מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

לובי הלובסטר

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בהיותי בן 12 קיבלתי סכום של  250 שקל לקניית ציקלדידים .  

בוקר אחד  יצאתי  מביתי ולקחתי  אוטובוס קוו 27 לחשמונאים 27 בתל אביב עם הסכום , אני זוכר את עצמי יורד מהאוטובוס וניכנס לפט פוינט יורד במדרגות וניכנס למחלקת דגי מים מתוקים מביט בדגים ומתלבט בין כמה סוגים שהם: תכשיט ופה אש. לבסוף לקחתי  זוג פה אש ולובסטר וכמה כדים בכמה גדלים. לאחר מכן עליתי במדרגות ושילמתי . לאחר מכן יצאתי וחזרתי לביתי הדגים התאקלמו בהצלחה והוספתי את הדגים. יצאתי מביתי  לכמה שעות ומתי שחזרתי בערב ראיתי את הלובסטר בלי צבתות רק עצמו בלי אמצעי הגנה, לאחר חצי שעה  הייתי צריך להוציא את זנבו של הלובסטר מהאקווריום עם הרשת ולהשליכו לפח הזבל. 
    לובי היה חבר נאמן עד שמת הוא היה לובסטר בתהליכי התפתחות הוא היה קטן ופרחה נשמתו שהוא עוד צעיר. לדעתי הוא לא השתמש בכישרונו  ולא כילה אותו. לובי היה חבר טוב ונאמן הוא נקבר בפח הזבל וחתולים אכלו אותו.    

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מה אתה רוצה להגיד בזה?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

דווקא נפלת על לובסטר פארש, ברוב המקרים הם גומרים את הדגים

אבל חשוב לזכור את  הלקח: שילוב של ח"ח ודגים מצריך בדיקה מקדימה, אם היית שואל מראש היינו חוסכים לך כסף וארוחה לחתולי הזבל

לפחות הדגים קיבלו חטיף מזין

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

זה הספור שלו

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אחלה סיפור 

גם אני יפתח סיפור.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה