מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

שתי שאלות חשובות

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

1) הדגים משחקיםוהכל ושאני בא הם מיתחבאים מדוע זה ומה ניתן לעשות ?

2) יש לי אוכל למנקים והמנקה מת יש לי דגי קוי וזהב זה בסדר ליזרוק להם כדור של האוכל של המנקה ?
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

1) הדגים חדשים? זה קורה בדרך כלל כאשר יש איקלום דגים חדשים והם מפחדים מגופים זרים…. אם זה נכון תן להם להיות כמה שיותר לבד כדי שיתרגלו קודם לסביבה ואז תתחיל להתקרב יותר ושיתרגלו לפנים חדשות(אם זה באמת המצב…)
    2)תוכל לתת להם לפעמים מהמזון הזה אך לפי דעתי זה לא יכול להיות כתחליף למזון שלהם אלא בנוסף

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מה הפלא שהדג מנקה שלך מת. לא שמים דגים עם דגי זהב וקוי! הם מפרישים שומנים אשר חונקים את הדגים- אתה ראית את התוצאה.
    דבר שני, תאכיל אותם באוכל יעודי לדגי זהב ולא אוכל למנקים. הוא קשה יחסית לאוכל אחר.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מה הדג מנקה שמת ?

איזה דג מנקה אתה מתכנן להוסיף ?

האוכל של הדג מנקה לא יעודי בשבילם קצת מיותר לתת להם מהאוכל שלו , תשמור אותו למנקה הבא …..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

האם אתה מתכוון לבריכת דגים או אקווריום???

דגי זהב וקוי הם דגי מים קרים ודג מנקה (אם אתה מתכוון לנגיד פלקו,אנציסטרוס,שמרלה) הם דגי מים חמים יותר כלומר צריכים גוף חימום

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

יש לו בריכה בנפח קוב מים .

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

כנראה שמת מהקור…

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ביגו תתקרב לבריכה ותאכיל את הדגים מהיד שלך כדיי שיתרגלו למגע אדם או לדברים מחוץ לבריחה שמפחידים אותם 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

חחחחחחחחחח איזה ביגו אחי קוראיםם לי ליאל המנקה מת מקור  ואני לא מיתכוון להביא מנקה אלה להישתמש בתכשירים ולהביא  כמה דגי בינון וגמבוזיה שגם לועסים פה ושם ירוקתת 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

פחות ממליץ לך על דגי גמבוזיה ויותר על בינונים והסיבה היא שדגי הזהב שלך יגדלו ובמיוחד הקוי הגדול עלולים לתקוף אותם בעתיד …

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

כמה בינונים בערך צריך להביא כדי שהבריכה תיהיה מצוחצחת מירוקת?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ביגו ביגו , היום, 20:47

חחחחחחחחחח איזה ביגו אחי קוראיםם לי ליאל המנקה מת מקור  ואני לא מיתכוון להביא מנקה אלה להישתמש בתכשירים ולהביא  כמה דגי בינון וגמבוזיה שגם לועסים פה ושם ירוקתת 

חחחחח מאיפה לי לדעת שקוראים לך ליאל כתוב בשם ביגו אז שימך ביגו 

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה