- הנושא הזה ריק.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
22/05/2022 בשעה 21:09 #5651Fishy – פישימנהל בפורום
האם משהו יודע מה הם התנאים להשרצת דגי סקלר?
תודה
24/09/2022 בשעה 16:22 #68068Fishy – פישימנהל בפורום24/09/2022 בשעה 16:22 #68071Fishy – פישימנהל בפורוםרבית סקאלרים / דגי סקלר באקווריום הביתי, כמה טיפים לרביה שיעזרו לך:
– על מנת לעודד רבית סקאלרים, דאג להאכיל אותם במספר סוגים של מזון– סקאלרים יתרבו במים באיכות טובה, בצע החלפות מים תכופות (פעם בשבוע 20% אחד + שאיבת רפש יסודית)– העלה את הטמפרטורה באקווריום בשתיים שלוש מעלות, מעלה אחת ביום. הדבר יעודד את היצר הטבעי להתרבות של דגי הסקלר.– אוכל חי תמיד טוב ועוזר לעורר את יצר הרביה אצל דגים– בפורומים המקצועיים של המגדלים שאני חבר בהם מדווחים על הצלחה ברביה של סקלרים על ידי השענת פלטת אבן דקה על דופן האקווריום (בזווית אלכסונית, כמו מגלצ|ה, מדופן האקווריום בזווית כזאת | ). לפי חבר שלי שמרבה סקלארים, הוא טוען שבגלל שבטבע הם מטילים על חרב האמזונס (צמח) הלוח מדמה את התנאים. לא ניסיתי אבל שווה לנסות. לדעתי גם צמחים רחבים אחרים יכולים לעזור.בהצלחה, אם תקפיד על מה שרשמתי (שוב, מזון מגוון וניקיון מים + טמפרטורה גבוהה) ותיהיה סובלני תצליח ברביית דגי הסקאלר שלך.נ.ביש עוד המון לדעת, כמו מה עושים עם הביצים ואיך, אבל בוא נשמור את זה לכשזה יהיה רלוונטי ברשותךנ.נ.באולי תרצה לדעת שדגי סקלר הם מונוגמים, שזה הקסים אותי שראיתי לראשונה. זוג שהתחבר לא יפרד לעולם. במידה ואחד מת השני ישאר בודד כל חייו ולא יסכים לקחת בן/בת זוג אחר… -
מאתתגובות
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.