מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

מדריך: שואב רפש ביתי בעלות נמוכה!

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מצרכים: ראש כוח(לא חובה אפשר בחוק הכלים השלובים),בקבוק 0.5 ל',צינור באורך מטר
    ולעבודה:
    לוקחים את הבקבוק וחותכים את התחתית שלו.

עושים חורים בתחתית הבקבוק בעזרת בורג חם מברגה מלחם או כל דבר אחר.

עושים חור בפקק הבקבוק לפי גודל הצינור/כניסת המים של ראש הכוח (תעשו טיפה יותר קטן שיכנס בלחץ)

מכניסים את תחתית הבקבוק כמה שאפשר .

מכניסים את ראש הכוח או את הצינור ומתחילים לשאוב(ליציאת המים של ראש הכוח יש לחבר את הצינור שיוביל מים החוצה לדי).

בהצלחה לכולם!!

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

נחמד אבל פשוט מאוד ואני גם ככה שואב רק עם צינור בעזרת חוק הכלים השלובים אבל בכל זאת כל  הכבוד על היוזמה וההשקעה.
    נ.ב- אני  לא בטוח שמותר לך לפרסם מאמרים ומדריכים…

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

צודק קראתי עכשיו שוב את הכללים טעות שלי…
    איך אני מוחק את העץ?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

נראה נחמד   איך אתה מןציא את הליכלוך מהאקווריום בו נגיד והרפש נתקע בתוך החורים אבל כשאתה מכבה את הראש כח הכל נופל למים חזרה לא ??

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

נחמד,נראה יעיל

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

Yura , 18:45  16 ינואר 2012

נראה נחמד   איך אתה מןציא את הליכלוך מהאקווריום בו נגיד והרפש נתקע בתוך החורים אבל כשאתה מכבה את הראש כח הכל נופל למים חזרה לא ??

החורים הם רק בשביל שהחצץ לא יעבור הלכלוך והרפש עובר אצלי חופשי

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

החצץ עולה למעלה נתקע בחורים והלכלוך נתפס עליו   זה דיי בעייתי להמציא את השואב רפש החדש כי יכולים להיות בעיות 

הכי טוב זה השואב רפש על פי חוק כלים שלובים הוא הכי בטוח גם לדגיגים יוצר זרם חלש ולא מעלה חצץ 
    אבל כל הכבוד על היוזמה 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

Yura , היום, 17:59

החצץ עולה למעלה נתקע בחורים והלכלוך נתפס עליו   זה דיי בעייתי להמציא את השואב רפש החדש כי יכולים להיות בעיות 

הכי טוב זה השואב רפש על פי חוק כלים שלובים הוא הכי בטוח גם לדגיגים יוצר זרם חלש ולא מעלה חצץ 
    אבל כל הכבוד על היוזמה 

אצלי זה בערך כמו בסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=RDPwaAhzfaY רק שהחצץ הוא נראה כמו הכדורים בהגרלה של הלוטו.(הם סתם קופצים ומשתפשפים אחד בשני ואז אם יש לך אצות עליהם הם גם נשאבים)

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה