- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
22/05/2022 בשעה 21:09 #5638Fishy – פישימנהל בפורום
יש לי מספר ציקלידים מצומצם באקווריום, אתמול ראיתי של Electric Yellow יש נקודה בהירה על הזנב והוא התחיל להתנהג קצת אחרת… יותר זהיר / יותר טריטוריאלי / יותר לחוץ … מישהו מכיר את ההתנהגות הזו ?
24/09/2022 בשעה 16:22 #68023Fishy – פישימנהל בפורוםלדג הElectric Yellow או בעברית קרולאוס יש לפעמים נקודה או נקודות על הזנב. למעלה לחלק גדול מהציקלידים האפריקאים יש את הנקודות האלה. הנקודות נקראות ביצי דמה, מטרתן הוא לעזור לזכר למשוך את הנקבה. אין סיבה לדאגה.
אתה יכול לעבור על התמונות בעמוד הפרופיל של דג קרולאוס בפישי, יש שם כמה תמונות של קרולאוסים עם נקודות כאלה. לדוגמא, זאת, לא?אם אתה בכל זאת חושב שיש סיבה לדאגה פרט יותר או תעלה תמונה כדי שאוכל להתרשם טוב יותרבברכה, קובלט24/09/2022 בשעה 16:22 #68024Fishy – פישימנהל בפורוםהנקודה ממקומת בדיוק כמו בתמונה ששלחת, הקטע זה שהיא הגיעה יחד עם שינוי בהתנהגות….
האם זו אינדיקציה שיש לי נקבה באקווריום (בלי כוונה ובלי שאני יודע) ?24/09/2022 בשעה 16:22 #68026Fishy – פישימנהל בפורוםהיי גדי, כמו שקובלט אמר זה בסדר וטבעי, אני גם מכיר את התופעה הזאת.
ואם אכן יש לך נקבה באקווריום…הרווחת, תקווה לזיווג.
24/09/2022 בשעה 16:22 #68028Fishy – פישימנהל בפורוםלצערי הרב אתמול הבחור שינה את ההתנהגות מאותו רגע שבה הופיע הנקודה (פחות או יותר) והיה מאוד מתוח, הוא פשוט "טס" באקווריום במשך כל הערב. לא יכולתי לעזוב את האקווריום. הוא עשה כמה ספרינטים טובים, נכנס ברצפה במהירות שהעיפה חצף לתוך האקווריום, נכנס במכסה עד שלדעתי איבד הכרה, התאושש והמשיך …. אחרי 3-4 שעות מצאתי אותו שוכב מת על הקרקעית ….
24/09/2022 בשעה 16:22 #68030Fishy – פישימנהל בפורוםתנחומי, אתמול היה יום קשה בעולם הדגים, אתה לא היחיד שאיבד דגים אתמול
במקרה של הקרולאוס אצלך, ייתכן והתמקדנו בדבר הלא נכון, אין קשר בין ביצת הדמה על הזנב לבין התנהגות לא רגילה.ייתכן והדג הגיע לבגרות (לראיה, ביצת הדמה התפתחה) ועשה פוזות באקווריום שלא הלכו כשורה או שכמו שאמרתי מקודם קרו דברים אחרים שמרוב שדיברנו על ביצת הדמה חמקו מדעתנו.24/09/2022 בשעה 16:34 #73476Fishy – פישימנהל בפורוםמלך אחד הכללים בפישי הם לא להקפיץ הודעות שעבר תוקפן לפני שבוע!!!!תזכור את זה פעם באה זאת הזהרה!
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.