- הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
02/09/2017 בשעה 23:14 #35600
Fishy – פישי
מנהל בפורוםכמעט חיסול של התחביבלמכירהאקווריומים:– אקווריום 1050 ליטר (יותר מקוב!!! 180/88/70 ) בצורת יהלום, לא יפה במיוחד אבל שווה בהחלט, אפשרות עם ציוד.- נמצא בפתח תקווה.– אקווריום 530 ליטר (170/45/70) חמוד מאוד כולל שידה וכתר. אפשרי גם עם ציוד. נמצא בפתח תקווה.– אקווריום פנורמי בהזמנה אישית- 360 ליטר ברוטו כולל שידה וכתר- אפשרי גם עם ציוד. נמצא בפתח תקווה.– אקווריום 60/60/60- 216 ליטר- נמצא בפתח תקווה.– אקווריום דיסקוסים 360 ליטר (150/40/60) יפיפה עם 10 דיסקוסים מתוקים ויפים. נמצא סמוך לחיפה.דגים– כמות גדולה של תכשיטים ומידאסים- נמצאים בפתח תקווה.– פלאוורים, סוורום גולד מעורב עם רד ספודט, תכשיטים, זברות, סוקולופי, מידאס, חתול מתהפך- נמצאים סמוך לחיפה.זוגות עובדים- נמצאים בפתח תקווה– זוג פלאוור גדולים רמה נמוכה.– זוג אקרה ירוקה.– זוג יגואר.– זוג ויאג'ה הרטוויגי.– זוג סינספיליום.מזון:מזון חוות 47% חלבון איכותי במיוחד, ולא צובע את המים. אני משתמש בו כבר כמה שנים לרביות, הקפצת גודל וכדו' ומאוד מרוצה, וגם כל מי שהמלצתי לו עליו מאוד מרוצה. נשאר לי בערך 5 קילו.חבר'ה, לא כתבתי מחירים, מחכה להצעות שלכם… נא לא להציע הצעות מגוכחות, הדגים גודלו עם הרבה השקעה ואהבה וימכרו רק למקצוענים…אפשרי להחלפה על שווי דומה, נסו לעניין אותי.כל הציוד נגיש לרכב ללא מדרגות.0527697597ללא הודעות ובבקשה לא בשבת קודש. ניתן לכתוב בפרטי אבל אני אראה פעם בשבוע בערך… -
מאתתגובות
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.