנים 2 גדולים 2 גורמי  וחתול זנב אדום קטן חח עכשיו תוך די שאני רושם את זה  זה ניראה אפילו לי הרבה למעשה אני חדש מאוד בכל הדבר הזה ומוכר הוא שהטעה אותי..והביא לי את כל זה אגב את 2 הפלקו הגדולים ו2 הגורמי קיבלתי יחד עם האקווריום הנ"ל ביחד! ואם צריך לצמצם אז את מי אתם חושבים מנסיונכם בשביל שיהיה אקווריום טוב מכל הבחינות…תודה רבה…

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בהחלט צריך לצמצם אם כל אלה באקווריום 120 ליטר לדעתי תיפטר מהתוכים מ2 הפלקו הגדולים 2 קטנים מספיקים בהחלט ואולי מהגורמי תלוי איזה סוג

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

חח ואז לא ישארו לי דגים באקווריום הוא יראה ריק..יהיו רק 2 ציקלידים קטנים ו2 בוטיות קטנים וגם ככה את החתול זנב אדום בקושי רואים אותו(הוא מתחבא רוב הזמן) ובשביל אחד חובב כמוני שרוצה לראות תנועה ויופי באקווריום לא יהיה לי את זה..אז מה אתה מציע לי  בבקשה..? ובקשר לחמצן באקווריום האם להחליף למשאבה חזקה יותר? זה כמעט בטוח שזו בעיה של חמצן??

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תמיד טוב משאבה חזקה יותר ולגבי הדגים את יכול להוציא את האלקטריקים בדגי להקה שימלאו את האקווריום ולא יעמיסו עליו וייקחו הרבה חמצן וילכלכו הרבה. 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תודה רבה!! עזרת לי מאוד.. יום ראשון אני כבר יעשה את השינוי איזה דגי להקה אתה ממליץ ככה שיהיה גם יפה למראית עין וגם שהאקווריום יראה מלא? והאם כדאי בכלל לבצע את השינויים עכשיו שהאקווריום בקושי שבוע והדגים גם ככה נראים קצת מבוהלים..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אתה עכשיו בסייקל כאילו או שבוע אחריו?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אני יגיד לך מה..היה לי אקווריום קטן יותר  30 ליטר  ואחרי "ההרצה" של האקווריום שבמהלכו היו לי דגי זהב פשוטים קניתי את כל הדגים הנ"ל (בלי 2 הגורמי ו2 הפלקו הגדולים) שוב אני יגיד לך אחי אין לי שום הבנה בתחום לפחות לאז..כנראה שהמוכר  הטעה אותי בכך שהביא לי את כל אלה וידע את גודל האקווריום שבוע שעבר הבאתי אקווריום של 1 מטר פנורמי(120 ליטר) יחד עם הגורמי והפלקו שטפתי את כולו ומילאתי אותו במים חדשים שמתי אנטי כלור ובקטריות והכנסתי את כל הדגים ואז נוצרה לי כל הכמות הזאת..שוב אולי עשית טעויות בתהליך..אשמח אם תגיד לי ותכוון אותי אשמח לדעת עוד זה תחום שאני מתחיל לאהוב..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

קודם כל תקרא את המדריך הזה על https://www.fishy.co.il/guides/cycle.asp עם עשית מה שכתוב כאן סימן שביצעת סייקל   ועכשיו לגבי דגי להקה יש המון בצורות בצבעים שונים הפופולריים הם משריצי חיים טטרות ברבוסים למיניהם יש המון אין בקטע הזה הגבלות   אפשר גם להוסיף צמחים ועוד… אני ממליץ לך לקרוא את המדריכים ואת הקטגוריות של הדגים וצמחים   ואף פעם אל תתבייש לשאול עם לא תשאל איך תדע? בשביל זה הקימו את הפורום וכולם פה בשביל בשביל לעזור ולשתף     

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תודה רבה עזרת לי מאוד אחלה פורום באמת עוזרים..

מוצגות 16 תגובות – 1 עד 16 (מתוך 16 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה