מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

סקלארים גוססים

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 17 תגובות – 1 עד 17 (מתוך 17 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מישהו מבין בסקלארים קניתי לפני זמן שניים גדולים ושניים קטנים   והם פשוט בקושי מגיבים  הם נצמדים לקרקעית או שמתהפכים על גבם כמתים  יש לי את כל הדרוש חמצן פילטר וכו   יש עימם דגים נוספים   מה עושים??  

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

עשית איקלום נכון? מה הגודל של האקווריום? איזה דגים יש? תמלא את הפרטים של האקווריום שלך פה.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

קודם כל תירגע! יש בפישי נושא חדש שקשור לחוקי פישי והוא על כותרות שכתובות כמו שצריך הייתה יכול לרשום : "הסקלרים גוססים מה עלי לעשות?" ולא "סקלארים עזרה דחוף !!!!!!!!!!!!!" לבעיתך: סקלרים צריכים מים באיכות מעולה מאד ופילטרציה מעולה ולפי מה שרשמת שאין לך גוף חימום! וזה אחד הדברים החשובים באקוריום! וחוץ מזה מה הנפח?!

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

1. מה קשור גוף חימום בקיץ?

2. מה ערכי המים (אמוניה וכו')

3. תן לדגים זמן להתאקלם

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הנפח 15 ליטר  כרגע     ישנם 3 דולפינים קטנים וחתול אחד -מנקה    האיקלום היה נכון לפי מה שקראתי    יש לי גוף חימום 26 מעלות     דג אחד -סקלאר גדול   פשוט נשכב על צידו ולא זז בתחתית האקווריום  הוצאתי אותו למתקן אחר כרגע   והוא אותו דבר

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ARIAL , היום, 23:38

הנפח 15 ליטר  כרגע     ישנם 3 דולפינים קטנים וחתול אחד -מנקה    האיקלום היה נכון לפי מה שקראתי    יש לי גוף חימום 26 מעלות     דג אחד -סקלאר גדול   פשוט נשכב על צידו ולא זז בתחתית האקווריום  הוצאתי אותו למתקן אחר כרגע   והוא אותו דבר

האקווריום שלך לא מתאים לאף דג שיש לך,לא פלא שהם סובלים

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אני יודע  אני בדרך להגדיל אותו   אבל רק עכשיו הבאתי אותם וכבר הוא במצב הזה ???   היו לי 2 סקלארים קטנים שגם נמצאו באותו מצב לפני שבוע  הם לא איתנו עוד  . בכל אופן מה אפשר לעשות כעת   תודה  מראש

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

סקלר צריך לפחות 150 ליטר! אין לך אפילו רבעון ממה שהוא צריך

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

טוב אני חדש בתחום בכל אופן 150 זה לא מוגזם   ?    שאלתי את המוכרים בחנות כמה פעמים  אמרו שאין בעיה מיוחדת  

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בכל אופן הוא יתאושש ???  או שלא ?    השני עדין מתפקד   מה העצה כרגע כדי להציל אותם???

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ושוב! לא להקשיב למוכרים! הם יגידו לך הכל כדי שתקנה!

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ARIAL , היום, 23:46

טוב אני חדש בתחום בכל אופן 150 זה לא מוגזם   ?    שאלתי את המוכרים בחנות כמה פעמים  אמרו שאין בעיה מיוחדת  

זה ממש לא מוגזם,כל דג צריך את המרחב מחיה שלו.ואל תקשיב למוכרים

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ARIAL , היום, 23:48

בכל אופן הוא יתאושש ???  או שלא ?    השני עדין מתפקד   מה העצה כרגע כדי להציל אותם???

להחזיר אותם לחנות

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

OK  תודה לכם

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

יש לך רשימת דגים למעלה מצד ימין ולכל דג רשום מה צרכיו נפח האקווריום טמפרטורה וכד'..
    לפי זה תאכל להתאים לך דגים אך שים לב דג שדורש 30 ליטר לא תוכל לשים 10 דגים שדורשים 30 ליטר.
    לכן יש להתיעץ בפורום לפני כל קניה על מנת להגיע מוכן לחנות ולא להתקל בעוד מוכר שמטרתו למכור

אם זאת חשוב שתדע מוכר שמביא לך דגים לנפח שלא מתאים לך במיוחד כמות גדולה הוא יודע שבקרוב תחזור אליו שוב לקנות עוד כי הקודמים שמכר מתו לך כך לצערי נוהגים לא מעט חנויות ורצוי שתבחר חנות טובה ומתאימהנ באזור מגורייך המלצות תוכל לשמוע מחברים בפורום. יום טוב..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אחלה תודה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

סקלרים לא תמיד רגועים הם יכולים להיות מעוד תוקפנים

מוצגות 17 תגובות – 1 עד 17 (מתוך 17 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה