מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

מים חלביים באקווריום

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

כיומים המים באקוריום לא שקופים חלקיקים זעירים במים גוון המים נוטה ללבן אקוריום 300 ליטר 2 פילטרים הוחלף פחם טוב לפני חודש

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

האם אתה שואב רפש? מחליף מים? באיזה אוכל אתה משתמש? איזה דגים יש כרגע באקווריום? כמה?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

כן שואב רפש , מחליף מים כל שבוע 20% , תולעים יבשות וקפואות , דפים , שרימפס יבש .

האקווריום 300 ליטר , 36 דגים . 7 תוכים , 7 חתולים , 5 מונו , 7 בוטיות , 3 פה אש , 3 סקטים , 3 דולפינים . 
    כולם בנוניים ומעלה .
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אוקיי, עכשיו יש יותר פרטים ואפשר להתחיל לענות.

אז ככה, זה יכול לנבוע משני סיבות שחשבתי עליהם:

1. האכלת יתר בתולעים

2. יותר מדי דגים באקווריום 36 דגים זה המון, זה מתאים ל1000 ליטר, לא ל300. גם דגים מלכלכים בחרת…

נסה לצמצם בהאכלה ולצמצם באוכלוסיה וזה יעבור

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

איזה פילטרים יש לך ? וגם מה שערן כתב יותר מידי דגים ! זה בדרך לפיצוץ אוכלוסין ! (יש לך פילטר פנימי ?)

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שלום יעקב, נשמע כמו רמה גבוהה של אמוניה באקווריום, נקרא גם פריחת בקטריות.

ממליץ לך על החלפת מים מסיבית בתור התחלה. לא רשמת איזה פילטרים יש לך ככה שלגבי זה לא יכול לייעץ לך.
    36 דגים מהסוגים שיש לך זה יותר מידי, תשקול לצמצם את האוכלוסיה באקווריום או לתת להם פילטרציה טובה יותר אחרת אתה בדרך לבעיות ומחלות באקווריום. צמצם באוכל גם.
    בהצלחה 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

יש לי 2 פילטרים חיצונים של 1100 אלו הדגים שהיו לי תמיד וזה לא קרה נכון שיש לי המון דגים אבל לפי התשובות נראה לי שזה מהתולעים היבשות כי בזמן האחרון נתתי להם יותר נפסיק ונראה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הפילטרים כל אחד 1100 ליטר ? או שביחד ? שאם כל אחד בערך 600 ליטר לשעה אז אולי אחד כבר לא עובד או נחלש ! ואו כמו מה שאמרת שאולי זה מהאוכל ?!

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

כנראה כי פילטרים זה לא אמור לסנן את כל התולעים, את מה שהוא לא מסנן הדגים אמורים לאכול   נסה להפסיק לזמן מה ותראה.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא צריך לנחש, קנה ערכת בדיקה או תביא מים לחנות הדגים הקרובה אלייך והוא יבדוק אם אכן זה עודף אמוניה במים.

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה