מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

עיצוב האבנים באקווריום

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שלום לכולם

רציתי לדעת אם אני יכול לקחת אבנים ממקומות שונים כמו הים או סתם חצר, במקום לקנות בחנות.

תודה מראד לעוזרים

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

היי גיא,

לא מומלץ כי אתה לא יודע מה עבר על האבנים האלה, אולי שפכו עליהם כלור? אולי חומרים מזיקים אחרים?

בכל מקרה, אם אתה בכל זאת מוצא אבנים שנראות לך מתאימות, שים אותן בדלי, תרתיח מים בקומקום החשמלי ושפוך את המים בדלי עד שהמים יכסו את הסלעים. תעשה את זה כמה פעמים כדי להסיר עקבות של חומרים מזיקים שהצטברו על הסלעים.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תודה גיא

אני קנראה מקבל מתנה אקווריום גדול ואני רוצה לשים בו דיסקוסים.

רציתי לדעם מה התכונות החשובות ביותר שהדגין האלה צריכים שיהיה באקווריום.

קראתי מאמרים שמסבירים על קשיות המים, חומציות המים אבל אני לא יודע איך אני שולט במים וגל היה כתוב שיש בעיה לשלב צמחים עקב הפרשיי  תמפרטורה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי אל צמחים שמתאים לאקווריום דיסקוסים.

תודה לכולם

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

היי גיא,

דיסקוסים הם דגים מיוחדים בכך שהם קשים מאוד לגידול (מוות, מחלות, מבחר קטן של דגים שאפשר לשלב איתם ועוד) ומחירם יקר (180 שקל ומעלה לדג בגיל בינוני).

האם אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה באקווריום החדש? הייתי ממליץ לך להתחיל עם אקווריום ציקלידים מפואר או אקווריום להקות לתפארת מאשר עם הדגים הכי קשים לגידול שישי. בכל מקרה הבחירה כמובן היא שלך, אני רק ממליץ על סמך הנסיון שלי ושל חברי בתחום.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תודה גיא

אני חושב שאתה צודק אבל חבר שלי הוא מגדל דיסקוסים כבר שנים בביתו(יש לו לפחות שלושה אקווריומים רק של דיסקוסים והוא יוכל לעזו לי.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

גיא עוד משהו בקשר לאבנים או "סלעים" שאתה מוצא בחוץ יש אבנים שמפרישים חומרים שאסורים באקווריום מומלץ ללכת יותר על חלוקיי נחל כי לא תמיד שרואים אבל אז היא טובה לאקווריום עכשיו אני בהמתנה לאבנים שלקחתי מההרים (חלוקיי נחל וכו|) שמתי אותם בדלי ל-4 ימים משרה אותם ושוב חוזר על התהליך פעם נוספת (יש לי אקווריום 420 ליטר) ושלא תיקח בטעות אבן שניראת יפה ויש לה כמו מחזירי אור (חלקקי זכוכית ) כי רוב הסיכויים שהם ממלח שנובאה מהאדמה וזה מניסיון(של הרבה שנים שאני מגדל דגים)  לא טוב בכלל לדגים…….שיהיה לך בהצלחה וחג שמח

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

השאלה לגבי הדיסקוסים תפתח בנושא חדש

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה