מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

מה יפה יותר לטעמכם ?!

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לאקווריום צילידים רקע תלת מימד הוא טפט ? ואם טפט איזה צבע ? ואיזה סוג של קרקעית אבנים בנוניות כהות או חצץ ? ואיזה קרקעית לדיסקוסים ודגי קהילה ?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הכי טוב זה לתת לדגים הרגשה של טבע וככה תוכל להוציא מהם את המיטב

אז זה תלוי בסוג הדגים
    לדיסקוסים עדיף בלי מצע בכלל! (כן,כן, בהתחלה קשה להתרגל לרעיון) אך אם תרצה בכל זאת[
    הכי מומלץ זה קוורץ שחור שלא יזיק למים וידגיש את צבע הדגים 
    ואם אלו דיסקוסים מהטבע או F1 (צאצאים ראשונים לדגי טבע) עדיף אמאנו שזה דשן יפאני איכותי מאוד
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אני עם MC, כמו בטבע נותן את התוצאה הכי יפה.

קצת בילבל אותי התיאור שלך דייב, לא הבנתי מה אתה רוצה להקים, ציקלידים או דיסקוסים וקהילה 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אני יסביר לך גיא:

דייב הולך לקנות אקווריום חדש וגדול יותר לציקלידים שלו.

את האקווריום שלו כרגע הוא הולך להפוך לדיסקוסים ודגי להקה.

עכשיו, דייב:

כמו שMC אמר, לדיסקוסים עדיף בלי חצץ כדי לשמור על רמת מים טובה מכוון שאז הרפש נראה לעין.

מזכיר לך, שאיבות רפש מרובות חובה לדיסקוסים.

לציקלידים, חצץ קוורץ כמה שיותר דק כדי למנוע כניסת רפש לפנים החצץ. מומלץ קוורץ לבן כדי לראות את הרפש.

טפט עדיף לא תלת מימד כי זה לוקח מקום מהמים. רצוי טפט רגיל, צבע זה כבר טעם שלך.

בהצלחה!

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אוקיי, תודה ערן, אם ככה, אלה המלצותיי:

דיסקוסים + להקות
    – אחד מסוגי אקווריום המתוקים היפים ביותר לטעמי
    – דיסקוסים יש לקנות מחווה ולא מחנות, רצוי לא צעירים מידי, 5-7 דיסקוסים לאקווריום 300 ליטר 
    – התנועה האיטית של הדיסקוסים בשילוב עם דגי להקות (טטרות) זריזים ברקע פשוט עוצרת נשימה
    – רצוי דגי להקות שמתנהגים באופן מובהק כמו להקה, לדוגמא טטרה אף אדום או רזבורה חצויה
    – רוב שאר הטטרות נשארים קרובים אבל לא מתנהגים כמו להקה
    – מבחינה בריאותית ללא מצע עדיף מאשר עם מצע, אבל מכוער יותר לדעתי, אצלי זה עם מצע
    – מבחינה בריאותית ללא המון צמחים עדיף מאשר המון צמחים, מכוער אימים לדעתי בלי, אצלי עם ג'ונגל של צמחים
    – טטרה ביטס הוא המזון הכי מומלץ לדיסקוסים
    – רקע תלת מימדי או לא – לא משנה, התלת מימדי יקר אבל יפייפה, אם היה לי כסף הייתי שם תלת מימדי
    – יש להכניס את הטטרות והדגים הקטנים הרבה לפני הדיסקוסים כדי שירגישו בטוחים ולא יאכלו על ידי הדיסקוסים (בכל זאת, ציקלידים)
    – אתה יכול להכניס גם רמירז או שניים – אחרי שהכנסת את הדיסקוסים, אחרת הם יעשו טרור לדיסקוסים החדשים והמפוחדים.
    זהו בינתיים, אם יש שאלות אשמח לעזור 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

גיא , היום, 14:51

אוקיי, תודה ערן, אם ככה, אלה המלצותיי:

דיסקוסים + להקות
    – אחד מסוגי אקווריום המתוקים היפים ביותר לטעמי
    – דיסקוסים יש לקנות מחווה ולא מחנות, רצוי לא צעירים מידי, 5-7 דיסקוסים לאקווריום 300 ליטר 
    – התנועה האיטית של הדיסקוסים בשילוב עם דגי להקות (טטרות) זריזים ברקע פשוט עוצרת נשימה
    – רצוי דגי להקות שמתנהגים באופן מובהק כמו להקה, לדוגמא טטרה אף אדום או רזבורה חצויה
    – רוב שאר הטטרות נשארים קרובים אבל לא מתנהגים כמו להקה
    – מבחינה בריאותית ללא מצע עדיף מאשר עם מצע, אבל מכוער יותר לדעתי, אצלי זה עם מצע
    – מבחינה בריאותית ללא המון צמחים עדיף מאשר המון צמחים, מכוער אימים לדעתי בלי, אצלי עם ג'ונגל של צמחים
    – טטרה ביטס הוא המזון הכי מומלץ לדיסקוסים
    – רקע תלת מימדי או לא – לא משנה, התלת מימדי יקר אבל יפייפה, אם היה לי כסף הייתי שם תלת מימדי
    – יש להכניס את הטטרות והדגים הקטנים הרבה לפני הדיסקוסים כדי שירגישו בטוחים ולא יאכלו על ידי הדיסקוסים (בכל זאת, ציקלידים)
    – אתה יכול להכניס גם רמירז או שניים – אחרי שהכנסת את הדיסקוסים, אחרת הם יעשו טרור לדיסקוסים החדשים והמפוחדים.
    זהו בינתיים, אם יש שאלות אשמח לעזור 

אהבתי מאוד את ההסבר, בקרוב אני מקים אקווריום 300 ליטר ועכשיו גרמת לי לרצות דיסקוסים

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תודה לך גאי ולערן אני במקומך היתי ניגש לפסיכומטרי עכשיו!!! אייך שאתה מבין ענין מהר ומסביר לכולם את כולם

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

חחח תודה דייב

איזה פסיכומטרי, אני עדיין לא בחטיבת ביניים

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אייך" אלירז" מהאח הגדול אמר אז תתקדם!!!

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה