מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

סייקל(הנושא הכל כך משעמם..)

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ערב טוב לכולם 

כמובן שלא תכננתי לפתוח שוב שרשור בנושא הסייקל בטח לא אחרי כל כך הרבה מאמרים שקראתי..
    ברצוני להתייעץ על האקווריום הספציפי שנמצא ברשותי.
    ובכן לפני יותר מחודש (17/04) מילאתי מים (בפעם המי יודע שוב..) באקווריום שלי 100*50*40 הנחתי שלושה סלעים מתים חיברתי פילטר חיצוני 1000 ליטר לשעה(שהיה בשימוש במרינה של ההורים ועדיין היה מעט לח בפנים אין לי מושג מה שרד במדיות ומה לא..) עם מדיה ופחם, משאבת גלים, גוף חימום חצץ גרוס, המלחתי לרמה של 1.025 ואז התחלתי לקרוא מאמרים… פה אפשר לומר התחלתי להסתבך
    סייקל ארוך או סייקל קצר עם תוספות בלי תוספות עם שניצל רקוב או בלי עם שתן או בלי
    קיצר שבוע האקווריום רץ ככה כשאני בונה על בקטריות שאולי קיימות בפילטר במדיה או בספוגים
    שבוע אחרי קניתי תוסף לסייקל של continuum gen m בנוסף הכנסתי חתיכת שניצל חיכיתי עוד שבוע שבסיומו לא ראיתי שום שינוי לא באמוניה ולא בניטריט
    קראתי וקראתי וקראתי שוב הסתבכתי הוצאתי את הבשר והפסקתי לתסף כי אולי אין מה להזדרז ועדיף לתת להכל להתבשל אחרי שבוע שלישי ללא שינוי הכנסתי לעוד שבוע חתיכת דג שתרקב ובנוסף הכנסתי עוד איזה 8 קילו סלעים 
    ואז בסוף השבוע הרביעי ערכות הבדיקה קמו לתחייה.. האמוניה עלתה ל0.5 והניטריט 0
    שוב קראתי כמה מאמרים שמהם החלטתי להוציא את המדיה והפחם כי נוווו למה האמוניה לא מטפסת עוד?.. מיד כשהוצאתי הניטריט קפצה ל1  והאמוניה עדיין על 0.5
    כמובן שעדיין קראתי מאמרים מה שהוביל אותי אחרי חודש לקנות עוד פילטר של פלובה 600 ליטר לשעה למלא אותו במדיה והפילטר הגדול בספוגים ופרלון ובנוסף להתחיל לתסף שוב.. קיצר הלאתי אתכם אבל אני אחרי חודש וכמעט שבוע.. אני תקוע עם אמוניה 0.5 ניטריט 0 מה עושים? מה תקוע?? למה אני לא מגיע לפיק באמוניה ירידה ואז עליה בניטריט? שמתי אנטי כלור של פריים שרשום עליו מנטרל כלור אמוניה ניטריט אולי זה מונע מהאמוניה לטפס? אולי היו בקטריות חיוביות בפילטר הישן? מתי יגמר הסייקל?
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה