מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

הקמת מרינה באקווריום jebo r338

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 50 תגובות – 51 עד 100 (מתוך 105 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תקרא ערכתי את ההודעה שלי 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

manta625 , היום, 15:37

על מי אתה מדבר מאור ?

ואני אישית עושה פעם ב3 ימים בקיץ שהאידוי חזק פיצוי אידוי אבל בגלל שהמערכת שאתה רוצה להקים היא נאנו אז כדי לעשות פיצוי אידו כל יום או לקנות מערכת פיצוי אידו אוטומטית
    אחי אם אתה מדבר על האקווריום של חבר שלך מאור אז האקווריום של רועי הרבה יותר מושקע ואסתתי ואני בטוח שיש לרועי ידע עשיר שיכול לתרום רבות לאתר אבל  רועי לפעמים מתנהג כאילו הוא יודע הכל וזה לא נכון ואני מאמין שלכל אחד יש מה לתרום 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

manta625 , היום, 15:37

על מי אתה מדבר מאור ?

ואני אישית עושה פעם ב3 ימים בקיץ שהאידוי חזק פיצוי אידוי אבל בגלל שהמערכת שאתה רוצה להקים היא נאנו אז כדי לעשות פיצוי אידו כל יום או לקנות מערכת פיצוי אידו אוטומטית
    אחי אם אתה מדבר על האקווריום של חבר שלך מאור אז האקווריום של רועי הרבה יותר מושקע ואסתתי ואני בטוח שיש לרועי ידע עשיר שיכול לתרום רבות לאתר אבל  רועי לפעמים מתנהג כאילו הוא יודע הכל וזה לא נכון ואני מאמין שלכל אחד יש מה לתרום 

אז אני מבטיח לך שהוא לא יותר מושקע ואסטתי. האקווריום מטופל בידיים הכי טובות בארץ! עובדים עליו 3 אנשים בנפרד לתחזוקה והוא מטופח ברמות על!

רק הכסף שהושקע שם עלה יותר מכל אקווריום שהיה ויהיה לו

בנוסף- האקווריום מלוחים של רועי בכלל פורק לא?

רועי באמת מתנהג כאילו הוא יודע הכל, הוא לא מגיב וכשיש שאלה על מלוחים הוא יוצא מהכונכייה שלו לכמה דקות

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא שידוע לי אבל יש באקווריום הרבה בעיות ואז אם הוא השקיע כסף והאנשים שעבדו עליו הסלעים לא ניראים טוב הם אמורים להיות עם קרולינה וחיות בסלעים אם האקווריום וותיק ומתוחזק היטב . והפרפרון קופרבנד צריך את זה כי זה התזונה העיקרית שלו לכן לא הייתי מאמין שיחזיק יותר משנה ונצרן ניגר הוא בכלל למרינה 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

manta625 , היום, 15:46

לא שידוע לי אבל יש באקווריום הרבה בעיות ואז אם הוא השקיע כסף והאנשים שעבדו עליו הסלעים לא ניראים טוב הם אמורים להיות עם קרולינה וחיות בסלעים אם האקווריום וותיק ומתוחזק היטב . והפרפרון קופרבנד צריך את זה כי זה התזונה העיקרית שלו לכן לא הייתי מאמין שיחזיק יותר משנה ונצרן ניגר הוא בכלל למרינה 

מה?! הסלעים שם במצב מצוין
    לגבי הנצרן- יכול מאוד להיות… הוא הדג היחיד שם שלא מתאים…(אולי )

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הם לא סגולים הם נקיים כמו במרינה ואם יש לו את האקווריום יותר משנה זה אומר שהוא לא מתחזק אותו טוב ואני לא מאמין שהקופרבנד יחזיק אצלו כמה זמן הוא אצלו ?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

manta625 , היום, 15:50

הם לא סגולים הם נקיים כמו במרינה ואם יש לו את האקווריום יותר משנה זה אומר שהוא לא מתחזק אותו טוב ואני לא מאמין שהקופרבנד יחזיק אצלו כמה זמן הוא אצלו ?

האמת שאין לי מושג. והם ממש לא נקיים חלק  

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מאור אני מציע לך להתחיל לכבד את חברי האתר.

אל תהרוס את הכבוד שיש לי אלייך.
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תחזרו לדיון ואל תהרסו את העץ . 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ohana226 , היום, 16:29

מאור אני מציע לך להתחיל לכבד את חברי האתר.

אל תהרוס את הכבוד שיש לי אלייך.

אלייך יש לי הרבה כבוד אוחנה אתה ודייב- הכי הגונים בעולם!

לרועי איך שהוא לא מכבד אנשים הוא לא יכול לצפות שיכבדו אותו… תאמין לי יש בהבטחה עוד 10 אנשים נוספים שחושבים כך.

יש לך פרטית.

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

מה אבל ביום יתאדו לי אולי 10מ״ל וגם המוכר שקניתי אצלו בריף סנטר (למי שמכיר) אמר לי שתספיק פיצוי אידוי מים אחת לחודש והחלפת מים קבוע של 10 אחוז מים אחת לשבועיים.. האקווריום שלי שתי שליש מהמכסה סגור ושליש פתוח ככה שאין לי הרבה אידוי אני יעלה תמונות של האקווריום והשינויים בו…

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

קיצר אם תראה שהמליחות עולה ושהמפלס יורד אז תעשה פיצוי אידוי וכן אני מכיר את ריף סנטר אם מי דיברתה אם חיים או עם אסי חנות הכי טובה בדרום 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בממוצע, באקו' נורמאלי, יש הרבה אידוי בקיץ.

אני עושה פיצוי פעם ביום בד"כ,
    פעם בחודש זה לא מציאותי.
    מאור, אני לא פה בשביל לחפש חברים. ממש לא מעניין אותי מי אוהב אותי פה ומי לא.
    אני פה להגן על אנשים שפחות מבינים בתחום מאנשים שלא מבינים בכלל אבל חושבים שהם כן מבינים ועושים נזקים בכל מיני תשובות הזויות.
    אני מגיב רק על דברים שיש לי ניסיון איתם. 
    אין לך אקו' מלוחים ולכן אני לא חושב שאתה צריך להגיב פה בפורום מלוחים.
    אתה לא תראה אותי מגיב בפורום ציקלידים בד"כ כי מעולם לא היו לי (אלא אם כן מדובר בשאלה כללית למשל על פילטרים וכו').
    יפה ששמת לב שאני כבר כמעט לא מגיב. אולי תשאל אותך ואת כל החבורה הסודית בפרטיות למה?
    מי שלא בחבורה הסודית של מאור בהודעות הפרטיות (זה בטח גם אלה שקיבלו את התמונות של הסייפנים 20 ס"מ)
    ישים לב שבזמן האחרון רוב הדיונים פה מתנהלים ברמה של גן ילדים.
    כבר אין לי כח כמעט להתערב בכל מה שכותבים פה, לכן אני שומר את האנרגיות שלי לדברים הקריטיים (כגון פיצוי אידוי פעם בחודש באקו' מלוחים).
    ד"א, אם הבנאדם הזה שיש לו ריף 15 ככ מבין בתחום, למה יש לו 3 אנשי תחזוקה? ואם יש לו 3 אנשי תחזוקה, למה להתייעץ איתו? צריך להתייעץ עם אנשי התחזוקה. הגיע הזמן שתפסיק לרכב על ניסיון של אנשים אחרים. אם הבנאדם הזה 15 שנה בתחום זה לא אומר שאתה מבין בזה משהו, מה גם שעם עבר ההנפצות שלך אני לא יכול להיות בטוח ב 100 שבכלל קיים אדם כזה ושאתה בקשר רציף איתו.
    בקצרה, DAVIDC, סמן לך קו עם טוש בצד האקו' ביום בו אתה ממלא אותו, כל פעם שגובה המים יורד מהקו, תמלא חזרה.
    זה לוקח בדיוק 10 שניות ביום (אתה יכול למלא בקבוק ליטר וחצי במים מתוקים אחרי אנטיכלור ולשים אותו ליד האקו'. ככה אני עובד עם האוסמוזה)
    אם הקו ירד פעם בשבוע, תעשה פעם בשבוע. אם פעם בשנה, אז פעם בשנה.
    לפי הניסיון שלי עם אקו', כל עוד האקו' לא אטום (למשל כמו בדגמים של רדסי) ובמיוחד אם תחליט להוסיף מאוורר לקירור, יהיה הרבה אידוי.
    שיהיה בהצלחה, אני חוזר לקונכיה 
    נ.ב
    אכן, האקו' 20 ליטר שלי פורק, אבל כל תוכנו הועבר לאקו' 40 ליטר… 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

טנק יו  וניראה לי שדיברתי עם אסי ( אחד עם שער קצת ארוך) הוא הסביר לי הכל על ההקמה והוא דווקה לא נראה מוכר שמנסה לידחוף דברים שלא צריך..:)

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

רועי1982 , היום, 17:47

בממוצע, באקו' נורמאלי, יש הרבה אידוי בקיץ.

אני עושה פיצוי פעם ביום בד"כ,
    פעם בחודש זה לא מציאותי.
    מאור, אני לא פה בשביל לחפש חברים. ממש לא מעניין אותי מי אוהב אותי פה ומי לא.
    אני פה להגן על אנשים שפחות מבינים בתחום מאנשים שלא מבינים בכלל אבל חושבים שהם כן מבינים ועושים נזקים בכל מיני תשובות הזויות.
    אני מגיב רק על דברים שיש לי ניסיון איתם. 
    אין לך אקו' מלוחים ולכן אני לא חושב שאתה צריך להגיב פה בפורום מלוחים.
    אתה לא תראה אותי מגיב בפורום ציקלידים בד"כ כי מעולם לא היו לי (אלא אם כן מדובר בשאלה כללית למשל על פילטרים וכו').
    יפה ששמת לב שאני כבר כמעט לא מגיב. אולי תשאל אותך ואת כל החבורה הסודית בפרטיות למה?
    מי שלא בחבורה הסודית של מאור בהודעות הפרטיות (זה בטח גם אלה שקיבלו את התמונות של הסייפנים 20 ס"מ)
    ישים לב שבזמן האחרון רוב הדיונים פה מתנהלים ברמה של גן ילדים.
    כבר אין לי כח כמעט להתערב בכל מה שכותבים פה, לכן אני שומר את האנרגיות שלי לדברים הקריטיים (כגון פיצוי אידוי פעם בחודש באקו' מלוחים).
    ד"א, אם הבנאדם הזה שיש לו ריף 15 ככ מבין בתחום, למה יש לו 3 אנשי תחזוקה? ואם יש לו 3 אנשי תחזוקה, למה להתייעץ איתו? צריך להתייעץ עם אנשי התחזוקה. הגיע הזמן שתפסיק לרכב על ניסיון של אנשים אחרים. אם הבנאדם הזה 15 שנה בתחום זה לא אומר שאתה מבין בזה משהו, מה גם שעם עבר ההנפצות שלך אני לא יכול להיות בטוח ב 100 שבכלל קיים אדם כזה ושאתה בקשר רציף איתו.
    בקצרה, DAVIDC, סמן לך קו עם טוש בצד האקו' ביום בו אתה ממלא אותו, כל פעם שגובה המים יורד מהקו, תמלא חזרה.
    זה לוקח בדיוק 10 שניות ביום (אתה יכול למלא בקבוק ליטר וחצי במים מתוקים אחרי אנטיכלור ולשים אותו ליד האקו'. ככה אני עובד עם האוסמוזה)
    אם הקו ירד פעם בשבוע, תעשה פעם בשבוע. אם פעם בשנה, אז פעם בשנה.
    לפי הניסיון שלי עם אקו', כל עוד האקו' לא אטום (למשל כמו בדגמים של רדסי) ובמיוחד אם תחליט להוסיף מאוורר לקירור, יהיה הרבה אידוי.
    שיהיה בהצלחה, אני חוזר לקונכיה 
    נ.ב
    אכן, האקו' 20 ליטר שלי פורק, אבל כל תוכנו הועבר לאקו' 40 ליטר… 

העיליתי לפני יומיים תמונה של הסייפניות ואם תכנס לעץ "תמונות" תראה שגם לשון למשל יש סייפניות של 13 ס"מ ופי אי זון ראה כבר של יותר מ17… .

הוא צריך אנשי תחזוקה כדי שיעזרו לו! נראה אותך מתחזר 1450 ליטר לבד! .

אתה לא מאמין שהבנאדם קיים ואני איתו בקשר?1 הבאתי לך תמונות מה עוד אתה צריך? הוכחת שאתה אחד האנשים הכי הזויים בפורום

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ורועי תודה אני מקבל את כל התגובות שלך גם הערות כי אני יודע שלפעמים אני כותב תגובות שנראות שטותיות מהחוסר ניסיון שלי… רק יש כי עוד שאלה בקשר לבקבוק ליטר וחצי שאמרתה המים בו לא יתקלקלו כי הרי הם עומדים בלי תנועה בתוך הבקבוק..?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

טוב כמו שאמרתי הינה תמונות עדכניות מהשינויים באקווריום

פה רואים  שהוצאתי את הפילטר עלי והחלפתי אותו בפילטר מפל וגם רואים את הפורק בפעולה…

ועכשיו תמונה יותר ברורה של הפילטר מפל והפורק מזווית אחרת..

ותמונה חזיתית של האקווריום אהה הוספתי גם ראש מיוחד שהוא כמו משאבת גלים ראש כח הפנימי..

תמונה של הפילטר מפל הספק 500 ליטר שעה..

מזווית אחרת..:)

ואחת אחרונה..(עם המכסה)

אם יש צורך בעוד תמונות יותר ברורות דברו..
    עכשיו על מה שרואים בתמונות..1)הפילטר מפל הוא הספק 500 ליטר שמתי בו חוץ מהספוג הבנוי קצת פרלון כי כששמים בו הרבה המים גולשים ממנו..ושמתי בו בנוסף גם חרוזי קרמיקה ושקית של פחם איכותי מעל הפרלון והקרמיקה..
    2)פורק חלבונים על אבן אויר-פשוטו כמשמעו
    הערות:1) יש לי עוד סלע שקניתי שאני צריך לישבור אותו כי הוא לא נכנס ואין לו צורה יפה מה אומרים רעיון טוב לישבור ולהוסיף?
     2)הסינון הבסיסי של הפילטר מפל מספיק טוב או שצריך להוסיף בו משהוא?אם כן מה?
    כל תגובה והערה מתקבלת מתקבלת בברכה! 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ניראה לי שזה מספיק יש לך תאורה באקווריום נוכן ? ומה עם גוף חימום ? ובעיקרון אחרי שאתה מסדר הכל אתה יכול להתחיל את הסייקל אם תרצה פירוט על הסייקל שאני עשיתי דבר איתי בפרטי 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

למה כל הדברים הכי מעניינים קוראים בפרטי?    

תשתף אותנו גם! 
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

טוב זה לא משהו שאתם לא מכירים אתה לוקח חתיכת דג כמו סלומון לא מבושל חותך חתיכה שם באקווריום ( כל חתיכה בהשוואה לגודל האקווריום )

מחכים כמה זמן רואים שהערכים עולים שמים את התאורה על 8-9 שעות כדי שיתפתחו העצות אבל ברמה מבוקרת ושכל הערכים עולים ושיש אצות שמים את התאורה על 5 שעות ונותנים לערכים לרד ולעצות להיעלם זה תהליך של חודש וחצי בערך  
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אז ככה גוף חימום יש המעלות באקווריום : 26c מליחות 1.022 כן ותאורה יש לי כרגע המקורית 16w אני חושב אולי לשפר אותה.. ובעיקרון ארגנתי הכל ( נראה לי) והסייקל רץ גם כבר יומיים.. בנוסף לא ציינתי שקניתי גם מריף סנטר ג׳ל מרוכז של בקטריות שמורחים על כל המדיות והסלעים ואז נותנים לזה להתייבש וזה אמור לקצר את תהליך הסייקל לשבוע וחצי.. המוכר אמר לי שיש כאלה שהכניסו דג גם אחרי יומיים… אל תדאגו אני לא יעשה את זה:) ואיך שולחים הודעות בפרטי ? אני מעוניין מאוד לשמוע על הסייקל שעשית!

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בשביל מרינה זה בסדר אני ישלח לך את המידע על הסייקל בפרטי 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אז עוד שבוע וחצי בעז״ה דג ראשון..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

בהצלחה!!!

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תודה גבר!  תגידו שנייה אם אני יכין בקבוק של ליטר וחצי עם מים של פיצוי אידוי זה בסדר לשפוך ממנו מים גם אחרי שבוע ?שימו לב שהמים עומדים בבקבוק..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אל תקצר סייקל לשבוע וחצי לא משנה מי אמר לך את זה , והסיבה היא שמלוחים זו מערכת רגישה יותר וצריך לעשות סייקל כהלכה ולא לרוץ !

לא הבנתי את הקטע עם הבקבוק . אתה תשים בקבוק עם מים עומדים מעל האק' ואז לא תצטרך למלאות לבד ?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא, התכוונתי למלא בקבוק ליטר וחצי במי ברז להוסיף אנטי כלור וכל יום לישפוך ממנו קצת פיצוי אידוי מים..,

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ובקשר לסייקל אתה לא מכיר את הג׳ל בקטריות מרוכז הזה ..? אמרו לי בריף סנטר שזה מוצר חדשני שמקצר תסייקל לשבוע וחצי והוא אמר לי גם שאפילו הוא יודע על כאלו שהכניסו דג ראשון אחרי יומיים!! 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

השאלה היא כמה זמן הדג החזיק, לא אחרי כמה זמן הכניסו אותו 

לא ממליץ לך על תכשירי הבקטריות השונים. בטווח הארוך הם רק יפריעו לך.
    מה שכן מומלץ זה להביא סלע חי ממערכת פעילה.
    להוסיף כל כמה ימים קצת אוכל ולחכות חודש-חודשיים.
    בהצלחה
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תודה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אם לא האכלתי בקטריות ארבע ימים הם מתו?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

לא

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

יש מצב לעבוד במלוחים בלי ערכות בדיקה?למה?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

עדיף תמיד להחזיק ערכות בבית.

במלוחים, שכל המערכת רגישה יותר, לדעתי עוד יותר חשוב להחזיק ערכות בבית.
    תראה,
    אפשר להקים אקו' בלי פורק, בלי סייקל, בלי ערכות ובלי כלום ואפילו יש סיכוי שתצליח, אבל
    וזה אבל גדול,
    הסיכוי שתצליח יורד ככל שאתה מעגל יותר פינות.
    זה כבר שיקול שכל אחד עושה לעצמו
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

טוב.. ואיזה בדיקות הכי חשובות לקנות ?שהמוכר לא ידחוף לי סתם דברים..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אתה צריך בדיקת ניטראט , ניטריט , אמוניה , פוספאט וph 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הייתי מוותר על הPH האמת, הבדיקות גם ככה לא מדוייקות ממש

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

חבר'ה

עם ניסיון של 12 שנה מיתוכם 8 שנים במלוחים קצת הגזמתם

הג'ל שהוא שם כן מקצר לו את הסייקל לשבועיים במקום לחודש וחצי

בנוסף הייתי דואג לבדיקות תקופתיות של אמוניה וניטריט במיוחד בגלל שעל כל דבר קטן יכול לקפוץ לו האמוניה (35 ליטר)

בנוסף הייתי ממליץ לו על סלע חי אחד שיוסיף לו בקטריות

לגבי דגים

2 אלמוגיות או 2 פרקולות אפשר גם גובים

וזהוא ממש לא להיסחף

וזה מנסיון גידול של מרינה 600 ליטר עם אנג'לים

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

במלוחים ככל שהנפח קטן…כל המערכת פחות יציבה וכל טעות קטנה עלולה לעלות הרבה כסף, זמן ועוגמת נפש

אני הייתי הולך צעד צעד אחרי רועי (עם קבלות וניסיון בכזה נפח, אי אפשר להתווכח).

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

יש לכם נסיון עם הג׳ל בקטריות?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אחרי חודש פלוס סופסופ נגמר הסייקל..:) זה בשבילכם חברה :)…  

קצת תמונות מהיום של הכנסת הדגים.. הכנסתי זוג פרקולות ליצן קטנות וחמודות

הקטן מהשתיים

האקווריום ליפני..

הגדול..

שניהם

תגיבו איך יצא
    פה אני רוצה לומר תודה לכולם  פה על העזרה בהקמה זה בזכותכם:)..מקווה שיצא יפה תהנו!
    *בקרוב העלה סרטון
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

יפים מאוד .

רועי לא בארץ אז אני די בטוח שהוא לא יגיב כאן [לעזור ולענות על שאלות ] .

לדעתי האיכלוס היה מהיר מידיי , בדקת ערכים ? [אמוניה , ניטראט , ניטריט – אמוניה הכי חשוב בינתיים ] .

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

DAVIDC יצא לך אקווריום נחמד מאוד ודגים יפים.

כל הכבוד ובהצלחה בהמשך

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תודה רבה:))) תאמת אין לי עדין ערכות בדיקה.. אז לא בדקתי אבל בני על זה שאחרי חודש ושבוע וששמתי על הסלעים את הג׳ל בקטריות שמקצר את התהליך.. אבל בכל מקרה חיכתי חודש פלוס… וגם המוכר אמר לי שבגלל שהם קטנים זה בכלל לא יעמיס לי על המערכת..  יש לי שאלה זה די מלחיץ אותי תאמת.. אחד מהפרקולות שוכב על הצד כאילו קרה לו משו..  אני מפחד אני מקווה שזה בגלל שהם נראה לי ישנו כי החדר היה חשוך לגמרי ובחדר האקווריום מה אתם אומרים על זה???

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

חברה אני חייב עזרה אני לא יודע כמה להאכיל אותם וכמה פעמיים צריך עזרה דחוף!!!                                                      * יש לי את האוכל nutrafin max עלים חומים כאלה..

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הם מדהימות ממש

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

פרקולות יפות מאוד

דרך אגב,זה עם הצבע השחור זה זכר?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

פרוקלות אפשר לשים במליחים?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

liran , היום, 14:20

פרוקלות אפשרל שים במליחים?

לא.

מלוחים זה מלוחים, מליחים זה מליחים.
מוצגות 50 תגובות – 51 עד 100 (מתוך 105 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה