מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

עזרה בנוגע לאיכלוס אקווריום JEBO R331

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שלום, 

רכשתי את האקווריום לפני כחודש בשביל דג שהיה לי בשנתיים וחצי האחרונות. 

(לאחר הדרכה לא נכונה מצד המוכר, או חוסר אחריות מצידי לבדוק במקומות אמינים, הדג חי בתנאים-לא תנאים אך שרד די הרבה זמן להפתעתי… מדובר בדג זברה כתוםורוד שהוא דג להקה שקניתי עם עוד 3 דגים נוספים שמתו ממש אחרי כמה ימים. אחרי כמה נסיונות כושלים להביא לפחות עוד דג אחד לפחות שלא יהיה לבד, הוחלט להשאיר אותו לבד! ככה הוא שרד שנתיים וחצי! בתחילת החורף האחרון התחילו הבעיות- כתמים חומים על האקווריום, המים בצבע לבן ממש בחלקו העליון כמו שכבה לבנה על המים.. וכו… לפני חודש ממש במקרה גיליתי שכל אקווריום חייב חימום! והיה לי אקווריום פלסטיק 10-15 ליטר בערך… מה שלא מאפשר שימוש בחימום.. לדברי במוכר בחנות מה שהיה אמור לעזור זה להביא חמצן- שגם לא היה לי, ודג מנקה.. כמובן גם המנקה מת! 🙁 החלטתי לחפש מישהו שבאמת מבין, ומצאתי. לפי ההסברים שלו הבנתי שהדג שלי לא היה אמור לשרוד אפילו יום אחד עם הטיפול שהיה בו… בקיצור אחרי ריצות ונסיונות להציל אותו אחרי שכבר חטף פטריה וסנפיריו נקרעו, קניתי את כל החבילה- חימום, אקווריום 20 ליטר חצץ לא צבוע, פילטר, חמצן שמתאים לאקווריום.. מלח, חושך, חום, וכו'… הדג הלך למקום שבו בטוח טוב יותר…… אחרי הדמעות וההאשמות.. החלטתי לקחת את עצמי ואת האקווריום בידיים!)

היום מחפשת תדריך אמין לאחזקת אקווריון מסוג JEBO R311 – עשרים ליטר. איזה דגים אפשר להחזיק בו? איזה חומרים כדאי שיהיו תמיד בבית לטיפול מיידי… לא בונה על איכלוס מרהיב, רוצה עד 2-3 חמודים קטנים שאפשר לטפל בהם כמתחילה, ולהעביר שעות בליהנות מלהסתכל עליהם… 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לאקווריום יציב:

– חום קבוע של 25-27 מעלות
    >> דורש חימום מתאים (במקרה שלך 25-50W טרמוסטטור)
    – חימצון המים 
    >> דורש משאבת אוויר + אבן אוויר 
    – ערכי מים תקינים
    >> 1. פילטר עם מדיות מקרמיקה וספוגים (נקיון שלו כל 2-3 חודשים).
    >> 2. החלפות מים של 10% כל שבוע עם נוזל אנטי כלור.
    >> 3. איכלוס של דגים וכמות מתאימים לנפח.
    >> 4. כמות אוכל נכונה פעם עד פעמיים ביום.
    >> 5. תצפית של פעם ביום לראות שהדגים בסדר (ויזואלית) ואוכלים כרגיל
    >> 6. עשיית "סייקל" לפני איכלוס מלא של הדגים. 
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה