- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
22/05/2022 בשעה 21:10 #6547Fishy – פישימנהל בפורוםהייתי הערב אצל מישהו מהפורום קניתי זוג קורליוס הנקבה החזיקה וקניתי גם 4 דמסונים ו3 טרופאוסים הסיםור הוא כזה תפסנו אותם אחרי קצת מאמצים בערך רבע שעה שמנו אותם בקופסת פלסטיק עם מכסה סגרתי את המכסה ונסעתי הביתה בערך 20 דקות פתחתי את הקופסא הנקבת קורליוס שוכבת ואחד הטרופאוסים גם הוספתי כוס מיים מהמיכל שלי לאחר 7 דקות עוד כוס ואז תפסתי את כולם ברשת וזרקתי למיכל כיביתי כמובן את האור ואחרי רבע שעה הדלקתי ואני רואה שואה 3 טרופאוסים מתים וגם הזוג קורליוס מתים רק הדמסונים שוחים בכייף מה לא עשיתי בסדר ?? בכדי ללמוד להבא תודה24/09/2022 בשעה 16:36 #74785Fishy – פישימנהל בפורום
רועי, יפה מאוד מה שכתבת.
למרות זאת, אני לא מסכים איתך בכלל.
זה כמו שתתקלח במים רותחים יפתחו עליך מים קפואים (או ההפך).
אנחנו אומנם לא מתים מזה, אבל שים לב שזה כן גורם ל"סטרס" (בהלה).
לא ככה?
24/09/2022 בשעה 16:37 #74807Fishy – פישימנהל בפורום1. סטרס בעברית יפה משמעו "עקה", בעברית רגילה זה "לחץ"
2. כמה אנשים אתה מכיר שמתו ממעבר של מים קרים לחמים? או נכנסו מזה לדיכאון קליני ואז מתו?
3. תנסה בעצמך ותראה. לא הייתי כותב אם זה לא היה מניסיון אישי.
24/09/2022 בשעה 16:37 #74809Fishy – פישימנהל בפורוםאולי זאת שיטה שאתה משתמש בה אבל לדעתי אתה לא יכול להמליץ עליה לאחרים גם אני יכול להאכיל את הדגים שלי פעם בשבוע והם ישרדו אז מה, אני ימליץ את זה לאחרים?
24/09/2022 בשעה 16:37 #74813Fishy – פישימנהל בפורוםרועי1982 , היום, 18:16
1. סטרס בעברית יפה משמעו "עקה", בעברית רגילה זה "לחץ"
2. כמה אנשים אתה מכיר שמתו ממעבר של מים קרים לחמים? או נכנסו מזה לדיכאון קליני ואז מתו?
3. תנסה בעצמך ותראה. לא הייתי כותב אם זה לא היה מניסיון אישי.
רועי, אם תתקלח בסתלבט במים חמים מאוד, ופתאום הם יהפכו לקפואים- אתה לא תיבהל?
אצל דגים כל בהלה קטנה יכולה לגרום למוות
וכן, זה מנסיון אישי. קניתי כריש כסף לפני שנה פחות או יותר (כשהתחלתי את התחביב), ושיחרתתי אותו ישר. שחה דקה וחצי ומת.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.