- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
05/09/2010 בשעה 21:52 #67771Fishy – פישימנהל בפורום
שלום קובלט.
ניסיון של8 שנים לא הולך ברגל, טיפול בנקודות לבנות לא מועבירים דגים מהאקווריום, אופן הטיפול רוכשים תרופה עבור נקודות לבנות ושמים מינון הרשום על התרופה, אין צורך לעלות את הטמפרטורה לאחר 12 שעות הטפיל מת!!! ולאחר יומיים להחליך 20% ממי האקווריום ושוב לבצע טיפול תרופתי יש ביצים שבקעו בקרקעית האקווריום.
05/09/2010 בשעה 21:53 #67772Fishy – פישימנהל בפורוםנ.ב
סימני המחלה יש מצב שלוקח להם להעלם מגוף הדג לאחר כשבוע אך הטפיל מת!!!
05/09/2010 בשעה 22:20 #67773Fishy – פישימנהל בפורוםeilat20, ייתכן ואצלך השיטה עבדה אך אין זה אומר שזו הדרך היחידה או הנכונה.
אל תשכח שאני לא יודע מה הניסיון של הגולשים בדרך כלל ואני הולך הכי בטוח שאפשר, לטובת הגולשים.העלאת הטמפרטורה היא שיטה בדוקה, תפקידה הוא להאיץ את מחזור החיים של הטפיל ולגרום לו לצאת מגוף הדג אל מי האקווריום מהר יותר.אתה מוזמן לקרוא את המאמר הזהחלק נבחר:"Another way of helping rid your tank of Ich is to turn up the temperature of the tank to 82 degrees. The Ich parasite is very much a parasite that’s life cycle is varied on water conditions. The warmer the tank the faster they grow and faster the treatment can work. There are reports that Ich cannot survive in temperatures over 85 degrees. While I do not recommend you turn your tank up that level to just get rid of ICH, raising the temperature will help you cure it sooner. "בברכה, קובלט04/10/2010 בשעה 23:57 #5577Fishy – פישימנהל בפורוםשלום, לאחרונה היכנסתי 5 בוטיה ליצן לאקווריום שלי ולאחר יומיים הבחנתי במעין נקודות לבנות על הגדולה מביניהם!
הדג חולה? מה לעשות?
03/07/2012 בשעה 23:04 #134049Fishy – פישימנהל בפורוםשלום יש לי דג אחד מולי שחור שיש לו זה היה ניראה לי כמו נקודות אבל בחנות טענו שהם חושבים שזה נשיכות של כריש קשת כי הם אצלי והם די ניראים תוקפנים הם במיוחד תוקפים אחד תשני
אני ישמח לדעת מה אתם חושבים שעלי לעשות האם לעלות את הטמפרטורה בכל זאת ולכמה העלתי ל27 היה לי 26 ליפני אני מפחד שזה היה מוגזם כי יש לי דגים עדינים כמו נאונים בוטיות ורסבורות וקולי ומולי ועוד כמה סוגים ??????????????24/09/2022 בשעה 16:15 #67641Fishy – פישימנהל בפורוםשלום פלקו,
דגי בוטיה רגישים לאיקלום והבדלי טמפרטורה והתופעה מוכרת ודי נפוצה – הדג כנראה חולה במחלת הנקודות הלבנות.עלייך לטפל במחלה במהרה שכן שלב הופעת הנקודות הלבנות הוא שלב מתקדם יחסית של המחלה.לך לחנות דגים ליד ביתך ורכוש תרופה לנקודות לבנות, סדר גודל 50 שקל.הוסף את התרופה לאקווריום לפי המינון הרשום עליה, המים בדרך כלל מקבלים צבע כחול או ירוק – זה בסדר.העלאת הטמפרטורה באקווריום ב2-3 מעלות באופן הדרגתי (לא במכה!) תקצר את חייו של הטפיל הגורם לנקודות הלבנות.שים לב:1. נקודות לבנות היא מחלה מדבקת. עלייך לשקול לשכן את הדגים החולים באקווריום נפרד.2. זה קורה לכולם, זה קרה לי פעם, הבוטיות שלי לצערי (חלקן) לא שרדו.3. אם יש לך פחם בפילטר תוציא אותו לפני החדרת התרופה מאחר והפחמן מנטרל את התרופה (סופח אותה).4. החלפות מים, ושאיבות רפש מאסיביות יעזרו להוצאת טפיל הנקודות הלבנות מהאקווריום.בהצלחה, תעדכן בהתפחויות (:24/09/2022 בשעה 16:15 #67735Fishy – פישימנהל בפורוםיש לי את התרופה אם אתה רוצה קצת אז בכיף.. גר בת"א
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.