מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

שלום לכולם, עזרה

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שלום, חברה שלי קנתה לי ליום הולדת אקווריום 20 ליטר שהמידות שלו הן 41.5 אורך, 20.5 רוחב ו27.5 גובה. סוג האקווריום הוא atlantis 40 הוא הגיע עם מנורות לד מובנות ודקורציה.

האקווריום הגיע מצויד בפילטר HL-BT400 של חברת HAILEA – האם זה פילטר טוב או שעדיף להחליף למשהו אחר?
    רשום שהפילטר מיועד  ל50 עד 110 ליטר -האם זה אומר שהוא חזק מידי? הוא גם מפיץ זרם חזק של בועות אוויר ומים. האם זה יהווה בעיה?
    אני מגדל מתחיל ובאמת ללא ניסיון בגידול  דגים כלל – לכן כל טיפ ועצה יכולים לעזור 
    המוכר בחנות אמר לנו להריץ את הפילטר עם מים באקווריום שבוע לפני רכישת הדגים והכנסתם לאקווריום, האם זהו משך זמן מספיק? האם צריך לעשות משהו נוסף (קראתי משהו לגבי אנטי כלור..) ?
    בנוסף המוכר אמר שלא יהיה צורך בהחלפת מים כלל – האם זה נכון? 
    האם יש צורך בקניית אביזרים נוספים מלבד גוף חימום? ומה הטמפרטורה הרצויה (או מינימלית) לאקווריום? (אני נוטה לישון עם מזגן..)
    איזה דגים אפשר ורצוי להכניס לאקווריום כזה (שוב, 20 ליטר)?
    בחנות ראיתי דגי טטרה ניאון והתלהבתי מהם – האם יש אפשרות להכניס אותם לאקווריום בסדר גודל כזה? ואם כן – להקה של כמה? ומאיזה מין, זכרים או נקבות? (אני לא מעוניין ברבייה..)
    האם יש צורך בדג מנקה כלשהו? חלזון או משהו בסגנון? (שמעתי שאפשר גם שרימפ.. האם הוא יגרום נזק לדגים?)
    במידה שיש אפשרות להכניס דגי טטרה ניאון לאקווריום – האם ניתן להכניס דג נוסף שיכניס צבע לאקווריום ויחיה אתם בשלום?
    אני אשמח לתגובות ועצות ובעצם כל טיפ יעזור – אני באמת מתחיל ולא ממש בעניינים ולא רוצה לעולל שום נזק לדגים.. 
    אני גם מעלה כמה תמונות של האקווריום עצמו – אם יש לכם טיפים או הערות על העיצוב אני אשמח 
    תודה 
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה