מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

סוף סוף ! מרשים לי לקנות אקווריום ! יש לי כמה שאלות

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אז סוף סוף השכנוע הצליח, בשבועות הקרובים אקנה, ויש לי מספר שאלות

קודם כל, האקווריום יהיה במידות של:
    אורך – 31.5 סנטימטר
    רוחב – 23.5 סנטימטר
    גובה – 37 סנטימטר
    נפח של 27 ליטר, לפי המחשבונים של פישי
    מערכת תאורה: 1 נורה לבנה  10,000K  Day-Light בעוצמה של  8W. (זה מה שכתוב באתר של JEBO)
    שאלה ראשונה – איזה צמחים אוכל לשתול ? ואיפה לשתול כל אחד ? (ראיתי במקומות שונים שיש צמחים לחזית האקווריום, לרקע, וכו|) אני לא רוצה צמחים בעלי דרישות גבוהות מדי, כמו הזרקת פחמן דו חמצני למשל (דשן אפשרי, אם המחיר לא בשמיים, אך עדיין רצוי שלא לבינתיים) 
    באופן כללי אני רוצה שהאקווריום שלי יהיה בסגנון האקווריומים הזה: http://www.youtube.com/watch?v=wZDexLMZFrU (כמובן שלא באותו סדר גודל, אלא רק מבחינת הסגנון של הצמחים, הגזע והסלעים)
    שאלה שנייה – אלו יצורים אוכל לשלב באקווריום הזה ? (כולל חלזונות, שרימפים ודגים, שיסתדרו אחד עם השני)
    שאלה שלישית – לפי מה שהבנתי יש חומר ששמים על הצמחים כשמקבלים אותם, למניעת פלישה של חלזונות חצוצרה שאינם רצויים, אבל אני רוצה לגדל חלזון כלשהו שלא מתרבה כמוהם, חלזון אחר שאני אוהב, האם הוא יסתכן ? אם כן, מה עושים ? 
    שאלה רביעית – קראתי איפשהו שפעם בחצי שנה מומלץ להוציא מן האקווריום את כל הדקורציה והחצץ ולנקות הכל. איך עושים את זה כשיש צמחים שתולים בחצץ ? כנ"ל לגבי שאיבת רפש.
    שאלה חמישית – קניתי בחנות מזכרות באילת קונכייה יפה שאני רוצה להכניס לאקווריום ? מה עליי לעשות ?
    ______________________________________________________________________________________________
    מעבר לכך אשמח אם תתנו לי טיפים ומדריכים לכל מה שעליי לעשות בבניית האקווריום החדש ואחר כך. 
    ומצטער על החפירה מה שנקרא 
    תודה רבה ! 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ממליץ לך בחום לעשות אקוורים שרימפסים זה יצא ממש מדליק תוכל להכניס גאווה מוס ועד כמה צמחים

שמח בשבילך שזה הצליח

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אלמוג
    , היום, 21:11

ממליץ לך בחום לעשות אקוורים שרימפסים זה יצא ממש מדליק תוכל להכניס גאווה מוס ועד כמה צמחים

שמח בשבילך שזה הצליח

תודה ! 

אבל אני צריך לדעת איזה שרימפסים, ואני ממש רוצה לשלב איתם גם דגים וחלזונות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שרי יהיה יפה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אוקיי, ואילו דגים אוכל לשלב בנפח כזה ? וחילזון כלשהו ? 

האם אוכל לשים כמה קורידורס ננסי ? או שהנפח קטן מדי ? (אני ממש ממש אוהב אותם)
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הנפח קטן מידי וכדאי לך גופים 

ושרימפסים
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

גל אור
    , היום, 21:28

הנפח קטן מידי וכדאי לך גופים 

ושרימפסים

גופים ושרימפים יסתדרו ? 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בטח הם יסתדרו יופי טופי  

אבל טופי גדול לא סתם טופי
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

גל אור
    , היום, 21:30

בטח הם יסתדרו יופי טופי  

אבל טופי גדול לא סתם טופי

חחח סבבה, טטרות אף אדום אפשר ? (במקום הגופים, אבל לא בטוח, אני מתעניין כדי לדעת מה אני הכי אוהב מבין מה שאפשרי)

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

את זה אני לא יודע 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אתה יכול אך ורק שרימפים וחלזונות ושלושה עד ארבעה פריטים של פסוסית הזברה . או קצת גופים וטטרה פנס …. אתה צריך להוסיף פס לדים או להחליף את התאורה לצמחים . 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שון
    , היום, 21:39

אתה יכול אך ורק שרימפים וחלזונות ושלושה עד ארבעה פריטים של פסוסית הזברה . או קצת גופים וטטרה פנס …. אתה צריך להוסיף פס לדים או להחליף את התאורה לצמחים . 

אוקיי, האוכלוסייה מוצאת חן בעיניי !

אבל איך אחליף את התאורה ? אין צמחים שיסתדרו איתה ? אני מזכיר שוב – לא איכפת לי שהצמחים יהיו פשוטים, האקווריום לא אמור להיות אקווריום צמחייה (אם אני מבין נכון את ההגדרה של אקווריום צמחייה)
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה