מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

רד קריסטל- גידול ורבייה.

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

*הדיון החל בעץ הנ"ל. הדיון ימשיך כאן על מנת שיתאים לעץ.

מומלץ לקרוא מה שהיה בעץ הקודם על מנת להבין את המתרחש.
    אז ככה, אני מגדל רד קריסטלים כבר כמה חודשים טובים, וכבר חודש וחצי (בערך) רד קריסטלים ברמות גבוהות (SS).
    אני מתחיל לשדרג לחלוטין את כל המערכת, אני יוסיף עוד הרבה שרימפ גולד בי (5 מקסימום כי הם מאד לא זולים!) וכמו כן עוד כמה רד קריסטלים SS, עקב העובדה שהאקווריום הוא לו-טק יחד עם דגים, (על אף שבניגוד למה שמיחסים להם הם מאד שקטים לגבי השרימפים),
    תיתוסף עוד הרבה צמחייה חייה בעיקר גאווה מוס.
    חוץ מזה בקרוב תיקנה מערכת אוסמוזה בעלת 3 שלבים, תכשיר להורדת PH יחד עם מד PH ועוד כל מיני ערכות בדיקה (לאוסמוזה).
    החלפות המים יגדילו או ל20% פעם בשבוע או ל10% פעמיים בשבוע (נניח שלישי ושבת). מה אתם ממליצים?
    או שבכלל עדיף להשאיר 10%?
    ובאוסמוזה, לעשות 70% אוסמוזה 30% מי ברז (כמובן עם אנטי כלור איכותי)?
    כמו כן, ישנו מאוורר אשר מקרר את המים ל23.7-24.8 (בערך).
    אני מתכננן להתחיל עם שיפור הרד קריסטלים לדרגה SSS (ע"י רבייה), ואז למכור.
    1. בכמה חנות תסכים לדעתכם לקנות אותם? (תנו טווח).
    2. בכמה אתם, (שכל אחד יציין על מנת שאני יוכל לעמוד מחירים), מוכנים לקנות?
    יש לי שאלה קטנה- שרימפ במבוק לא אוכל שריפים זעירים, נכון? (אני רק רוצה להיות בטוח…)

אחרי שהמכירה תחזיר את ההשקעה, אני חושב לקנות שרימפ Snow White.
    כמה הם אמורים לעלות?    הציעו לי אחד ב120 בהזמנה אישית, זה מחיר טוב? כמה זמן לדעתכם ייקח להחזיר את ההשקעה?

הערה חשובה ביותר- אני מבקש (בלי העלבה) לא להגיב ללא ניסיון של: (חייב להיות אחד מהם)
    1. שלוש שנים + בתחום הדגים.
    2. שנה וחצי+ בתחום השרימפים.
    3. שנה+ בתחום הרד קריסטלים (רק דרגות מעל S) או מי שהצליח להרבותם ובעל ניסיון של חצי שנה+ עם רד קריסטלים (רק דרגות A כיתה 3 ומעלה).
    לגבי כל מי שהשתתף בדון הקודם בנושא הרד קריסטלים- העזרה שלכם תתקבל בברכה!
    אני לא מעוניין להעליב או לפגוע באף אחד, פשוט אלו שריפים מאד יקרים ועדינים ועל כל טעות הם יענישו אותך.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה