מבצע - משלוחים חינם מעל 400 ש"ח !

אקווריום ציקלידים מלוואים ההקמה….

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

שלום לכל החברים!
    הרגע סיימתי לעצב את האקוורים אקווה אטלנטיס החדש שלי…
    אז ככה שמתי רקע שחור, חצץ אלמוגים גרוס, גזע עץ מהאמזונס שעבר השריה במים והוספתי סלעי קוורץ גדולים
    כדי שידמה עד כמה שאפשר את סבביתם הטבעית של המלוואים
    בקרוב הוסיף גם כמה אנוביות
    אשמח לטיפים ורעיונות….

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

תיישר קצת את החצץ הו ניראה מבולגן כזה!

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ירדת מהרעיון של הדיסקוסים ?
    (לאני והציקלידים):הוא לא צריך לסדר את החצץ מכיוון שציקלידים אוהבים לחפור בו אז הוא יתהלגן ממילא…

עריכה: שחכתי מפרסמת 2 אקווריומים !!!בהצלחה !!!
    Fishy – פישי
    מנהל בפורום

איזה מלאווים אתה מאכלס בו?

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אם לא הנחת את האבנים על הזכוכית כדי שתניח את האבנים ישר על הזכוכית בכדי שמתי שהדגים יחפרו האבנים לא יפלו על הזכוכית ויפוצצו אותו פשוט חבל על כל ההשקעה   

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ישראל50 , 13:04  27 יולי 2011

אם לא הנחת את האבנים על הזכוכית כדי שתניח את האבנים ישר על הזכוכית בכדי שמתי שהדגים יחפרו האבנים לא יפלו על הזכוכית ויפוצצו אותו פשוט חבל על כל ההשקעה   

הם לא יכולים להזיז את הסלעים כל סלע שוקל 10 קילו, צריך ליוויתן כדי להזיז אותם

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אופק , 12:32  27 יולי 2011

איזה מלאווים אתה מאכלס בו?

התיכנון הוא: מורי דולפין , קובלט ברייט בלו , קורליוס , זברה אדומה , אייס בלו ובוטיות

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

סופרפיש , 12:25  27 יולי 2011

(לאני והציקלידים):הוא לא צריך לסדר את החצץ מכיוון שציקלידים אוהבים לחפור בו אז הוא יתהלגן ממילא…

כמו שראית אז הציקלידים זה בנוסף לדיסקוסים ולך תידע אולי אני יחטוף עוד שיגעון ויביא גם מלוחים

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ליאור הדייג שלא דג , 04:50  28 יולי 2011

כמו שראית אז הציקלידים זה בנוסף לדיסקוסים ולך תידע אולי אני יחטוף עוד שיגעון ויביא גם מלוחים

להיכנס למלוחים באק' של 720 ליטר זה עולה מעל 100,000אלף עם יש לך תקציב לזה , אל תעשה זאת כי אתה גם צריך לדעת לטפל באק' בדגים ועוד…

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

אופק , היום, 00:59

להיכנס למלוחים באק' של 720 ליטר זה עולה מעל 100,000אלף עם יש לך תקציב לזה , אל תעשה זאת כי אתה גם צריך לדעת לטפל באק' בסגים ועוד…

טוב שלא אמרת מיליון   הייתי אומר שעפת גבוהה עם המחיר!
    קודם כל אני דיברתי על זה שאני עלול לחטוף שיגעון ובנוסף לאקווריום שיש לי אני יביא גם מלוחים! ואם כבר מדברים על האק של ה720 ליטר שיש לי הסיפור להפוך אותו למלוחים זה גג 2000 ש"ח סה"כ אני צריך להוסיף פורק חלבונים ומשאבת גלים (יש לי כבר סאמפ ומשאבת העלאה)
    ופורק ומשאבת גלים זה סיפור של 2000 ש"ח אחי זה ממש לא 100,000 ש"ח

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

עיצוב יפה מאוד

Fishy – פישי
    מנהל בפורום

ליאור הדייג שלא דג , 05:20  29 יולי 2011

אופק , היום, 00:59

להיכנס למלוחים באק' של 720 ליטר זה עולה מעל 100,000אלף עם יש לך תקציב לזה , אל תעשה זאת כי אתה גם צריך לדעת לטפל באק' בסגים ועוד…

טוב שלא אמרת מיליון   הייתי אומר שעפת גבוהה עם המחיר!
    קודם כל אני דיברתי על זה שאני עלול לחטוף שיגעון ובנוסף לאקווריום שיש לי אני יביא גם מלוחים! ואם כבר מדברים על האק של ה720 ליטר שיש לי הסיפור להפוך אותו למלוחים זה גג 2000 ש"ח סה"כ אני צריך להוסיף פורק חלבונים ומשאבת גלים (יש לי כבר סאמפ ומשאבת העלאה)
    ופורק ומשאבת גלים זה סיפור של 2000 ש"ח אחי זה ממש לא 100,000 ש"ח

אתה מחליט מרינה או ריף.
    ודרך אגב,לאק' של 60 ליטר יכול לעלות 4,000 ש"ח

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
הקבוצת הווצאפ החדשה שלנו

משפחת פישי גדלה ומתרחבת!

כדי לתת לכם מקום לשאול את כל השאלות שרציתם, להכיר חברים מהתחום, למכור ולקנות ציוד ודגים, פתחנו עבורכם את קבוצת הווצאפ הרשמית של פישי.

כל שאתם צריכים לעשות זה ללחוץ על הקישור ולהצטרף אלינו למשפחה