מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

עזרה דחופה לפני הורדת מים מהאק|

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

כפי שאתם כבר יודעים אני הולך לשנות את היופי של האק' כרגע הוא נראה מגעיל ולא יפה החמצן נמצא לא במקום הכל התבלגן ורציתי לדעת תשובה גורלית יש לי אק' 40 ליטר עם דגים להעביר את כל ה 15 דגים דגיגונים לשם ?

כמה מים להוריד וכמה זמן לחכות עד שהמים יהיו טובים להכנסת דגים ?
    האק' הוא 140 ליטר אק' פנורמי יש לו חימום חמצן ועל הדרך אני גם רוצה לנקות את הפליטר כי אני הולך לצבא ואף אחד לא ינקה את האק' לא יהיה זמן ואני רוצה תשובה גורלית איך אני מוציא את האבנים שנמצאים שם איך אני מוסיף את החדשים איך אני מסדר את הכל ?? 
    איך אני יסדר את האבנים ?
    איפה אני ישים את הדגים באק 40 ליטר ?
    כמה זמן לתת לאק' הזה לעבוד בלי דגים ?
    הדגים יחיו עד שאני יסדר אותו ?
    כמה מים להוציא ?
    איך אני מוציא את האבנים הישנים שלא נראים טוב ? 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שלום וברכה

כל מה שאני רושם כאן הוא בגדר עצה מניסיון אישי בלבד  שאם אחד המקצוענים של האתר יראה שזה לא נכון  או שיש להם רעיונות יותר טובים תסכם את הכל ותעשה כטוב בעיניך

עדיף שלא תעביר את כל הדגים אלא רק את החלשים שביניהם ואת אלא שהשוק של לראות את היד שלך מטייל להם באזור המחיייה יותר מידי זמן לא יגרום למחלות קשות שלטווח הארוך יהרסו לך את הכל

את המים תוריד לחצי אם אתה עושה תהליך ממש מסובך שגם הדגים ישהשארת יוכלו לטייל להם ברמה מסוימת ושגם יהיה לך נוח לעבוד עדיף שאת התכנון של הכל תעשה לפני שאתה מתחיל להעביר ולסדר כי במקרים כאלו ברגע שהתחלת הזמן הוא קריטי כי הדגים ב-40 ליטר יהיה להם ממש צפוף וכנראה שיתחילו לסנן מקום על חשבון דגים אחרים או להיכנס לסטרס אשר  יגרום למחלות

תשאיר את הפילטר עובד לכל הזמן שאתה מסדר את הסלעים ואת כל העסק אצלך לפי העיצוב שלך וותייהיה זהיר והחלטי ברגע שאתה לא בטוח אתה מבזבז זמן

לאחר שאתה מסיים אתה מחזיר מיים בעדינות ( אני מאמין שאתה יכול לעשות זאת ללא הסבר) ותניח לפילטר לעשות את העבודה שלו לבין שעה וחצי שעתיים

בזמן זה המיים חוזרים להיות בטמפרטורה המדויקת שתיכננת למען הדגים שאתה מחזיק

לאחר מכן אתה יכול להחזיר את הדגים ואז תעשה ניקיון לפילטר

מקווה שיש הגיון במה שרשמתי ושזה יעזור לך לבנות את תוכנית העבודה שלך אם האקווריום

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

sandrol , היום, 00:37

שלום וברכה

כל מה שאני רושם כאן הוא בגדר עצה מניסיון אישי בלבד  שאם אחד המקצוענים של האתר יראה שזה לא נכון  או שיש להם רעיונות יותר טובים תסכם את הכל ותעשה כטוב בעיניך

עדיף שלא תעביר את כל הדגים אלא רק את החלשים שביניהם ואת אלא שהשוק של לראות את היד שלך מטייל להם באזור המחיייה יותר מידי זמן לא יגרום למחלות קשות שלטווח הארוך יהרסו לך את הכל

את המים תוריד לחצי אם אתה עושה תהליך ממש מסובך שגם הדגים ישהשארת יוכלו לטייל להם ברמה מסוימת ושגם יהיה לך נוח לעבוד עדיף שאת התכנון של הכל תעשה לפני שאתה מתחיל להעביר ולסדר כי במקרים כאלו ברגע שהתחלת הזמן הוא קריטי כי הדגים ב-40 ליטר יהיה להם ממש צפוף וכנראה שיתחילו לסנן מקום על חשבון דגים אחרים או להיכנס לסטרס אשר  יגרום למחלות

תשאיר את הפילטר עובד לכל הזמן שאתה מסדר את הסלעים ואת כל העסק אצלך לפי העיצוב שלך וותייהיה זהיר והחלטי ברגע שאתה לא בטוח אתה מבזבז זמן

לאחר שאתה מסיים אתה מחזיר מיים בעדינות ( אני מאמין שאתה יכול לעשות זאת ללא הסבר) ותניח לפילטר לעשות את העבודה שלו לבין שעה וחצי שעתיים

בזמן זה המיים חוזרים להיות בטמפרטורה המדויקת שתיכננת למען הדגים שאתה מחזיק

לאחר מכן אתה יכול להחזיר את הדגים ואז תעשה ניקיון לפילטר

מקווה שיש הגיון במה שרשמתי ושזה יעזור לך לבנות את תוכנית העבודה שלך אם האקווריום

אני יעלה תמונה של האק' מחר בבוקר ואני יפרסם פה את התמונות שאנשים יגיד מה לעשות כי אני לא כל כך הבנתי מה לעשות ומצד שני אני מפחד שפתאום הדגים ימותו לי כי חבל לי באמת אני קשור אליהם אני חייב תשובה גורלית שמי שנותן לי אותה יודע בדיוק על מה הוא מדבר ותודה אני ישקול לשלב את ההצעה שלך אחי תודה רבה 

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה