מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

אהלן חברים

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

היי

אני חוזר לתחום לאחר כמה שנים שלא הייתי פעיל בו.
    אז ככה קניתי אקווריום 54 ליטר 60X30X30. פילטר פנימי 320 ליטר לשעה ועוד פילטר 350 ליטר לשעה (יש בו רק מדיות ביולוגיות והוא מכוסה בגרביון להורדת השאיבה שלו – יש דגיגים באקווריום). מחמם 75 וואט וצמחייה אמיתית. הצמחייה מטופלת בכל הכנסת מים בפלורנטה של סרה וכן כל יום בפחמן נוזלי – עושה את העבודה הצמחים גדלים נהדר.
    האקווריום עבר סייקל של שבועיים עם שני גופים ולאחר מכן הוכנסו 6 טטרות קולומביאניות ודג מנקה – אני חושב אוטוצינקלוס אבל ממש לא בטוח למרות שהוא דומה לו.
    שבוע אחרי (היום) הוכנסו 7 דניו אדום ועוד 3 מנקים. 
    מתי כדי להביא דגים נוספים? וכמה לדעתכם אני יכול עוד להכניס לאקווריום בלי לגרום לסטרס ומועקה אצל הדגים?
    איזה עוד דגים כדי להכניס, ואם אני רוצה שוכני קרקעית נוספים מה כדי? ומה לגבי שרימפסים – אפשר או שהם יאכלו ע"י שאר הדגים?
    תודה
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

הכנסת יותר מידי ..

עשית להם עוול ענק.

תתחיל מלהכמס ל,"דגים" למעלה ולעבור

על כולם ועל כמה ליטרים דורשים..

זה רק סינון ראשוני

וכרגע שאיבת רפש כל שבוע 30 אחוז

בתקווה שלא יהיה תמותה

היית צריך להתייעץ לפני הקניה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שלום וברוך הבא לפישי 

ראשית רציתי לציין שאתה יכול להעזר במחשבון כמות הדגים שניתן להכניס לאקווריום.
    טוב מאוד שעשית סייקל, זה חשוב מאוד!
    מבחינת ציוד נשמע שיש לך את כל מה שאתה צריך.
    אם אתה מעוניין בכמות גדולה יחסית של דגים הייתי ממליץ ללכת על דגים קטנים (להקות).
    מבחינת מנקים, יש לך יותר מדי…אם אתה רוצה שוכני קרקעית, קורידורוסים זה דג שאני אוהב מאוד.
    שרימפסים בגדול יכולים להסתדר מצויין אם אתה אומר שיש צמחייה ויהיה להם איפה להסתתר.
    שיהיה בהצלחה, ותמשיך לעדכן. 

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ohana226 , היום, 00:50

הכנסת יותר מידי ..

עשית להם עוול ענק.

תתחיל מלהכמס ל,"דגים" למעלה ולעבור

על כולם ועל כמה ליטרים דורשים..

זה רק סינון ראשוני

היית צריך להתייעץ לפני הקניה

רק רציתי להגיד שעשיתי בדיקה בכמה אתרים ובכולם ואפילו פה נמצא שהדגים האלה מתאימים לנפח שלי. יכול להיות שהכנסתי אותם מוקדם מידי ולכן אני לא מכניס עוד דגים כרגע.

לגבי הדגים שיש כרגע – דניו וטטרות זה דגי להקה אז הבנתי שיותר טוב שיש יותר מ- 5 פריטים מהם.
    מבחינת המנקים יש לי 4 – זה נראה לך הרבה?
    ומה לגבי קורידורוסים – יתאימו לנפח שיש לי? וגם אותם צריך כלהקה נכון? מתי אתה ממליץ לי להביא אותם?
    תודה

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אניס תודה על העזרה!

אני אבדוק שם 
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה