מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

מותר להזיז אקווריום ?

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אני הזזתי מטר וחצי בערך 2 מטר ולא קרה כלום אצלי גם יש חזוק סלקון בכל הצצדים לכן זה ברוור שלא יקרה כלום תולוי תזיז לאט לאט ולא יקרה כלום לפי דעתי
    לאט לאט

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שחף ההודעה האחרונה בעץ הזה הייתה מ27 ליוני, אני מודה לך על הרצון לעזור אבל נא לא להקפיץ הודעות כל כך ישנות בפעם הבאה.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הבנתי מחברים שיש איזו אגדה עירונית שאסור להזיז אקווריום, האם זה נכון ?

אבא שלי ואני צריכים לשים חשמל מאחורי האקווריום אבל אי אפשר להזיז אותו כי הוא כבדדדדדדד לאללה

מה כדאי לנו לעשות ?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

היי מכיאל, אסור בשום אופן להזיז אקווריום גדול מלא במים מפני שלחץ המים עלול לשבור את הזכוכית, לכן אם אתם מעוניינים להזיז אותו חשוב לרוקן מים כמה אפשר וכך אתה מקטין את הסיכון.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תעביר את הדגים / צמחיה למיכל זמני,  תוציא את כל / רוב המים, כשהאקווריום ריק תזיז אותו בזהירות.

שים לב: אקווריום מלא שוקל מאות קילוגרמים ועלול להשבר אם תתעקש להזיז אותו כשהוא מלא!
    בהצלחה (:
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אסור בתכלית האיסור !!

אחי, אחד מהחבר|ה שלי עשה את זה לפני שנתיים והוא נסדק תוך כדי שהוא הזיז אותו.
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אם אתה מרוקן את המים קודם, כדאי שתשמור את אותם המים מהאקווריום.

את הדגים אפשר לשים זמנית בכלי קלקר גדול, כמו האלה שמוכרים גלידות בחוף הים,  אפשר להשיג (לרוב גם בחינם) בכל חנות דגים שמכבדת את עצמה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

קודם תוציא את המים ואת האבנים והצמחייה ומה שיש לך שמה ואז תזיז בזהירות רבה 

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה