- הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
09/12/2012 בשעה 22:58 #17009Fishy – פישימנהל בפורום
טוב, בשבועיים האחרונים חלו שינויים אצלי בכל התחביב של הדגים.
1 הבאתי אקווריום 36 ליטר לשרימפסיה – ניתקעתי איתו באמצע עם איכלוס של 5 דגיגי טטרה אמבראת התקדמות האקווריום שרימפסיה בעץ ההקמה תוכלו לראות כאן – אשמח לתגובה עם דעתכם על המראה2 הבאתי אקווריום 100 ליטר עם סאמפ פנימי בשביל הפלאוור הורן – הדג הזה ממש ירד וכבר קשה להעיף אותם, מודא גם קשה להיפרד מדג שמשחק איתך ונותן לך ללטף אותו חופשי חודשי. האקווריום עלה 200 שקלים הגיע עם גוף חימום של 200V, מד טמפ|, ראש כוח של 2,000W ומדיות קרמיקה איכותיות. כמובן שהבחור הגיע עד לבית והניח אותו בגינה כדי שאשטוף וכמובן גם שניפצעתי ממנו הרי אין מצב שאגע בזכוכית ולא אפצעתמונות:3 חיזקתי את התאורה באקווריום הגדול 400 ליטר שמתי בו 2 מנורות T8 100W והבאתי מנורה של T5 80W נפלה למים ונשרפה אבל אולי הבחור שקניתי ממנו יחליף אותה, הוא התקין לי ושאמרתי לו שנפלה אמר שהוא יבוא אולי ביום שישי ויקח בחשבון מה שאמרתי (לא הבנתי את הכוונה)כרגע האנוביות נימצאות באקווריום והגזע צף לשבועיים הבאים.. אני מקווה לקנות עוד איזה 2 גזעים אולי 3 ואם האנוביות יפסיקו למות אצלי הביא עוד כמה כאלו מאילת שם המחיר הוא 25 שקלים ופה 70 לאחד. בתכנון הוא להביא כמה מפלצות גדולות כמו צלופח אש, צלופח, צלופח טרקטור וארואנה בגדלים של 20 ס"מ ומעלה. תמונות לא תקבלו עד שאהיה מרוצה מהדבר הזה שניקרא 400 ליטר ..אנוביות:הגדולההקטנה
4 קברתי בריכה מפברגלס שהיתה בבית לשימוש קודם של דגים וצב מים (כמובן שלא ביחד) הטמ| בה גבוהה בסביבות ה30 בצהריים ו20 בלילה ושמתי בה כמה דגי קוי 2 כבר מתו לצערי וזה בגלל החבר המטומטם שלי שלא בנה להם עדיין פילטר עם מדיות אלא רק משאבת לחץ של ביוב 2,000 ליטר בדקה. הבריכה מכילה בערך 550 ליטר מים.תמונה: -
מאתתגובות
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.