- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
08/12/2012 בשעה 22:58 #16305Fishy – פישימנהל בפורום
חברים יקרים ברוך ה| מחר אני הולך לקנות דגים חדשים(סיימתי סייקל של שבועיים) חשבתי יותר לכיון גורמים,רמירזים, ניאונים וטטרות מנקה וחלזון תפוח.גזעים וסלעים
כרגע באקווריום יש –דג קרבזוג פסוסיותאלמנהומנקההמפרט של האקווריום –Product Name Nine Star R3 Arch Aquarium Tank Model R3 510 Size 510*340*545MM Lamp 24W*1 Filtration Volume 67L *הוספתי תאורה חזקה יותר עם אור כחול תכף תיראו 🙂כשקניתי אותו עיצבתי אותו ככה לא אהבתי.עכשיו –האוכל והציוד (מחר אני יקנה תולעי דם)
האלואידה –
הזוג המאושר
מה אתם אומרים על האקווריום מה אפשר לשפר ?08/12/2012 בשעה 23:14 #182970Fishy – פישימנהל בפורוםהייתי שם את כל החלוקי נחל לצד 1 לפינה הפנימית
את הבועות במידה וחייב שיצאו בין החלוקים מהפינה כדי שיראו אותם כמה שפחות.תאורה לבנה חשובה יותר מהכחולה. הלבנה מדמה אור יום הכחולה אור ירח שהוא פחות הכרחי מאור יום.הדג נקאי לא מתאים לנפח שלך, ויש לי חשש שהאלמנה תעשה צרות.08/12/2012 בשעה 23:16 #182971Fishy – פישימנהל בפורוםהיי ,
בוא נעשה קצת סדר בדברים ונראה לאן אנחנו מתקדמים .
מה עצמת התאורה ? [W]
אתה צריך להחליף חצץ לקוורץ , כך שיהיה יותר יפה ותוכל לגדל צמחים חיים . ממליץ על קוורץ שחור .
הפילטר בסדר גמור , מכיר את האקווריום כך שאין צורך בשדרוג או משהו . רק תדאג לשים כמה שיותר מדיות .
אוכלוסייה :
תגיד איזה סוגים בדיוק אתה אוהב כדי שנבחר .
אני חושב שתאהב שתי להקות של טטרות [לבחירתך] 2 גורמי ננסי , חלזון בריגסי [שלא יאכל צמחים חיים … ] ולהקת קורידורסים – פיגמי ננסי/פנדה .. וכמובן רמירז אחד .
צמחים חיים :
לפי מה שראיתי אתה רוצה לשים כמה , נכון ?
נבחר את הסוג אחרי שתגיד לי מה עצמת התאורה …
בסך הכל , אני רואה המון פוטנציאל .
08/12/2012 בשעה 23:17 #182972Fishy – פישימנהל בפורוםתוציא את הצדפות זה לא טוב לאקווריום
תוכל להחליף את החצץ באחד טוב יותר כמו קוורץ טבעי..דג קרב די תוקפני מומלץ לבודד אותוחוץ מי זה האקווריום נחמד ומה זה הקלקר הזה בתמונה שהפילטר מוציא בה מים08/12/2012 בשעה 23:17 #182973Fishy – פישימנהל בפורום1.תוציא את החצץ הצבוע .. זה מפריש עם הזמן את הצבע ומסכן את הדגים
ממליץ על חצץ טבעי כמו קוורץ שחורלבן כמובן קנוילגבי העיצוב ממש לא אהבתי..ממליץ לך להסיג גזעשורש יפה ולקשור עליו גאווה מוס או מוס אחרקצת אנוביה שלא דורשת הרבה טיפול היה יפה מאוד!תאורה מאוד אהבתי את הכחול! וזה היה יותר יפה שהיה גזע אמצה.. זה יתן תחושה של עומק !להוציא את הצמחים מפלסטיק08/12/2012 בשעה 23:25 #182974Fishy – פישימנהל בפורוםzeliad
, היום, 20:171.תוציא את החצץ הצבוע .. זה מפריש עם הזמן את הצבע ומסכן את הדגים
ממליץ על חצץ טבעי כמו קוורץ שחורלבן כמובן קנוילגבי העיצוב ממש לא אהבתי..ממליץ לך להסיג גזעשורש יפה ולקשור עליו גאווה מוס או מוס אחרקצת אנוביה שלא דורשת הרבה טיפול היה יפה מאוד!תאורה מאוד אהבתי את הכחול! וזה היה יותר יפה שהיה גזע אמצה.. זה יתן תחושה של עומק !להוציא את הצמחים מפלסטיקאני מוציא כמו שראיתה בטח בתגובות למעלה.
עם הייתה קורא יותר טוב הייתה רואה שמחר אני מביא גזעים וסלעיםותודה.08/12/2012 בשעה 23:28 #182975Fishy – פישימנהל בפורוםשון
, היום, 20:16היי ,
בוא נעשה קצת סדר בדברים ונראה לאן אנחנו מתקדמים .
מה עצמת התאורה ? [W]
אתה צריך להחליף חצץ לקוורץ , כך שיהיה יותר יפה ותוכל לגדל צמחים חיים . ממליץ על קוורץ שחור .
הפילטר בסדר גמור , מכיר את האקווריום כך שאין צורך בשדרוג או משהו . רק תדאג לשים כמה שיותר מדיות .
אוכלוסייה :
תגיד איזה סוגים בדיוק אתה אוהב כדי שנבחר .
אני חושב שתאהב שתי להקות של טטרות [לבחירתך] 2 גורמי ננסי , חלזון בריגסי [שלא יאכל צמחים חיים … ] ולהקת קורידורסים – פיגמי ננסי/פנדה .. וכמובן רמירז אחד .
צמחים חיים :
לפי מה שראיתי אתה רוצה לשים כמה , נכון ?
נבחר את הסוג אחרי שתגיד לי מה עצמת התאורה …
בסך הכל , אני רואה המון פוטנציאל .
עוצמת התאורה אני לא יודע אני יבדוק מחר עם המוכר אני לא זוכר כמה.
אני מחליף מחר לחצץ קוורץ שחור ושם רקע שחור שיתן תחושה של עומק.אוכלסייה :גורמי ננסי,להקה של פסוסיות, להקה של טטרה אף אדום,חלזון וכמו שאמרתה להקת קורידורסים – פיגמי ננסי/פנדה .. וכמובן רמירז אחד .צמחים חיים :כן אני רוצה רוצה לשים אני יבדוק תעוצמה של התאורה ואני יגיד לך ונברר מה טוב.ותודה.08/12/2012 בשעה 23:30 #182977Fishy – פישימנהל בפורוםAviDalal
, היום, 20:17תוציא את הצדפות זה לא טוב לאקווריום
תוכל להחליף את החצץ באחד טוב יותר כמו קוורץ טבעי..דג קרב די תוקפני מומלץ לבודד אותוחוץ מי זה האקווריום נחמד ומה זה הקלקר הזה בתמונה שהפילטר מוציא בה מיםאני יוצא כמו שאמרתה.
אני מחליףהדג קרב בסדר הוא במעקב.חחח זה לא קלקר זה ספוג פרלון ויש מתחת עוד שכבה של ספוג לבן ועוד ספוג שחור עם פחם פעיל08/12/2012 בשעה 23:33 #182979Fishy – פישימנהל בפורוםלא יודע אני לא הבנתי.
נראלי שהראש כוח מעלה תמים למעלה ושם הם עוברים סינון08/12/2012 בשעה 23:36 #182980Fishy – פישימנהל בפורוםאל תשים עוד רקע , רקע זה אחרון !
אם אתה הולך על אקווריום מיני צמחייה – הרקעים שהולכים היום הם בהירים , ובדרך כלל לבן !
תברר עם התאורה ותעדכן אותי .
תעשה חושבים אם אתה סגור על האוכלוסייה [אישית אהבתי אותה ! ] .
08/12/2012 בשעה 23:42 #182982Fishy – פישימנהל בפורוםסבבה רקע אני ישים אחרי שהאק' היה גמור.
בדקתי כבר עם המוכר הוא אמר לי 24W שזה אותה עוצמה כמו האקווריום כמו שקיבלתי אותו אני אמרתי לו שיעשה טובה ויחליף לאור כחול24/09/2022 בשעה 20:54 #183172Fishy – פישימנהל בפורוםניתאי אני אכתוב פה שכולם ידעו
בדרך כלל המחיר של קוורץ נע בין 10 ל 20.
בנוסף לכך רוב הסיכויים שתמצא ב 10 שקל זתומרת 8 קילו יעלה לך בסביבות ה 80 שקל או פחות הם יעשות לך הנחה.
איזה דגים אתה רוצה להכניס ?
אשמח לעזור לך בכול רגע נתון ניתאי.
יום טוב לכולם
24/09/2022 בשעה 20:54 #183199Fishy – פישימנהל בפורוםתודה אלמוג תקרא למעלה ועכשיו חשבתי להכניס גם להקה של טטרה פינגיון
24/09/2022 בשעה 20:54 #183211Fishy – פישימנהל בפורוםשאלתי חח ? שאלתך אתה שאלתה איזה דגים אני רוצה להכניס אז אמרתי לך תקרא למעלה ושחשבתי על טטרה פינגיון
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.