- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
10/05/2016 בשעה 02:06 #34908
Fishy – פישי
מנהל בפורוםשלום אנסה לקצר איכשהו. אקווריום 25 ליטר פילטר מובנה פחם ומדיה כבר חודשיים עובד. כל הדגי גופים מתו 10 לערך אבל בזמנו הבנתי שהאקווריום לא התאזן נשארו רק 10 שרצים שנראה לי חסינים למים באקווריום כי נולדו שם גודלים יפה. היה מחלת נקודות לשרצים עם גרגירי מלח וטמפ 32 לשבוע עבר החזרתי ל28 .אחרי שבועיים של שקט החלטתי להביא ניאוני טטרה 8 עם השרצים חיו בלהקה היה מהמם שבועיים ואז הבאתי 2 מנקי אקווריום שחורים קטנים לנקיון הסתגלו יפה היו נקיים מנקודות לבנות לאחר 4-5 יום נקודות לבנות רק על ניאון טטרה אחד ותוך 3-4 יום כל ה8 מתו כולם היו עם נקודות הצבע דהה ממש כאב לב . השרצים לא נדבקו והמנקי אקווריום גם לא. ניסיתי חום 32 עם מלח על הטטרה לא עבד . עשיתי החלפת מים בזמן המחלה כ40% עם אנטי כלור במים בצד חצי שעה לפני שהכנסתי בטמפ טובה הרי קיץ בחוץ עדין כל הטטרה מתו. אפשר לשאול מה עכשיו? לא רוצה לקנות דגים שימותו מהמחלה ולא רוצה להתחיל מחדש השרצים נראים בסדר ו2 המנקים גם. היום מת דג שמיני אחרון מה לעשות?
להוציא עוד פעם 50% ?לקנות תרופה? הבנתי שהיא עובדת רק לפני שזה יוצא על הדגים? ממה הם מתו? מאיפה מגיע הנקודות הלבנות? זה יכול לבוא משום מקום לא מובן לי כל הדגים שהיו לי עד עכשיו מתו מנקודות לבנות אבל אפילו שהתחלתי מחדש וניקיתי הכל זה לא מהאקווריום בטוח הפילטר עובד מדייה מצויינות מים יפים שקופים אז מה בשם השם קורה פה באקווריום הקטן הזה? נשארו רק שרצים בריאים 2 מנקים ואני מתוסכלת!! -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.