מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

מישהו יודע על החיה הזאת?

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שם באנגלית:Triop עברית:טריאופ
    קניתי ביצים והפריתי ויש זוג בני 4 ימים בקרוב 5(הפרש של שעתיים מישראל ללונדון)
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא מידע עליהם אלה איך לטפל בהם יש לי אוכל יעודי צנצנת עם שני תינוקים כאלה ובקרוב אעביר ל-Triop pond שזה בערך 2 בקבוקים של 1.5 ליטר שממלאים אותו בפח בערך זה 5 ליטר..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מאיפה קנית אותם ואת האוכל שלהם? נראית חיה מעניינת  אתה בטוח שמספיק להם 3 ליטר?מה הגודל של אלה שאצלך? אם אני לא טועה קראתי פעם שהם גדלים בשלוליות בחורף(גם בארץ) יש מישהו שגידל אותם הוא רשם עליהם קצת מידע בפורום אחר שאני גולש בו אם תרצה אני יוכל להפנות אותך אליו

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אלמוג
    , undefined

3 ליטר

שם הסרטן הוא סרטן הפרסה תריץ חיפוש בגוגל

עריכה זה לא זה שנייה אני מחפש

עריכה שניה : זה שם הדג australiensis

קוראים לזה טריאופ כי באנגלית זה אומר עין שלישית (מה שיש לו)
    יוסי בעיקרון הוא אוכל אוכל שרימפסים הם גדלים במדבר בבריכות ובמעגל חייהם הם מטילים ביצים רק שהם מרגישים שהבריכה מתייבשת דרך החצץ או החול ושהבריכה מתייבשת הביצים נשארות חיות על שיורד גשם אפלו אם הבריכה ריקה לגמרי!ושיורד גשם הם יבקעו אחרי 2-3 ימים..
    הם בני שבוע ויום גדל היום זנב כלאיים!  קיבלו פס שחור סביב גופם (זה אומר שהם מתפתחים טוב) ובעוד כמה ימים יהיו לי 2 כאלו (זה מה שבקעו)בוגרים..
    וגודלם 1 סמ ובכל חודש יצטרכו 3 ליטר יותר (יש לי מיכלים) סה"כ חיים בסביבות חודשיים
    קצת קראתי ודי התעניינתי

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בהצלחה.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה