- הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
22/05/2022 בשעה 21:48 #26261Fishy – פישימנהל בפורום
שלום!
לפני כחודשיים התחלתי להתעניין בשרימפסים, חיפשתי משהו קל לטיפול יפה זול ( כרגע במעט בעיות כספיות ). החלטתי ללכת על שרי, פשוטים, היו לי מספר ובעיות וחוסר זמן אז זה לא הלך. לאחר מכן קיבלתי מתנה אקווריום 17 ליטר מדוד שלי עם ציוד. הרצתי בו סייקל של חודשיים עד עכשיו עם גופים וחלזונות. לפני מספר ימים עזרתי לחבר טוב שלי לעצב את השרימפסייה מחדש, נהנתי מאוד לראות את השרימפסים שלו ובכלל את האקווריום המדהים שלו, הדבר פשוט הדליק אותי ואמרתי לעצמי שאני חייב שרימפסייה. היום ( 15.12.2013 ) התקשרתי לחנות הדגים הקרובה לבית שלי, בררתי מחירים על אקווריומים ומצאתי אקווריום ששומש בחנות חודש וזרוק בצד ( הכל תקין כמובן ), רק הייתה בעיה של פילטר, למרות שהפילטר שהיה באקווריום לא יכול לשמש אותי בשרימפסייה כי הוא ישאב לי שרימפסים, לכן קניתי פילטר ספוג וגמרתי עניין.היה לי כבר גזע שתוכנן להכנס לאקווריום אחר וחצץ יש לי 20 קילו לא משומשים בבית שעברו שטיפות ארוכות. צמחים, יש לי אלף- עלה והיגרופיליה.לגבי תאורה בשעה תשע וחצי הכנסתי את התאורה וגיליתי שהיא לא בסדר, מחר מסדרים לי תאורה חדשה בשעה שתיים בצהריים ( אז כרגע גם התמונות ללא תאורה ורק עם פלאש ), בנוסף יש לי פס לדג לתאורת לילה שכרגע הוא מעט עוזר. כמובן שיש חימום ומד טמפרטורה.אז בלי חפירות מיותרות אתחיל לפרט על האקווריום והכל.אקווריום 18 ליטר של חברה JABO, מידותיו הן- אורך: 30, גובה: 30, עומק/רוחב: 20.הציוד שיש כרגע-פילטר ספוג + משאבת אוויר + צינור אווירגזע ששוקל חצי קילוחלוק נחל ( לא רואים אותו כל כך, אולי באור יותר טוב יראו )חימום 25Wחצץ לבן 3 קילואוכלוסיה עתידית- ( כהתחלה ) 15 שרימפ שרי, נקווה שתהיה התרבות.עכשיו לתמונות-אז תמונות של האקווריום שקיבלתי אותו-בניקוי באמבטיה-לאחר ניקוי יסודי-מה עם רקע?! לאחר הדבקת הרקע-לאחר הוספת החצץ-לאחר הוספת הפילטר לאקווריום-עכשיו, האקווריום במקומו היעודי, תמונה-לאחר הוספת הגזע + מעט מים + צמחים-הוספתי בשלב שהאקווריום היה באמצע המלואי גוף חימום.בסוף ( זכרו אין תאורה וצילמתי עם פלאש בשביל שהתמונות יצאו יותר טוב )-עם הלד-תאורה הלילה-אז חברים, אני לא צריך לעשות סייקל כי המים עברו סייקל והאקווריום מוכן לאיכלוס.מחר אקבל תאורה ותקבלו תמונות טובות ולעניין יותר…זאת השרימפסייה הראשונה שלי, אז אשמח לקבל הערות כי אני לא מנוסה או יודע יותר מידי…תאחלו לי בהצלחה!נערך ע"י -
מאתתגובות
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.