מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

מות דגים

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אתמול בבוקר כשניגשתי להאכיל את הדגים שלי גיליתי שכולם מתו במהלך הלילה בגלל שמשאבת החמצן התנתקה איך שהוא…

כשהוצאתי אותם מהאקווריום הם כבר היו קשים . כשראיתי את האקווריום הוא היה מכוסה במעיין ריר או פלומה שקופה-לבנה שכיסתה את כל החצץ באקווריום, את זימי הדגים וחלקים ממנה היו חופשיים במים . בנוסף לזה האקווריום היה ממש מסריח למרות שנוקה יסודי לפני שבוע. שאלתי היא: האם יש לאחד ממכם מושג מהיא אותה הפלומה ? ואיך אני אמורה לנקות את האקווריום כך שאם זו פטריה הוא מחלה היא לא תחזור . חשבתי לשפוך אקונומיקה כדי לחטא את האקווריום אבל אני חוששת לגורל הדגים הבאים באקווריום . אני מחכה לפתרונותיכם ולעצתכם . תודה מראש על הכל .
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מה זה סייקל ? ולשטוף את האקווריום במים חמים לפחות ? כדי לחסל את מה שזה לא יהיה …

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא מומלץ מים חמים כי זה מגיע מהדוד ומהקולטים הכול מלא אבנית, תשטפי במים קרים היטב, כמה ליטר האקווריום

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בערך 200 ליטר

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בסדר , תודה על העזרה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אפשר ורצוי לחטא עם אשלגן פרמנגנט (קאלי). כפית ל100 ליטר. לפני ממלאים שוב את האקווריום.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הרעל נעצר בשלב הניטראט שאותו יהיה לך קשה לפרק,

אבל בגדול מה שאת מדברת עליו זה אקו' טבעי.
    קשה מאוד להשיג את זה בפועל
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אתה יודע אילו צמחים הכי טובים כדי להתקרב למצב כזה ?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

צמח האלואידה צמח חזק לא צריך דישון ומתאים למתחילים הגעתי איתו למצב שיצאו ממנו בועות שזה קשה.

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה