מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

פילטר חיצוני או פנימי?

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הציעו לי פילטר חיצוני יד שנייה במחיר זול וכבר יש לי פילטר פנימי של 800 בשעה והפילטר החיצוני הוא רק 600 בשעה השאלה היא מה עדיף? להשאר עם הפנימי או לקנות או להוסיף חצוני (נפח האקווריום הוא 120 ליטר) תודה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הדבר הכי חשוב בבחירת פילטר הוא שישאב ויסנן את נפח האקווריום פי 2-4 בשעה (תלוי בסוג הדגים שיש ובדרישה שלהם לסוג הזרם).

פרט לזה המשמעות של פילטר חיצוני זה יותר מקום ונפח באקווריום שמאפשר לגדל יותר דגים. ולרוב בפילטרים חיצוניים ניתן להכניס יותר מדיות שמשמעותם סינון טוב יותר ויעיל יותר. 
    600 ליטר בשעה לאקווריום 120 ליטר זה סביר מאוד, ובנפח שכזה המשמעות של 2-3 ליטר שהפילטר הפנימי לוקח זה די משמעותי. 
    הייתי הולך על זה!
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

על החיצוני?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

כן אבל אצלי זה לא ציקלידים וזה גם רק 600 בשעה..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

פירלו, פילטר חיצוני 600 ליטר בשעה זה מספיק בשביל אקווריום 120 ליטר שלך. 

תחשוב שהוא מסנן את האקווריום שלך 5 פעמים בשעה, זה די והותר. 
    איזה דגים יש לך? הם דורשים זרימה חזקה או חלשה? 
    כשתוציא את הפילטר הפנימי ותחבר את החיצוני יתפנה לך מקום בתוך האקווריום וזה גם יותר יפה (לדעתי) וגם יתן לך יותר מקום לשים צמחיה / דקורציה / דגים  לבחירתך.
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

יש לי מולים זברות נאונים דג קרב פלקו נפוץ אני אוסיף פלאטים רזבורות טטרות ואני רוצה גם שרימפסים…זה מספיק הזרם הזה?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום
    אני לא חושב שאתה צריך יותר מ-600 ליטר לשעה. 

אלו דגים שקטים ורגועים שלא אוהבים זרמים חזקים, לרוב שוחים בחלק העליון של האקווריום שם הזרמים חזקים יותר.
    מה גם שיש לך משריצים, שבמידה וישריצו באקווריום הקיבוצי, פילטרציה חזקה תהרוס כל סיכוי להישרדות השרצים. 
    לך על הפילטר החיצוני.
    המלצה שלי, רד מהשרימפסים באקווריום הזה, אמנם זה אפשרי לשלב דגים ושרימפסים אבל לטווח הארוך זה לא שילוב טוב.
    אם אתה ממש רוצה שרימפסים, אקווריום 30 ליטר ייעודי לשרימפסים יהיה הכי טוב גם לך ולשרימפסים! 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

פירלו, כמו שנאמר, היתרון הגדול ביותר של הפילטר החיצוני זה שהוא מפנה לך יותר מקום באקווריום וזה גם נראה יותר טוב.

600 ליטר לשעה בהחלט יספיק לך.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

טוב אני חושב שאני אלך על זה

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה