- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
02/01/2016 בשעה 19:09 #33734Fishy – פישימנהל בפורום
שלום, יש לי אקווריום 120ליטר עם פילטר חיצוני 1200(הפילטר החיצוני חדש, כרגע הוא אצלי רק שבוע, לפני היה 1200 פנימי).
אני החלפתי לפני כמה חודשים מאבנים לבנות גדולות לקוורץ לבן.
בנוסף קניתי גם שלושה דגי קורי.
אני עושה החלפות מים(50%) פעם בשבועיים ומנקה גם את הפילטר באותה הזדמנות.אני שמתי לב שיש על הקוורץ שבמרכז האקווריום לכלוך שחור. ניסיתי להוציא אותו כשהחלפתי מים(שאבתי אותו וניסיתי לשפשף אותו במים נקיים מהאקווריום) והוא לא יוצא. יש אבנים שממש ניהיו שחורות וזה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להוציא את השחור מהם. יש אבנים שגם רק הצהיבו. לפי מה שהבנתי הקוורץ לא אמור להתלכלך כל כך מהר. אני יודע שהוא לבן ושמים לב לזה אבל עדיין זה לא הגיוני.
יש לי פלקו שלפי מה שראיתי יוצא בלילה ואוכל אצה אם יש וכמו שאמרתי גם קורי שאמורים להפוך את הקוורץ כל הזמן ולמנוע הצטברות של לכלוך.
אני לא יודע אם זה אצה או רפש שהתקשה או משהו כזה.. כי זה רק במרכז האקווריום ולא בצדדים.אני מאכיל פעמיים ביום עם אוכל לדגי נוי של Tropicalובלילה אני שם אוכל לשוכני קרקע של Tera(אני שובר את הטבלית בשביל שהדגים האחרים לא יפריעו לקורי לאכול, כשיש כמה חתיכות הם יכולים לאכול וזה מתפרק יותר מהר..)איך אני אמור לנקות את זה ואיך למנוע מדבר כזה לקרות?
אני מצרף שני תמונות- אחת מהמרכז ואחד מהצד שבו אין כלום.
מהמרכז.
מהצד. -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.