- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
02/06/2012 בשעה 21:56 #11564
Fishy – פישי
מנהל בפורוםשלום,
היום בסביבות 1-2 בצהריים הזמנתי מפישי אוכל לדגים [למה הם עדיין לא יתקשרו בשביל שאני יביא מספר אשראי?]
בדיוק שעה אחרי זה סבתא שלי חזרה עם אלמוגית זנב צהוב אבל אין לי אוכל! כרגע היא מתחבאת בסלעים ויוצאת מידי פעם ושאני מסתכל עליה היא בורחת למחבוא שלה
היא באה לפני כמה זמן מהחנות ובטוח שהיא מורעבת, מה להביא לה בינתיים? [יש לי תולעי דם מיובשות ואוכל למשריצים חיים שלא נראה לי יעזור…]
להביא לה בינתיים משהו שירגיע אותה אפילו אם הוא לא בריא כי זה אולי ליומיים שלוש.
עריכה:
אל תומרו "בימים הראשונים הדג לא אוכל", הדגים לא אוכלים רק בגלל הפחד [מה זה? זה רעל? זה אוכל?]
כל עוד עושים איקלום טוב, בחושך והדג ישר רץ להתחבא או אין תקיפה כלפי הדג החדש מהדיירים הישנים ככה תדעו שהוא במצב טוב.
אחרי שעה-שעתיים של חושך שמים כמות של אוכל בשביל שישאר לו ושיתרגל [למה הדייגים שהם באים בפעם הראשונה אם אין אנשים זורקים מלא לחמניות פיתות למים?]
שמים כמות מכובדת של אוכל [לא יותר מידי אבל יותר מהרגיל] מתרחקים כמה מטר מהאקווריום ולאט לאט הדג יצא ויוכל עד שיבוא היום והוא יוכל כרגיל! [בחנות ממוצעת מביאים לדגים אוכל פעם בשבוע או פעמיים]
02/06/2012 בשעה 21:59 #128057Fishy – פישי
מנהל בפורוםאת האוכל מפישי אתה יכול לשלם שהשליח יופיע ,
הוא יגיע תוך 3 ימים לכל היותר ! (תודה על הקנייה מפישי )
02/06/2012 בשעה 22:03 #128059Fishy – פישי
מנהל בפורוםאני מעדיף דרך האשראי, אין לי מזומנים.
אבל זה לא נושא העץ, אני רוצה לדעת במה להאכיל עד שהאוכל יגיע.
02/06/2012 בשעה 22:50 #128071Fishy – פישי
מנהל בפורוםאני ינסה להביא עדשים, זה משנה איזה?
אדומים או חומים?
02/07/2012 בשעה 23:07 #128343Fishy – פישי
מנהל בפורוםאוחנה, בלי עצות אחיתופל.
מה קשור עדשים ועוף? פירות רכים?? זה לא שימפנזה.דורון, 2-3 ימים בלי אוכל לא יקרה כלום.הדגים גם ככה לא אוכלים הרבה בימים הראשוניםאתה יכול לקפוץ לחנות ליד הבית ולבקש קצת אוכל, או מחרלשים טיפה אוכל לשרצים- רק כשאתה רואה אותה ליד פני המיםאיזה אוכל קנית? -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.