- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
01/12/2012 בשעה 18:31 #11148Fishy – פישימנהל בפורום
מראש אני אומר אין לי תמונות..כי עדיין לא הגעתי לתוצאה הרצוייה..מצטער!!!
להזכירכם יש לי אקווריום אנוביאס 220 ליטר ואקווריום אטלנטיס 40 ליטר..שניהם צמחייה (ה40 הרבה פחות..)ב40 ליטר יש להקת אף אדום (8 פריטים) שרצי גופי (6) וקורידורס נחושתי אחד..קצת עצוב שאין לו עם מי להיות אבל די פעיל הייתי אומר..אנוביה ננה מצע פלורל בייס..טמפ' 25-26 ומשאבת אוויר..לחלק היותר מעניין..האנוביאס..עבר בחודש האחרון הרבה שינויים..הוספתי צמחייה (די הרבה) ודישונים והכנסתי אוכלוסיה והרבה עיצוב עיצוב עיצוב עיצוב שינוי עיצוב עיצוב…שינוי..אני רוצה להעלות לכם תמונות להראות לכם לאן הגעתי והרבה בזכותכם גם..האקווריום מדהים מדהים מדהים מדהים..אבל יש בעיה אחת שהיא די עיקרית..והיא התאורה.השבועיים האחרונים ניסיתי למצוא פתרון לבעיית התאורה. DIY לא בא בחשבון..אין לי זמן וגם לא כשרון חח.דיברתי עם החברה והחנות שמכרה לי את האקווריום..אין משהו מיוחד שמתאים..נכנסתי לאינטרנט והייתי בחנויות תאורה..או שזה יקר מדי או שזה לא מתאים..מצאתי באיביי מערכת תאורה די מטורפת ומשוכללת אבל הבעיה שהם לא שולחים לארץ וברגעים אלה אני בקשרים עם חברה ישראלית שמגשרת בין המשלוחים בשירות מיוחד.כל יום שעובר אני מרגיש שהצמחים לא כל כך נהנים..למרות שחלקם נראים טוב (ואני לא מדבר על אנוביה או ג'אווה מוס) ואפילו צומחים!אני מקווה לפתור את בעיית התאורה כמה שיותר מהר!2 אנציסטרוס אלבינו10 קרדינלים12 נאונים6 קורידורס נחושתיאני יודע שהצמח באמצע (האדום) הוא צמח היי טק……..01/12/2012 בשעה 18:41 #123530Fishy – פישימנהל בפורוםנראה מצוין!
אתה יודע איך קוראים לצמח הכי שמאלי?…ממליץ לך בנתיים להתקין רפלקטור על המכסה (נייר אלומיניום יעשה תעבודה).מה שהרפלקטור עושה זה להחזיר אור,וככה הוא מגדיל תתאורה באקווריום.01/12/2012 בשעה 19:19 #123533Fishy – פישימנהל בפורוםOmer_T , היום, 16:41
נראה מצוין!
אתה יודע איך קוראים לצמח הכי שמאלי?…ממליץ לך בנתיים להתקין רפלקטור על המכסה (נייר אלומיניום יעשה תעבודה).מה שהרפלקטור עושה זה להחזיר אור,וככה הוא מגדיל תתאורה באקווריום.כמעט בטוח שזה היגרופיליה קורימבוסה.צמח מדהים..מזכיר קורל במבנה שלו עכשיו..הקורידורס הקטן כל הזמן מחטט בפנים חח מחזה נחמד
תודה על העצה! אנסה..01/12/2012 בשעה 19:28 #123535Fishy – פישימנהל בפורוםוואו !!!
אתה מגדל שאני יכול להגיד עליו שעבר את הכל והתחיל בלי ידע בכלל וכעת הוא מגדל מעולה ומבין מה הוא עושה .
פשוט מדהים
בכדי לשדרג את התאורה קודם כל , אתה יכול להוסיף לדים ?
במשך היום האקווריום נמצא במקום מואר או שהאקווריום נמצא בחדר שהתאורה היא האור היחידי ?
01/12/2012 בשעה 20:03 #123539Fishy – פישימנהל בפורוםשרימפסי , היום, 17:28
וואו !!!
אתה מגדל שאני יכול להגיד עליו שעבר את הכל והתחיל בלי ידע בכלל וכעת הוא מגדל מעולה ומבין מה הוא עושה .
פשוט מדהים
בכדי לשדרג את התאורה קודם כל , אתה יכול להוסיף לדים ?
במשך היום האקווריום נמצא במקום מואר או שהאקווריום נמצא בחדר שהתאורה היא האור היחידי ?
תודה גבר גבררר
אני מניח שאפשר להוסיף לדים וכאלה אבל אמרתי לך אני לא בקטע של DIY…במשך היום כשהתאורה פועלת אז יש מהצדדים אור של סלון או מטבח..לא יודע כמה זה אפקטיבי אבל תאורת האקווריום היא לא היחידה שפועלת , אם זה מה שאתה רוצה לדעת אחי.01/12/2012 בשעה 20:15 #123540Fishy – פישימנהל בפורוםאוקיי …..
אני גם בקטע עכשיו להגדיל את עצמת התאורה ומחפש נורות של T 5 .
אם אני ימצא משהו טוב אני יגיד לך ואולי תעשה משלוח
01/12/2012 בשעה 23:50 #123578Fishy – פישימנהל בפורוםאחד היפים,הוספת כל כך הרבה צמחים יפים לאקווריום שהיה ריק כאשר היה לך מעט ידע בתחום..
שיהיה בהצלחה,האקווריום מדהים!
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.