מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

קרולאוס עם נקודה על הזנב

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

יש לי מספר ציקלידים מצומצם באקווריום, אתמול ראיתי של Electric Yellow יש נקודה בהירה על הזנב והוא התחיל להתנהג קצת אחרת… יותר זהיר / יותר טריטוריאלי / יותר לחוץ … מישהו מכיר את ההתנהגות הזו  ?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לדג הElectric Yellow או בעברית קרולאוס יש לפעמים נקודה או נקודות על הזנב. למעלה לחלק גדול מהציקלידים האפריקאים יש את הנקודות האלה. הנקודות נקראות ביצי דמה, מטרתן הוא לעזור לזכר למשוך את הנקבה. אין סיבה לדאגה.

אתה יכול לעבור על התמונות בעמוד הפרופיל של דג קרולאוס בפישי, יש שם כמה תמונות של קרולאוסים עם נקודות כאלה. לדוגמא, זאת, לא?
    אם אתה בכל זאת חושב שיש סיבה לדאגה פרט יותר או תעלה תמונה כדי שאוכל להתרשם טוב יותר 
    בברכה, קובלט 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הנקודה ממקומת בדיוק כמו בתמונה ששלחת, הקטע זה שהיא הגיעה יחד עם שינוי בהתנהגות…. 

האם זו אינדיקציה שיש לי נקבה באקווריום (בלי כוונה ובלי שאני יודע) ?
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא בהכרח, רק אינדיקציה שהדג בריא והכל בסדר. 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

היי גדי, כמו שקובלט אמר זה בסדר וטבעי, אני גם מכיר את התופעה הזאת.

ואם אכן יש לך נקבה באקווריום…הרווחת, תקווה לזיווג.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לצערי הרב אתמול הבחור שינה את ההתנהגות מאותו רגע שבה הופיע הנקודה (פחות או יותר) והיה מאוד מתוח, הוא פשוט "טס" באקווריום במשך כל הערב. לא יכולתי לעזוב את האקווריום. הוא עשה כמה ספרינטים טובים, נכנס ברצפה במהירות שהעיפה חצף לתוך האקווריום, נכנס במכסה עד שלדעתי איבד הכרה, התאושש והמשיך …. אחרי 3-4 שעות מצאתי אותו שוכב מת על הקרקעית ….

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תנחומי, אתמול היה יום קשה בעולם הדגים, אתה לא היחיד שאיבד דגים אתמול 

במקרה של הקרולאוס אצלך, ייתכן והתמקדנו בדבר הלא נכון, אין קשר בין ביצת הדמה על הזנב לבין התנהגות לא רגילה.
    ייתכן והדג הגיע לבגרות (לראיה, ביצת הדמה התפתחה) ועשה פוזות באקווריום שלא הלכו כשורה או שכמו שאמרתי מקודם קרו דברים אחרים שמרוב שדיברנו על ביצת הדמה חמקו מדעתנו.
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מלך אחד הכללים בפישי הם לא להקפיץ הודעות שעבר תוקפן לפני שבוע!!!!תזכור את זה פעם באה זאת הזהרה!

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה