- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
06/11/2012 בשעה 15:54 #14561Fishy – פישימנהל בפורום
שלום לכם… קניתי מולי מפרש [4]
אחת מהן פשוט היית תוקפנית כלפי כולם… גרמה לדג השחור לאבד את זה והוא היה גוסס בשל הרבה התנקלויות בו בכוונה ולבסוף הוא מת.הייתי נורא עצבני עליה חשוב לציין ששאלתי אדם מקצועי בתחום והוא אמר שאכן היא הגורמת למותו.לפני יומיים ראיתי שהוא התחילה להתנפל לדג אחר [כולם רגועים רק היא בעייתית]… ראיתי שהדג מתחיל להראות סימנים של פחד מוות ממנהאז החלטתי שאני לא מסוגל יותר התקשרתי לכמה אנשים אם הם רוצים מולי תוקפנית קצת ואף אחד לא רצה ..התקשרתי למוכר הוא אמר עזוב אותי משטויות מולי תוקפנית זה כאב ראשכאשר הדג השחור היה גוסס ושמתי אותו באסלה כאב לי הלב שאין לתאר ממש ממש כאב לי הלב ירד לי אפילו קצת דמעותחשוב לציין לאחר הרבה זמן החלטתי להעיף אותה לאסלה את המולי התוקפנית שגרמה לדג השחור לגסוס …הורדתי תמים בלי שום תחושה של רוע או של כאב לב … פשוט הורדתי תמים ואמרתי בראש יאלה נמאס ממנהחשוב לציין שיש באקווריום 5 דגיגונים ממש חמודים מלפני שבוע שאחת הדגים השריצה …בכל מקרה האם יצאתי רע שהעפתי אותה לאסלה ? חחניסיתי הכל שלא להעיף אותה אפפילו הפרדתי אותה אין לא עזר06/11/2012 בשעה 15:59 #161756Fishy – פישימנהל בפורוםSantiago
, היום, 12:54שלום לכם… קניתי מולי מפרש [4]
אחת מהן פשוט היית תוקפנית כלפי כולם… גרמה לדג השחור לאבד את זה והוא היה גוסס בשל הרבה התנקלויות בו בכוונה ולבסוף הוא מת.הייתי נורא עצבני עליה חשוב לציין ששאלתי אדם מקצועי בתחום והוא אמר שאכן היא הגורמת למותו.לפני יומיים ראיתי שהוא התחילה להתנפל לדג אחר [כולם רגועים רק היא כלבה כזאת]… ראיתי שהדג מתחיל להראות סימנים של פחד מוות ממנהאז החלטתי שאני לא מסוגל יותר התקשרתי לכמה אנשים אם הם רוצים מולי תוקפנית קצת ואף אחד לא רצה ..התקשרתי למוכר הוא אמר עזוב אותי משטויות מולי תוקפנית זה כאב ראשכאשר הדג השחור היה גוסס ושמתי אותו באסלה כאב לי הלב שאין לתאר ממש ממש כאב לי הלב ירד לי אפילו קצת דמעותחשוב לציין לאחר הרבה זמן החלטתי להעיף אותה לאסלה את המולי התוקפנית שגרמה לדג השחור לגסוס …הורדתי תמים בלי שום תחושה של רוע או של כאב לב … פשוט הורדתי תמים ואמרתי בראש "*******" חחח סורי על המילהחשוב לציין שיש באקווריום 5 דגיגונים ממש חמודים מלפני שבוע שאחת הדגים השריצה …בכל מקרה האם יצאתי רע שהעפתי אותה לאסלה ? חחניסיתי הכל שלא להעיף אותה אפפילו הפרדתי אותה אין לא עזרתצנזר את המילה ..
06/11/2012 בשעה 16:08 #161758Fishy – פישימנהל בפורוםכפרה עליכום אבויה חחח
לא יצאת רע פשוט היו עוד דרכים לעשות ולהפריד06/11/2012 בשעה 16:10 #161760Fishy – פישימנהל בפורוםSantiago
, היום, 13:02שלום לכם… קניתי מולי מפרש [4]
אחת מהן פשוט היית תוקפנית כלפי כולם… גרמה לדג השחור לאבד את זה והוא היה גוסס בשל הרבה התנקלויות בו בכוונה ולבסוף הוא מת.הייתי נורא עצבני עליה חשוב לציין ששאלתי אדם מקצועי בתחום והוא אמר שאכן היא הגורמת למותו.לפני יומיים ראיתי שהוא התחילה להתנפל לדג אחר [כולם רגועים רק היא כלבה כזאת]… ראיתי שהדג מתחיל להראות סימנים של פחד מוות ממנהאז החלטתי שאני לא מסוגל יותר התקשרתי לכמה אנשים אם הם רוצים מולי תוקפנית קצת ואף אחד לא רצה ..התקשרתי למוכר הוא אמר עזוב אותי משטויות מולי תוקפנית זה כאב ראשכאשר הדג השחור היה גוסס ושמתי אותו באסלה כאב לי הלב שאין לתאר ממש ממש כאב לי הלב ירד לי אפילו קצת דמעותחשוב לציין לאחר הרבה זמן החלטתי להעיף אותה לאסלה את המולי התוקפנית שגרמה לדג השחור לגסוס …הורדתי תמים בלי שום תחושה של רוע או של כאב לב … פשוט הורדתי תמים ואמרתי בראש יאלה נמאס ממנהחשוב לציין שיש באקווריום 5 דגיגונים ממש חמודים מלפני שבוע שאחת הדגים השריצה …בכל מקרה האם יצאתי רע שהעפתי אותה לאסלה ? חחניסיתי הכל שלא להעיף אותה אפפילו הפרדתי אותה אין לא עזרלא הייתה צריך להגיד להם שהיא תוקפנית..
06/11/2012 בשעה 16:15 #161762Fishy – פישימנהל בפורוםfishinzon , היום, 13:10
Santiago , היום, 13:02
שלום לכם… קניתי מולי מפרש [4]
אחת מהן פשוט היית תוקפנית כלפי כולם… גרמה לדג השחור לאבד את זה והוא היה גוסס בשל הרבה התנקלויות בו בכוונה ולבסוף הוא מת.הייתי נורא עצבני עליה חשוב לציין ששאלתי אדם מקצועי בתחום והוא אמר שאכן היא הגורמת למותו.לפני יומיים ראיתי שהוא התחילה להתנפל לדג אחר [כולם רגועים רק היא כלבה כזאת]… ראיתי שהדג מתחיל להראות סימנים של פחד מוות ממנהאז החלטתי שאני לא מסוגל יותר התקשרתי לכמה אנשים אם הם רוצים מולי תוקפנית קצת ואף אחד לא רצה ..התקשרתי למוכר הוא אמר עזוב אותי משטויות מולי תוקפנית זה כאב ראשכאשר הדג השחור היה גוסס ושמתי אותו באסלה כאב לי הלב שאין לתאר ממש ממש כאב לי הלב ירד לי אפילו קצת דמעותחשוב לציין לאחר הרבה זמן החלטתי להעיף אותה לאסלה את המולי התוקפנית שגרמה לדג השחור לגסוס …הורדתי תמים בלי שום תחושה של רוע או של כאב לב … פשוט הורדתי תמים ואמרתי בראש יאלה נמאס ממנהחשוב לציין שיש באקווריום 5 דגיגונים ממש חמודים מלפני שבוע שאחת הדגים השריצה …בכל מקרה האם יצאתי רע שהעפתי אותה לאסלה ? חחניסיתי הכל שלא להעיף אותה אפפילו הפרדתי אותה אין לא עזרלא הייתה צריך להגיד להם שהיא תוקפנית..
חח אתה לא מכיר את החברים שלי , הם יזרקו אותה גם מהחלון וזה במקרה הטוב כי יש גם מי שיעשה ממנה סלט גזרחנן תהיה בטוח שהם בתנאים מעולים 🙂06/11/2012 בשעה 16:16 #161764Fishy – פישימנהל בפורוםכולם מולי מפרש מלבד דג מנקה אחד
הם בסה"כ היו 4 מולי מפרש 1 זכר 3 נקבותכולם במצב מעולה +נפח לא זוכר בדיוק אבל זה מתאים ואפילו מעברקיצר זה לא העניין מולי לא אמור להיות תוקפניםאגב אמריקאי תודה על העידוד06/11/2012 בשעה 16:17 #161767Fishy – פישימנהל בפורוםיש מחשבונים באתר.
תחשב ותגיד מה הנפח.יותר מ- 80 ליטר?06/11/2012 בשעה 16:34 #161781Fishy – פישימנהל בפורוםממה שאני זוכר הנפח הוא בערך 50 ליטר לא ?
אם כן , אז ברור שיצאת לא טוב ,
מולי זה דג תוקפן בכללי , והוא אוהב לנשוך סנפירים .
זה מה שקורה שבמקום להתאים דגים לנפח סתם זורקים מה שיש בחנות ואומרים יהיה בסדר .
יכלת לפרסם הודעת מסירה בפישי ותוך כמה שעות כבר הדג היה נמסר .
בקיצור
06/11/2012 בשעה 16:36 #161783Fishy – פישימנהל בפורוםשון , היום, 13:34
ממה שאני זוכר הנפח הוא בערך 50 ליטר לא ?
בקיצור
גם אני זוכרת שאק הוא בערך כזה נפח , אין מה להיות מופתע שאתה שם כזה דג בכזה מכל
06/11/2012 בשעה 18:30 #161841Fishy – פישימנהל בפורוםמה שעישת זה לא הוגן לדג
למה הכנסת אותו לאקוורים ?
זה לא אשמתו שאין מקום ככה גובר התקיפות מצד דגים שכול אחד מחפש טריטוריות שונות
ובאקוורים כזה זה קשה לכן גובר התקיפות למה לא שאלת לפני שהכנסת את הדגים ?
06/11/2012 בשעה 18:41 #161847Fishy – פישימנהל בפורוםגועל נפש שאין לתאר.
אפשר לפתור בעיות כאלה בדרך אחרת.
06/11/2012 בשעה 19:08 #161855Fishy – פישימנהל בפורוםתוכל למסור אותה או למכור אותה! לפחות אנשים אחרים היו מטפלים בה טוב..
הצנרת מובילה לכינרת? אז היא תחיה באושר בכנרת לא אולי יקח זמן עד שתתרגל לערכי המים וזה אבל מולים גם מסוגלים לחיות במים מלוחים נכון?כלומר יש סיכוי שהיא תשרוד נכון?
06/11/2012 בשעה 19:09 #161856Fishy – פישימנהל בפורוםשון
, היום, 13:34ממה שאני זוכר הנפח הוא בערך 50 ליטר לא ?
בקיצור
שון ממליץ למחוק ממש לא נעים לקרוא את זה
06/11/2012 בשעה 19:20 #161864Fishy – פישימנהל בפורוםחח מה אתם רציניים בתגובות? אני מסביר משהו פשוט… כל המולים באקווריום לא תוקפניים בכלל.,.. מולי מפרש דג שנושך סנפירים אבל לא תוקפני… שנית כל הקשבתי למוכר :/ יצאתי דפוק בקטע הזה
שלישית כל אני ממש לא תיכננתי לרוץ בשביל איזה דג רק למכור אותו למרות שעשיתי טלפונים ולא רק בשביל התחושה הטובה אלא כי אני יודע שעשיתי את המיטב שאני מוכן לעשות בשביל "דג" שגם ככה אשם בזה שהאקווריום שלי כמעט הלך מבחינת אוכלוסייה …את הדג השחור אהבתי במיוחד היה דג מיוחד ויפה ויותר מזה, רגוע והיו לו קטעים שממש אהבתי …בכל מקרה… אני ישתדל לא לעשות דבר כזה בעתיד אבל מה שכןכל המולים האחרים במצב מעולה ובפעם הבאה אמסור דג דרך האתר הזה… אם הייתי יודע שמישהו יבוא ויקח את הדג מכאן אז הייתי מעלה אבל מכיוון שלא היה לי שמץ אז זה נושא אחראוי בוא נבכה לא?
06/11/2012 בשעה 19:44 #161871Fishy – פישימנהל בפורוםAviDalal
, היום, 16:08תוכל למסור אותה או למכור אותה! לפחות אנשים אחרים היו מטפלים בה טוב..
הצנרת מובילה לכינרת? אז היא תחיה באושר בכנרת לא אולי יקח זמן עד שתתרגל לערכי המים וזה אבל מולים גם מסוגלים לחיות במים מלוחים נכון?כלומר יש סיכוי שהיא תשרוד נכון?
היא לא תשרוד בכינרת כי דגים אחרים כבר יוכלו אותה .
06/11/2012 בשעה 19:46 #161873Fishy – פישימנהל בפורוםתראה בתור אחד שנכנס לתחביב ואוהב את כל הקטע הזה ובכלל חיות ,
מה שעשית עליי לא מקובל .
בגלל שדי ברור לאן העץ הזה יתפתח , וכמו כל דבר בחיים נקבל אהדה והסתייגות , יום טוב לכולם .
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.